Reclamă

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta perfectă într-un costum de baie elegant. Vedeta s-a bucurat de vacanță împreună cu prietenele sale

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta perfectă într-un costum de baie elegant. Vedeta s-a bucurat de vacanță împreună cu prietenele sale. Diva, în vârstă de 43 de ani, s-a bucurat de soare în Florianopolis, Brazilia.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 iulie 2024, 13:43

Alessandra Ambrosio uimește ori de câte ori apare în public. Paparazzi au surprins-o de această dată la bordul unui iaht. Vedeta nu a fost singură. Aceasta s-a bucurat de compania prietenelor apropiate. Despre modelul internațional s-a scris că s-ar fi despărțit de fostul ei partener, Richard Lee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta perfectă într-un costum de baie elegant

Alessandra Ambrosio își continuă vacanța în Brazilia. După ce a petrecut momente de neuitat în Ibiza, vedeta a fost pozată acum într-o altă destinație de vis.

La începutul acestei luni, Ambrosio s-a distrat cu Alexander Smurfit într-un weekend prelungit. Ea și omul de afaceri au stat la plajă, iar ulterior s-au relaxat împreună la înot.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio într-un costum de baie alb negru în timpul vacanței din Brazilia
Vedeta s-a bucurat de vacanță împreună cu prietenele sale / Profimedia Images
Reclamă

De această dată nu a mai fost văzută cu Alexander Smurfit, dar a fost văzută cu un grup de prieteni. Diva a arătat incredibil în costumul ei de baie în două culori.

Sutienul alb s-a continuat cu un bikini negru. Vedeta și-a accesorizat costumul de baie cu câteva brățări din aur, dar și cu o pereche elegantă de cercei.

Ambrosio este adepta zilelor petrecut la plajă. Aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a obține bronzul perfect și pentru a se relaxa.

Reclamă

Fotografii sunt obișnuiți să o găsească pe divă jucându-se volei cu prietenii pe plajă. Apropiații vedetei spun că aceasta încearcă să se bucure de timpul liber în compania prietenilor.

Imaginile cu diva apar după ce în online s-a zvonit că aceasta s-ar fi despărțit de Richard Lee. În luna septembrie a anului trecut, o sursă apropiată vedetei a spus pentru PageSix că Alessandra și Lee se află „într-o pauză”.

Alessandra Ambrosio s-ar fi despărțit de Richard Lee

Alessandra Ambrosio nu a mai fost văzută în compania lui Richard Lee. Cei doi nu au petrecut foarte mult timp împreună vara aceasta. Apropiații modelului au oferit mai multe informații.

„În această perioadă s-a ocupat mai mult de copii, el a fost destul de ocupat cu munca și s-au îndepărtat. Nu s-au mai văzut la fel de des și nu au mai ieșit la întâlniri, dar ar putea fi o șansă să se împace”, a spus sursa pentru DailyMail.

„Ea s-a bazat foarte mult pe el, deci poate vor găsi o cale să repare lucrurile. Au fost departe unul de altul de mai multe luni deja”, a mai spus sursa.

Ultima oară când au fost văzuți împreună a fost în luna octombrie a anului trecut. Diva nu a confirmat despărțirea și nu a vorbit public despre statutul relației sale.

Alessandra Ambrosio nu a mai postat fotografii cu Richard Lee încă din luna ianuarie, atunci când au petrecut împreună o vacanță în Utah. Alessandra și Richard Lee au început să se întâlnească în luna ianuarie a anului 2021, dar pare că lucrurile nu au mai funcționat. Ambrosio are doi copii, Anja și Noah, din relația sa cu Jamie Mazur.

Alessandra Ambrosio și Jamie Mazur s-au despărțit în anul 2018 după ce au avut o relație de zece ani. Diva pare acum pregătită pentru o nouă relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×