Reclamă

Andie MacDowell a apărut pe podium la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta își poartă cu mândrie părul alb

Andie MacDowell a apărut pe podium la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a fost fotografiată purtând o rochie uluitoare și arătându-și părul creț, alb natural. Chiar dacă a fost adesea îndrumată să-și vopsească podoaba capilară, vedeta a refuzat să facă acest lucru.

Publicat: 5 octombrie 2022, 6:01

Actrița a purtat o rochie cu mărgele, argintie, lungă și cu pene, cu un sliț adânc. Silueta vedetei este impecabilă chiar dacă are 64 de ani, iar frumusețea ei naturală atrage privirile de fiecare dată.

Andie MacDowell a apărut pe podium la Săptămâna Modei de la Paris

Vedeta a vorbit despre decizia ei de a-și lăsa părul natural de multe ori după ce a încetat să-l vopsească în timpul pandemiei de Covid-19, scrie PageSix.com.

„În timpul pandemiei COVID, am putut vedea că rădăcinile naturale ale părului se potrivesc foarte bine cu fața, cu pielea și ochii mei și mi-a plăcut. Am simțit că sunt mai fericită așa. Și sunt mai fericită. Îmi place foarte mult”, a spus MacDowell la începutul acestui an.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Andie MacDowell, pe podium, la Săptămâna Modei de la Paris
Vedeta a vorbit despre decizia ei de a-și lăsa părul natural de multe ori după ce a încetat să-l vopsească în timpul pandemiei de Covid-19 / Profimedia Images
Reclamă

„Am 64 de ani și acesta este momentul vieții mele. În cele din urmă, voi fi de argint. Și am vrut să am această experiență de a mă simți așa cum sunt cu adevărat”.

Actrița „Ready Or Not” a discutat și despre îmbătrânire, spunând: „Burta ta devine mai mare pe măsură ce îmbătrânești. Și am născut trei copii. Trebuie să lucrez în mod constant să iubesc acea parte a corpului meu. Este așa greu.”

Fiicele ei, Margaret, în vârstă de 27 de ani și Rainey Qualley, în vârstă de 32 de ani, o susțin mereu. „Dacă spun vreodată ceva înjositor despre mine, pentru că i-am învățat să nu facă asta, ei vor spune: , a recunoscut mama a trei copii.

Reclamă

Andie are foarte multă încredere în sine

Totuși, ea a lucrat la încrederea în sine în ultimii ani, reîncadrând felul în care își privește aspectul în schimbare.

„Când am făcut-o prima dată, m-am dus la magazin alimentar pentru că nu aveam unde să mergem și mi s-a părut că arăt bine și am văzut un bărbat acolo… Un tip pe care îl vezi și spui: , i-a mărturisit ea lui Drew Barrymore într-o apariție în talk-show-ul ei.

„Atunci mi-am spus că și eu trebuie să mă port la fel și să am mai multă încredere în mine.”

Dar nu toată lumea acceptă astfel de lucruri. Andie s-a confruntat cu respingerea managerilor ei care i-au spus: „Nu este timpul să-ți porți părul natural”.

„Și am spus: , a declarat ea. Aceasta nu se încadrează în tiparele de frumusețe impuse de societate, dar e alegerea ei să arate trecerea timpului. „S-ar putea să fi părut mai tânără și mai acceptabilă pentru cineva înainte. Vreau să fiu apreciată pentru locul în care sunt”.

Mai mult, actrița a spus că viața ei amoroasă s-a îmbunătățit în ultimul timp. De când și-a lăsat părul natural, se pare că actrița are mai multe propuneri de întâlniri din partea bărbaților. Cu toate acestea, ea se vede doar cu cei care o apreciază pentru felul natural de a fi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×