Reclamă

Apariția care i-a îngrijorat pe fanii Ritei Ora. Cântăreața este total transformată în cele mai recente imagini

Aceasta a fost apariția care i-a îngrijorat pe fanii Ritei Ora. Cântăreața internațională a fost complet transformată la petrecerea pe care a găzduit-o. Toți ochii au fost ațintiți asupra sa, iar paparazzi au fost pregătiți să o surprindă din toate unghiurile. Mulți s-au temut că diva se confruntă cu probleme de sănătate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 aprilie 2024, 13:04

Rita Ora a impresionat într-o ținută elegantă. Diva a vrut să aibă parte de cele mai frumoase momente la lansarea propriei mărci de îngrijire a părului Typebea. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a întors privirile tuturor asupra ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apariția care i-a îngrijorat pe fanii Ritei Ora

Rita Ora nu a fost însoțită de partenerul ei la marele eveniment, dar s-a asigurat că are parte de momente frumoase alături de prieteni și ceilalți susținători.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rita Ora într-o ținută elegantă la un eveniment de lansare a brandului său pentru păr
Rita Ora nu a fost însoțită de partenerul ei la marele eveniment / Profimedia Images

Fanii au fost puțin îngrijorați atunci când au văzut-o pe prima dată. Cântăreața a pierdut mai multe kilograme, iar corpul ei a trecut printr-o adevărată transformare.

Reclamă

Artista a ales să poarte o bustieră finuță, fără bretele, nud, cu un decolteu îndrăzneț. La această bustieră a ales să adauge o pereche de pantaloni evazați maro, lungi până la podea.

Cântăreața britanică a adăugat și o curea lungă asortată, pe care a purtat-o în zona taliei.

Plină de glamour, Rita și-a completat imaginea cu o pereche de mănuși semi-transparente de culaorea prunei, în timp ce imaginea de ansamblu a fost completată cu un inel de aur și o pereche impresionantă de cercei, scrie PageSix.

Reclamă

Rita a avut mereu un zâmbet radiant și a încercat să vorbească cu toți invitații care au participat la evenimentul de lansare.

Alături de Rita a fost tot timpul Anna Lahey, partenera ei de afaceri. Rita a stat mai multe săptămâni în Australia pentru a lansa noua ei linie de îngrijire a părului Typebea în parteneriat cu Anna.

Diva susține că produsele ei ajută la inversarea daunelor cauzate de utilizarea excesivă a căldurii.

Cu ce probleme de frumusețe s-a confruntat Rita Ora

Rita ora și-a dorit să lanseze un brand care să ajute femeile care își coafează părul des. Cântăreața s-a confruntat chiar ea cu aceste probleme de-a lungul timpului.

Ea a discutat cu sinceritate despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultimii 20 de ani din cauza momentelor în care a folosit căldură pe părul ei.

„Nu prea mai aveam păr pentru că l-am ars din cauza decolorării, dar și a sesiunilor în care îmi coafam părul constant. A fost greu pentru că mă îngrijoram pentru el. Mi-am schimbat mereu look-ul. Am avut părul violet, părul scurt, părul albastru, orice păr, iar toate aceste lucruri l-au deteriorat în timp. Am încerca mereu să-mi păstrez părul meu până am reușit să scap complet de acele nuanțe. A fost greu, dar am reușit să-l readuc la normal”, a spus Rita într-un interviu citat de DailyMail.

Cofondatorul brandului, Anna, a suferit și ea de căderea părului la vârsta de 20 de ani din cauza unor probleme de sănătate.

Astfel, Anna și Rita au decis să facă un parteneriat și să ajute femeile de pretutindeni care se confruntă cu probleme din cauza părului. Rita a fost destul de ocupată, dar soțul ei a susținut-o chiar și de la distanță. Rita și Taika și-au împărțit timpul între Londra și Noua Zeelandă.

Rita a stat mai mult în Noua Zeelandă alături de Taika. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în august 2022, iar de atunci sunt de nedespărțit. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×