Reclamă

Lizzo a confirmat că este într-o relație. Vedeta nu a dorit totuși să dezvăluie identitatea „bărbatului mascat”

Lizzo a confirmat că este într-o relație. Cu toate acestea, vedeta nu a dorit să dezvăluie identitatea ”bărbatului mascat” din viața sa. Cântăreața în vârstă de 33 de ani le-a povestit admiratorilor săi cum decurge relația pe care o are și ce proiecte are pentru viitor.

Publicat: 20 aprilie 2022, 7:05

Lizzo a confirmat zvonurile privind o posibilă relație cu ”bărbatul mascat” alături de care a fost văzută de Ziua Îndrăgostiților anul acesta. Vedeta a luat parte la un interviu sincer cu Andy Cohen la radio. Artista a răspuns tuturor întrebărilor care i s-a adresat. Însă a avut întotdeauna grijă să păstreze o aură de mister în jurul vieții sale personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lizzo a confirmat că este într-o relație

Lizzo a fost întotdeauna transparentă cu fanii săi de pe internet. Aceasta este activă pe rețelele sociale și nu se sfiește să vorbească despre lucrurile care o preocupă. Cu toate acesta, atunci când vine vorba de viața sa amoroasă, Lizzo este mult mai discretă. Aceasta preferă să păstreze o aură de mister în jurul relațiilor pe care le are. În cadrul interviului de la radio, vedeta a fost pusă în fața unor întrebări pe care cu greu a putut să le evite.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lizzo într-o rochie roșie în timp ce este alături de iubitul său care poartă o mască pe față
În cadrul interviului de la radio, vedeta a fost pusă în fața unor întrebări pe care cu greu a putut să le evite / Profimedia Images

”Ai fost fotografiată în Los Angeles, la începutul lunii februarie, alături de un bărbat misterios. Mai sunteți împreună? Până la urmă tu ești un superstar, dar această persoană, oricine ar fi ea, este la fel de celebră ca tine?”

Reclamă

Cohen a împins și mai mult subiectul, astfel încât Lizzo s-a văzut nevoită să răspundă. Lizzo a confirmat în cele din urmă că este într-o relație, dar a continuat să ascundă identitatea partenerului său.

”Dacă ești alături de persoana potrivită, nimic nu este greu într-o relație. Ar trebui să ne susținem unul pe celălalt, indiferent cu ce se ocupă fiecare. A fost alături de mine la cina pe care am luat-o în februarie și da, s-a aflat și în audiența de la Saturday Night. Dacă eu strălucesc, toată lumea din jurul meu strălucește!”

Interviul de la radio a venit la scurt timp după ce artista a fost nevoită să-și apere imaginea din cauza mai multor acuzații. Vedeta spune că oamenii o desconsideră din cauza kilogramelor în plus.

Reclamă

Ce spune Lizzo despre imaginea sa

Lizzo nu s-a ferit niciodată să-și expună silueta în haine mulate. Vedeta se mândrește cu fizicul său, în ciuda faptului că oamenii îi spun deseori că este plinuță. De-a lungul timpului aceasta s-a arătat o adeptă a mișcării body positivity. Cântăreața postează deseori pe rețelele sociale mesaje de încurajare pentru fanii săi. Aceasta încearcă să le susțină pe femei să se accepte așa cum sunt și să nu se mai judece atât de aspru.

”Știu că sunt grăsuță, dar acest lucru nu mă deranjează deloc. Îmi place să fiu așa, sunt frumoasă și sănătoasă! Cred că am un corp senzațional. Îmi îmbrățișez imperfecțiunile din ce în ce mai mult în fiecare zi. Poate că nu am corpul ideal pentru ceilalți, dar îmi place să fiu încrezătoare în imaginea mea și să am puterea de a crea propriile standarde de frumusețe”.

Vedeta internațională a mai anunțat că urmează să-și lanseze un nou album. Acesta va include mai multe cântece de dragoste care au la bază relația sa cu bărbatul misterios. În trecut, Lizzo a mai fost surprinsă alături de acesta.

Fotografii i-au pozat în luna martie a anului 2021 atunci când se aflau la un balcon de la un hotel din Malibu. În ciuda faptului că nu dorește să confirme identitatea partenerului său, Lizzo pare mai fericită ca niciodată cu relația sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×