Reclamă

Povestea modelului Cherie Louise. Tânăra a cărei viață s-a schimbat la sașe ani, atunci când i-a fost amputat piciorul

Cherie Louise are o poveste de viață emoționantă. Tânăra de 29 de ani este model, însă parcursul său profesional nu a fost deloc unul ușor. Viața a trecut-o pe Cherie prin multe încercări grele. A vârsta de șase ani a fost diagnosticată cu un formă rară de cancer care afectează celulele osoase, osteosarcom.

Publicat: 30 noiembrie 2022, 6:49

Viața micuței Cherie Louise s-a schimbat complet la vârsta de șase ani, atunci când medicii au decis că trebuie să-i amputeze piciorul. Cherie a muncit din greu pentru a trece peste acest eveniment nefericit din viața sa și pentru a se accepta așa cum este. La vârsta de 20 de ani a început să lucreze ca un stilist de fashion, iar viața sa s-a schimbat complet din acel moment.

Povestea modelului Cherie Louise

Cherie Louise s-a decis să-și facă povestea publică. Aceasta a fost întotdeauna dornică să-și urmeze propriul drum. Lipsa piciorului nu a împiedicat-o să-și urmeze visul cel mai mare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cherie Louise într-o rochie neagră în timp ce se sprijină în cârje
Cherie Louise este un model din Noua Zeelandă / Profimedia Images

Există o mulțime de modele cu dizabilități. Totuși, multe dintre acestea aleg să defileze cu o proteză de picior. Cherie a decis să facă lucrurile în felul său.

Reclamă

După ce a lucrat mai mult timp în spatele camerei, Cherie Louise a cerut să fie fotografiată și să pozeze ca model, scrie publicația Yahoo!News.

Cherie Louise este un model din Noua Zeelandă. Piciorul stâng și jumătatea stângă a pelvisului său i-au fost îndepărtate după ce a fost diagnosticată cu cancer osos. Cherie a avut în general o viață activă, motiv pentru care a preferat să folosească cârjele pentru a se deplasa.

Modelul este de părere că are mai multă mobilitate cu ajutorul cârjelor. În plus, un membru protetic ar fi fost destul de dificil de atașa pentru ea.

Reclamă

”Am avut câteva proteze de picior, dar mi s-a părut mereu că sunt foarte greu de folosit. Nu poți să îndoi genunchiul, nu poți să urci cu ușurință scările.”

”Aș fi purtat proteză doar din punct de vedere estetic. Poate că uneori aș fi vrut să port pantaloni, dar o proteză se ridică uneori și la 200.000 de dolari. Prefer să folosesc cârjele în tot ceea ce fac”.

Cherie Louise a ajuns să colaboreze inclusiv cu brand-ul lui Kim Kardashian. Tânăra de 29 de ani este mai decisă ca niciodată să fie o inspirație pentru cei din jur.

Un alt model cu o poveste de viață uimitoare este Xueli Abbing. Aceasta suferă de albinism.

Cherie Louise este acuzată că își editează fotografiile

În ciuda poveștii sale emoționante, Cherie Louise s-a confruntat cu multe probleme în mediul online. Modelul a decis să-și facă povestea publică, însă admiratorii au fost cu greu convinși de declarațiile acesteia. Pare greu de crezut, însă Cherie a trebuit de multe ori să le explice fanilor că pozele sale nu sunt editate.

Cei mai mulți dintre aceștia sunt de părere că modelul și-a editat piciorul astfel încât să pară amputat, cu scopul de a atrage mai multă atenție. În fața unor astfel de acuzații, Cherie Louise s-a văzut nevoită să se apre public.

”Oamenii de pe rețelele sociale mă acuză de multe ori pentru faptul că îmi editez pozele. Ei spun că mi-am scos piciorul stâng din poză folosind Photoshop. Ei spun că fac asta pentru atenție. Comentariile sunt de multe ori ridicole, dar sunt dureroase în cele mai multe momente.”

”A fost foarte dificil pentru mine să-mi fac povestea publică. Am trecut prin foarte multe pentru a avea această șansă. Am făcut totul ca să pot să supraviețuiesc, iar acum sunt încrezătoare în cine sunt și în felul în care arăt. ”

”Când era mică nu credeam că o să reușesc să am un job, să mă îndrăgostesc sau să am o familie. Aveam ideile astea pentru că nu știam nicio persoană care are un membru amputat și care să se bucure de o viață normală!

”Am ales să-mi fac povestea publică pentru a demonstra că orice e posibil”

Cherie Louise spune că pe măsură ce a înaintat în vârstă a început să se accepte și mai mult. Aceasta a ales să se expună după ce a fost aspru judecată pentru faptul că obișnuia să se implice în activități fizice solicitante, precu sportul în aer liber. Modelul spune că are o viață normală, în ciuda dizabilităților cu care se confruntă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×