Reclamă

Winnie Harlow a purtat o rochie din plasă. Cum a fost surprins modelul în Los Angeles

Winnie Harlow a atras atenția tuturor atunci când a purtat o rochie transparentă din plasă. Modelul internațional a fost invitat la petrecerea aniversară a artistei Cardi B. Winnie a profitat de ocazie pentru a-și expune silueta de invidiat într-o rochie nonconformistă. Pe străzile din Los Angeles, fotografii au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile.

Publicat: 15 octombrie 2021, 8:13 / Actualizat: 18 octombrie 2021, 12:35

Cardi B și-a celebrat aniversarea alături de nume mari din industria muzicală, dar și cea a modei. Alături de artistă s-au aflat vedete precum Lizzo, Megan Thee Stallion, Spice și desigur, Winnie Harlow. Pentru petrecerea din Los Angeles, Winnie Harlow a ales o ținută nonconformistă care a atras atenția tuturor celor din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Winnie Harlow a purtat o rochie din plasă

Cântăreața Cardi B a împlinit recent vârstă de 29 de ani. Vedeta a vrut să-și serbeze aniversarea alături de cele mai bune prietene ale sale. Winnie Harlow s-a aflat printre invitații de onoare ai interpretei, iar fotomodelul nu le-a dezamăgit așteptările celor din jur.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Winnie Harlow a purtat o rochie din plasă transparentă peste care a asortat o haină de blană roșie
Winnie Harlow a ales să poarte o ținută care să-i pună în evidență silueta de invidiat / Profimedia Images

Winnie Harlow a ales să poarte o ținută care să-i pună în evidență silueta de invidiat. Fotomodelul în vârstă de 27 de ani a optat pentru o rochie din plasă transparentă peste care a ales să poarte o haină de blană roșie. În partea de jos, Winnie a ales o pereche de cizme înalte cu toc până la genunci pe care le-a asortat cu o poșetă în aceeași nuanță.

Reclamă

Piesa de rezistență a ținutei a fost rochia tricotată în partea de sus care s-a continuat sub formă de plasă până sub șolduri. Fotografii au profitat de această ocazie și au fotografiat-o pe vedetă din toate unghiurile.

Winnie Harlow a purtat o rochie din plasă care va rămâne în istorie în următoarea perioadă. Ținuta vedetei a fost intens comentată de către cei din jur.

De altfel, vedeta este recunoscută pentru alegerile sale vestimentare îndrăznețe. Ultima dată când a apărut pe covorul roșu, Winnie Harlow a atras privirile tuturor cu ținuta sa

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Winnie Harlow

Winnie Harlow a reușit să-și creeze de-a lungul timpului un nume în industria modelingului. Vedeta în vârstă de 27 de ani a atras întotdeauna atenția tuturor cu aspectul său unic. Winnie suferă de afecțiunea pielii vitilligo, ceea ce îi conferă modelului un aspect unic și deosebit.

De-a lungul timpului, Winnie a învățat să folosească imaginea pe care o are în avantajul său. Cariera sa de model a început în urma întâlnirii cu jurnalista Shannon Boodram. Jurnalista a realizat un documentar despre afecțiunea vitiligo, iar Winnie a fost cea care a luat parte la acesta.

Winnie Harlow, îmbrăcată elegant la MTV EMA în 2020
Winnie Harlow este una dintre cele mai frumoase modele din lume / Getty Images

Jurnalista a observat imediat naturalețea acesteia în fața camerelor de filmat și i-a sugerat să încerce o carieră de model.

La doar 16 ani, Winnie Harlow a început să participe la mai multe defilări de modă unde a reușit să-și facă un nume. Publicațiile celebre din întreaga lume au început să scrie despre tânăra superbă care impresiona cu aspectul său de neegalat.

De atunci, Winnie a continuat să pozeze și să defileze pentru nume mari din industria modei. Vedeta internațională se bucură de foarte multă atenție primită din partea celor din jur.

Recent, Winnie Harlow a purtat o rochie din plasă care a impresionat publicul. Vedeta nu își ascunde afecțiunea de care suferă și încearcă să promoveze o imagine pozitivă asupra corpului femeilor. În ultima vreme, Winnie Harlow a intrat din nou în atenția presei datorită ținutelor extravagante pe care alege să le poarte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×