Reclamă

Povestea modelului Cherie Louise. Tânăra a cărei viață s-a schimbat la sașe ani, atunci când i-a fost amputat piciorul

Cherie Louise are o poveste de viață emoționantă. Tânăra de 29 de ani este model, însă parcursul său profesional nu a fost deloc unul ușor. Viața a trecut-o pe Cherie prin multe încercări grele. A vârsta de șase ani a fost diagnosticată cu un formă rară de cancer care afectează celulele osoase, osteosarcom.

Publicat: 30 noiembrie 2022, 6:49

Viața micuței Cherie Louise s-a schimbat complet la vârsta de șase ani, atunci când medicii au decis că trebuie să-i amputeze piciorul. Cherie a muncit din greu pentru a trece peste acest eveniment nefericit din viața sa și pentru a se accepta așa cum este. La vârsta de 20 de ani a început să lucreze ca un stilist de fashion, iar viața sa s-a schimbat complet din acel moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea modelului Cherie Louise

Cherie Louise s-a decis să-și facă povestea publică. Aceasta a fost întotdeauna dornică să-și urmeze propriul drum. Lipsa piciorului nu a împiedicat-o să-și urmeze visul cel mai mare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cherie Louise într-o rochie neagră în timp ce se sprijină în cârje
Cherie Louise este un model din Noua Zeelandă / Profimedia Images

Există o mulțime de modele cu dizabilități. Totuși, multe dintre acestea aleg să defileze cu o proteză de picior. Cherie a decis să facă lucrurile în felul său.

Reclamă

După ce a lucrat mai mult timp în spatele camerei, Cherie Louise a cerut să fie fotografiată și să pozeze ca model, scrie publicația Yahoo!News.

Cherie Louise este un model din Noua Zeelandă. Piciorul stâng și jumătatea stângă a pelvisului său i-au fost îndepărtate după ce a fost diagnosticată cu cancer osos. Cherie a avut în general o viață activă, motiv pentru care a preferat să folosească cârjele pentru a se deplasa.

Modelul este de părere că are mai multă mobilitate cu ajutorul cârjelor. În plus, un membru protetic ar fi fost destul de dificil de atașa pentru ea.

Reclamă

”Am avut câteva proteze de picior, dar mi s-a părut mereu că sunt foarte greu de folosit. Nu poți să îndoi genunchiul, nu poți să urci cu ușurință scările.”

”Aș fi purtat proteză doar din punct de vedere estetic. Poate că uneori aș fi vrut să port pantaloni, dar o proteză se ridică uneori și la 200.000 de dolari. Prefer să folosesc cârjele în tot ceea ce fac”.

Cherie Louise a ajuns să colaboreze inclusiv cu brand-ul lui Kim Kardashian. Tânăra de 29 de ani este mai decisă ca niciodată să fie o inspirație pentru cei din jur.

Un alt model cu o poveste de viață uimitoare este Xueli Abbing. Aceasta suferă de albinism.

Cherie Louise este acuzată că își editează fotografiile

În ciuda poveștii sale emoționante, Cherie Louise s-a confruntat cu multe probleme în mediul online. Modelul a decis să-și facă povestea publică, însă admiratorii au fost cu greu convinși de declarațiile acesteia. Pare greu de crezut, însă Cherie a trebuit de multe ori să le explice fanilor că pozele sale nu sunt editate.

Cei mai mulți dintre aceștia sunt de părere că modelul și-a editat piciorul astfel încât să pară amputat, cu scopul de a atrage mai multă atenție. În fața unor astfel de acuzații, Cherie Louise s-a văzut nevoită să se apre public.

”Oamenii de pe rețelele sociale mă acuză de multe ori pentru faptul că îmi editez pozele. Ei spun că mi-am scos piciorul stâng din poză folosind Photoshop. Ei spun că fac asta pentru atenție. Comentariile sunt de multe ori ridicole, dar sunt dureroase în cele mai multe momente.”

”A fost foarte dificil pentru mine să-mi fac povestea publică. Am trecut prin foarte multe pentru a avea această șansă. Am făcut totul ca să pot să supraviețuiesc, iar acum sunt încrezătoare în cine sunt și în felul în care arăt. ”

”Când era mică nu credeam că o să reușesc să am un job, să mă îndrăgostesc sau să am o familie. Aveam ideile astea pentru că nu știam nicio persoană care are un membru amputat și care să se bucure de o viață normală!

”Am ales să-mi fac povestea publică pentru a demonstra că orice e posibil”

Cherie Louise spune că pe măsură ce a înaintat în vârstă a început să se accepte și mai mult. Aceasta a ales să se expună după ce a fost aspru judecată pentru faptul că obișnuia să se implice în activități fizice solicitante, precu sportul în aer liber. Modelul spune că are o viață normală, în ciuda dizabilităților cu care se confruntă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×