Reclamă

Andie MacDowell a apărut pe podium la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta își poartă cu mândrie părul alb

Andie MacDowell a apărut pe podium la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a fost fotografiată purtând o rochie uluitoare și arătându-și părul creț, alb natural. Chiar dacă a fost adesea îndrumată să-și vopsească podoaba capilară, vedeta a refuzat să facă acest lucru.

Publicat: 5 octombrie 2022, 6:01

Actrița a purtat o rochie cu mărgele, argintie, lungă și cu pene, cu un sliț adânc. Silueta vedetei este impecabilă chiar dacă are 64 de ani, iar frumusețea ei naturală atrage privirile de fiecare dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andie MacDowell a apărut pe podium la Săptămâna Modei de la Paris

Vedeta a vorbit despre decizia ei de a-și lăsa părul natural de multe ori după ce a încetat să-l vopsească în timpul pandemiei de Covid-19, scrie PageSix.com.

„În timpul pandemiei COVID, am putut vedea că rădăcinile naturale ale părului se potrivesc foarte bine cu fața, cu pielea și ochii mei și mi-a plăcut. Am simțit că sunt mai fericită așa. Și sunt mai fericită. Îmi place foarte mult”, a spus MacDowell la începutul acestui an.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Andie MacDowell, pe podium, la Săptămâna Modei de la Paris
Vedeta a vorbit despre decizia ei de a-și lăsa părul natural de multe ori după ce a încetat să-l vopsească în timpul pandemiei de Covid-19 / Profimedia Images
Reclamă

„Am 64 de ani și acesta este momentul vieții mele. În cele din urmă, voi fi de argint. Și am vrut să am această experiență de a mă simți așa cum sunt cu adevărat”.

Actrița „Ready Or Not” a discutat și despre îmbătrânire, spunând: „Burta ta devine mai mare pe măsură ce îmbătrânești. Și am născut trei copii. Trebuie să lucrez în mod constant să iubesc acea parte a corpului meu. Este așa greu.”

Fiicele ei, Margaret, în vârstă de 27 de ani și Rainey Qualley, în vârstă de 32 de ani, o susțin mereu. „Dacă spun vreodată ceva înjositor despre mine, pentru că i-am învățat să nu facă asta, ei vor spune: , a recunoscut mama a trei copii.

Reclamă

Andie are foarte multă încredere în sine

Totuși, ea a lucrat la încrederea în sine în ultimii ani, reîncadrând felul în care își privește aspectul în schimbare.

„Când am făcut-o prima dată, m-am dus la magazin alimentar pentru că nu aveam unde să mergem și mi s-a părut că arăt bine și am văzut un bărbat acolo… Un tip pe care îl vezi și spui: , i-a mărturisit ea lui Drew Barrymore într-o apariție în talk-show-ul ei.

„Atunci mi-am spus că și eu trebuie să mă port la fel și să am mai multă încredere în mine.”

Dar nu toată lumea acceptă astfel de lucruri. Andie s-a confruntat cu respingerea managerilor ei care i-au spus: „Nu este timpul să-ți porți părul natural”.

„Și am spus: , a declarat ea. Aceasta nu se încadrează în tiparele de frumusețe impuse de societate, dar e alegerea ei să arate trecerea timpului. „S-ar putea să fi părut mai tânără și mai acceptabilă pentru cineva înainte. Vreau să fiu apreciată pentru locul în care sunt”.

Mai mult, actrița a spus că viața ei amoroasă s-a îmbunătățit în ultimul timp. De când și-a lăsat părul natural, se pare că actrița are mai multe propuneri de întâlniri din partea bărbaților. Cu toate acestea, ea se vede doar cu cei care o apreciază pentru felul natural de a fi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×