Reclamă

Motivul real pentru care Linda Evangelista a lipsit de la show-urile de modă din ultimii ani: „Acum știm de ce”

Fanii au aflat motivul real pentru care Linda Evangelista a lipsit de la show-urile de modă din ultimii ani. Supermodelul a vorbit deschis despre cum i s-a schimbat viața în anul 2016 și ce plănuiește să facă pe viitor.

Publicat: 4 octombrie 2021, 7:10

Linda Evangelista continuă să fie una dintre cele mai cunoscute modele din lume. Ea a cunoscut succesul internațional în anii 1990, alături de alte nume grele în industria modei precum Naomi Campbell și Cindy Crawford. În timp ce colegele ei de breaslă au continuat să aibă succes în lumea modei, Linda a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Linda Evangelista a vorbit despre motivul real din cauza căruia a lipsit de show-urile de modă din ultimii ani. 

Linda Evangelista a evitat podiumurile de modă în ultimii ani

În anul 2017, Donatella Versace a făcut istorie în lumea modei. Ea a reunit unele dintre cele mai mari nume din industrie pe același podium. Printre vedetele care au mers pe catwalk s-au numărat Cindy Crawford (a cărei fiică face și ea parte din industria modei), Claudia Schiffer, Carla Bruni, Naomi Campbell și Helena Christensen. Show-ul a fost organizat pentru a-l onora pe celebrul Gianni Versace. 

Mulți s-au întrebat, însă, de ce Linda Evangelista a lipsit de pe podium. 

Reclamă

„Toată lumea s-a întrebat unde era. A fost o renaștere a supermodelelor și e ciudat fără ea,” a declarat un agent din industria modei pentru People. „După am văzut-o pe stradă acum câteva luni și nu arăta ca ea. Acum știm de ce a fost absentă”. 

Recent, Linda a publicat un mesaj pentru fanii de pe Instagram. În el a detaliat motivul real pentru care nu a mai apărut la show-uri de modă în ultimii ani. 

Motivul real pentru care Linda Evangelista a lipsit de show-urile de modă din ultimii ani

Reclamă

În vârstă de 56 de ani, supermodelul a publicat un mesaj important pe contul personal de Instagram. Ea a vorbit despre o procedură pe care a avut-o în anul 2016.

În acesta, ea a recunoscut că a apelat la o intervenție de reducere a celulelor adipoase în urmă cu cinci ani.

Din păcate, procedura a eșuat. În loc să micșoreze celulele adipoase din fața Lindei, le-a mărit. Modelul susține că procedura a „deformat-o permanent”. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Linda Evangelista, la CFDA Fashion Awards, pe covorul roșu, în 2013
Linda Evangelista a fost una dintre supermodelele anilor ’90 și, alături de Kate Moss și Naomi Campbell / Getty Images

Linda Evangelista a lipsit de show-urile de modă din ultimii ani din cauza modului în care i s-a schimbat înfățilarea ca urmare a procedurii.

Ca urmare a procedurii eșuate, Linda a dat în judecată compania care comercializează și are licența pentru dispozitivele responsabile pentru procedură. Ea cere daune de 50 de milioane de dolari. 

„Azi am făcut un pas important în a îndrepta un rău din cauza căruia am suferit și am stat departe de toți în ultimii cinci ani,” a scris Linda în mesajul de pe Instagram.

„Pentru urmăritorii mei care s-au întrebat de ce nu am muncit în timp ce carierele colegelor mele au înflorit, motivul e că am fost desfigurată brutal de procedura CoolSculpting, a companiei Zeltiq, ce a făcut opusul a ceea ce a promis.” 

Linda susține că procedura a „crescut, nu micșorat” celulele adipoase. Modelul susține că a apelat la alte două proceduri „dureroase”, dar acestea nu au avut efect. 

Ca urmare, Linda Evangelista a lipsit de la show-urile de modă. Ea susține că această condiție „nu doar că mi-a distrus sursa de venit, m-a forțat într-un ciclu de depresie severă, tristețe profundă și cel mai jos nivel de ură de sine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×