Reclamă

Camilla trece printr-o perioadă dificilă. Regina Consort a suferit o altă pierdere grea

Camilla trece printr-o perioadă dificilă. Regina Consort a suferit o altă pierdere grea. Cumnatul său favorit, Simon Elliot, s-a stins din viață. Acesta era căsătorit cu sora mai mică a Reginei. Familia Regală Britanică și-a arătat sprijinul pentru familia Reginei Consort.

Publicat: 9 martie 2023, 12:18

Regina Camilla are o relație foarte bună cu toți membrii familiei sale. Acesta a fost foarte apropiată de unul dintre cumnații săi. Publicația Hello a confirmat faptul că Simon Elliot s-a stins din viață. Bărbatul avea peste 50 de ani, după cum relatează publicațiile internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camilla trece printr-o perioadă dificilă

Omul de afaceri a fost căsătorit cu sora mai mică a Reginei Consort. Simon Elliot și Annabel au avut o căsnicie fericită împreună. Regina Consort a avut la rândul său  relație de prietenie cu Simon. Simon a fost foarte apropiat de Familia Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini cu Regina Consort în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla, la Balmoral
Reședința din Scoția a fost de multă vreme favorită printre membrii Familiei Regale / Getty Images

Acesta a fost invitat inclusiv în luna de miere a Reginei Consort și a Regelui Charles la Balmoral în 2005. Simon i-a fost alături Reginei Camilla inclusiv la premiera filmului No Time To Die din anul 2021, relatează The Sun.

Reclamă

Annabel, în vârstă de 74 de ani, este sora mai mică a Reginei Consort. Annabel s-a căsătorit cu Simon atunci când avea 23 de ani. Cei doi au adus pe lume trei copii: Alice, Catherine și Ben Elliot. Annabel este designer interior.

Aceasta a fost angajată de cumnatul său, Regele Charles, pentru a se ocupa de spațiile unora dintre proprietăților sale preferate. Camilla și Annabel au fost întotdeauna foarte apropiate. Vestea a luat complet prin surprindere Familia Regală Britanică.

Regina Consort îi este alături surorii sale în aceste momente extrem de dificile. Sursele spun că se așteaptă ca la înmormântare să ia parte Regele și Regina Consort.  

Reclamă

Regina Consort s-a recuperat după ce a suferit de COVID-19

Regina Consort trece din nu printr-o perioadă dificilă. După ce a s-a recuperat după COVID-19, aceasta a suferit o pierdere dureroasă. Cumnatul său preferat s-a stins din viață. Majestatea Sa s-a aflat în izolare pentru o săptămână.

Aceasta a fost infectată cu virusul COVID-19. Regina a fost nevoită atunci să-și anuleze o parte din îndatoririle regale. Regele Charles nu s-a izolat alături de soția sa. Acesta nu a fost testat pozitiv. Palatul Buckingham a fost cel care a ținut publicul la curent cu vești despre starea de sănătatea a Reginei Consort. Aceasta a avut simptome ușoare de răceală.

Virusul nu s-a manifestat violent. Sursele spun că Regina a fost vaccinată împotriva virusului cu cele trei doze de vaccin. Aceasta s-a infectat pentru prima dată în luna februarie a anului trecut. Atunci a stat în izolare alături de soțul său, Regele Charles.

În această perioadă aglomerată, Regina trebuie să se pregătească pentru încoronare. Evenimentul va avea loc pe data de 6 mai 2023. Experții regali susțin că Majestatea Sa a refuzat să poarte coroana Reginei Mame pentru a evita posibilele dispute diplomatice legate de bijuteria estorică.

Regele Charles își dorește ca soția sa să fie încoronată alături de el. La eveniment vor fi invitați și nepoții Reginei Camilla, scriu publicațiile internaționale. Aceștia urmează să joace un rol important pentru Majestatea Sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×