Reclamă

Ara Queenbae a făcut senzație la plajă. Povestea femeii care a trecut de la inginerie la antreprenoriat

Toată lumea visează la faima și averea care vin odată cu ideea de antreprenor de succes. Mulți dintre noi, însă, trebuie să se mulțumească cu locuri de muncă care nu stimulează imaginația. Ara Queenbae poate fi un antreprenor și model Instagram cu peste 470.000 de urmăritori, dar această femeie superbă nu a fost întotdeauna pasionată de modelling. Recent, Ara Queenbae a făcut senzație la plajă și mulți oameni au vrut să afle mai multe despre povestea ei.

Publicat: 24 martie 2023, 11:48

Experiența ei la facultate și intrarea în câmpul muncii au condus-o pe Ara QueenBae la un loc de muncă ca inginer chimist. Deci, cum a trecut această vedetă de pe Instagram de la inginer la antreprenor?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce facultate a absolvit Ara Queenbae

Ara QueenBae a studiat ingineria la facultate. Familia lui Ara QueenBae s-a mutat în Canada când ea avea 10 ani, pentru a-i oferi o viață mai bună decât credeau că ar putea avea într-o țară musulmană conservatoare. A urmat o universitate în Canada, unde a absolvit și a obținut o diplomă în inginerie chimică în iulie 2017. Apoi a început să caute locuri de muncă în inginer, dar a constatat că nu era chiar atât de ușor să găsească un loc de muncă, scrie cloudnews.com.

Ea a petrecut un an călătorind prin lume

În timp ce mulți oameni iubesc să călătorească, nu o fac întotdeauna atât de mult pe cât și-ar dori. Ara QueenBae a avut o pasiune pentru călătorii încă de când era mică. Din momentul în care a reușit să călătorească, nu s-a oprit, călătorește cu prietenii, în grupuri sau singură.

Așa că, atunci când i-a fost dificil să găsească un loc de muncă de inginer, ea a făcut ceva ce îi place. Să călătorească prin lume.

Reclamă

Ara QueenBae a petrecut un an lucrând ca chelneriță în timp ce aplica pentru joburi în domeniul ei. Dar, în loc să stea pe loc și-a petrecut anul călătorind și făcând fotografii. Ara QueenBae a cunoscut succesul pe rețelele sociale. Fotografiile ei de călătorie au făcut ca numărul de urmăritori de pe Instagram să explodeze vertiginos.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ara Queenbae, fotografiată în timp ce trage de lateralele bikinilor
Ara QueenBae a studiat ingineria la facultate / Profimedia Images
Reclamă

A încercat o vreme să se dedice meseriei sale

Ara QueenBae a ajuns să obțină un loc de muncă în inginerie chimică la o firmă de consultanță în mai 2018. Chiar dacă și-a petrecut anul călătorind și ajungând la faimă pe Instagram, a decis să accepte postul. A lucrat acolo timp de un an. Ura să stea toată ziua în spatele unei cabine și să nu fie provocată sau împlinită creativ. În loc să zâmbească și să-și suporte slujba, Ara Queen Bae nu a fost dispusă să se conformeze.

În timp ce Ara Queen Bae a avut un succes incontestabil ca femeie antreprenor, acest job nu a avut creșterea pe care o căuta. „De când eram mică, m-am văzut întotdeauna șeful”, spune Ara Queen Bae. „Am vrut să fiu liderul din fruntea companiei. În cadrul acestor companii corporative, totuși, majoritatea oamenilor de la vârf erau bărbați. Știam că nu va mai fi loc de creștere”.

O altă poveste inspirațională este cea a modelului Cherie Louise.

Ara QueenBae a făcut din rețelele sociale un job cu normă întreagă

Pasiunea și dedicarea lui Ara QueenBae față de rețelele sociale i-au permis ca numărul urmăritorilor de pe Instagram să continue să crească până când în cele din urmă a renunțat la slujba ei un an mai târziu. În acest moment, ea a început să lucreze din plin ca model Instagram, influencer, Youtuber și coach. Acest salt a dat roade. Visele ei de a fi antreprenor și de a călători prin lume s-au împlinit în sfârșit.

Acum Ara le transmite femeilor să aibă încredere în ele, indiferent de unde provin sau care sunt părerile lor culturale. Ea își conduce afacerea de pe un laptop de oriunde din lume.

O mulțime de modele de Instagram urmăresc faima și banii în loc să încerce să-i ajute pe alții, dar Ara QueenBae este diferită. În plus față de învățarea altor modele și de a le ajuta să-și atingă obiectivele, ea urmărește diverse cauze de mediu care o pasionează. Ara QueenBae își folosește urmăritorii, publicul și numele ei pentru a ajuta organizațiile caritabile și mediul înconjurător, ajutând, de asemenea, oamenii să câștige bani și să-și dezvolte afacere.

Ara QueenBae și-a stabilit toate obiectivele pe care și le-a propus când era mică. Este antreprenor, călătorește prin lume și îi ajută pe alții să-și atingă visele. Ara QueenBae a fost, de asemenea, prezentată în nenumărate reviste și videoclipuri muzicale. A apărut inclusiv în videocliul muzical „No Guidance” al lui Chris Brown ft Drake.

În fiecare zi, ea continuă să-și stabilească noi obiective spre care să lucreze, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Ea este cu adevărat o poveste de succes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×