Reclamă

Ed Sheeran a izbucnit în lacrimi în fața camerelor. Cântărețul a povestit despre starea de sănătate a soției sale, Cherry Seaborn

Ed Sheeran a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat. Cântărețul a povestit despre starea de sănătate a soției sale, Cherry Seaborn. Artistul a povestit într-o serie documentară mai multe amănunte despre tumora pe care Cherry a avut-o în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil.

Publicat: 24 martie 2023, 6:49

Primul trailer pentru viitoarea docuserie a artistului a fost lansat Ed Sheeran a fost surprins plângând în timp ce discuta despre impactul pe care l-au avut problemele de sănătate ale soției asupra sa. Seria documentară va fi împărțită în patru părți și va fi disponibilă pe o platformă de streaming online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ed Sheeran a izbucnit în lacrimi în fața camerelor

Ed Sheeran le oferă fanilor săi o imagine sinceră asupra vieții sale. Deși artistul este în general foarte discret, acesta a decis să-și arate viața în cadrul unei serii documentare. Seria tratează mai multe subiecte din viața cântărețului. Acesta va analiza evoluția profesională a interpretului, dar și viața personală a acestuia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ed Sheeran și soția sa, îmbrăcați în tricouri albastre, cu alb, la un meci de fotbal
Muzicianul Ed Sheera și Cherry Seaborn, la un meci de fotbal / Getty Images

Difuzarea seriei documentare va începe pe data de 3 mai 2023, scriu publicațiile internaționale. Ed este cel care a vorbit cu multă sinceritate despre problemele de sănătate ale soției sale.

Reclamă

Artistul a povestit inclusiv despre copilăria sa și problemele pe care le-a întâmpinat din cauză că era bâlbâit.

Într-o parte a trailerului Ed povestește despre prietenia sa cu Jamal Edwards, persoana care i-a fost mereu alături și pe care a pierdut-o după ce s-a stins din viață subit anul trecut. Sheeran a fost transparent cu admiratorii săi în declarațiile făcute.

Interpretul a oferit în trecut și un interviu în care a povestit despre problemele de sănătate ale soției sale. Acesta a ținut totul ascuns o perioadă lungă de timp.

Reclamă

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Cherry Seaborn

Soția lui Ed Sheeran, Cherry Seaborn, apare în docuseria artistului. În imagini aceasta este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ed și Cherry au împreună doi copii minunați, Lyra și Jupiter. Ed a trecut prin momente dificile atunci când a aflat că soția sa are o tumoare.

Diagnosticul i-a fost pus chiar în timpul în care Cherry era însărcinată cu Jupiter. Din cauza sarcinii, Cherry nu a putut să se ocupe de tratarea sa decât după ce a devenit mamă, scriu publicațiile internaționale.

În toată acea perioadă, artistul spune că s-a luptat cu episoade de depresie, anxietate și teamă. Artistul a urcat pe scenă de mai multe ori și a început să plângă în timpul spectacolelor.

Cântărețul nu a putut să se concentreze din cauza problemelor sale în familie. La începutul lunii martie, Ed a anunțat că își va lansa cel de-al șaselea album, Subtract. Albumul va include mai multe piese care vorbesc despre perioada dificilă prin care a trecut alături de soția sa.

Toate aceste episoade i-au schimbat complet perspectiva asupra vieții, după cum declara chiar el într-o postare făcută pe Instagram.Prima piesă de pe noul său album, Eyes Closed a fost lansată chiar astăzi. Melodia i-a fost dedicată prietenului său apropiat, Edwards. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×