Reclamă

Prințul Harry a vorbit deschis despre terapie cu Gabor Mate: „Nu mă consider o victimă”

Prințul Harry a vorbit deschis despre terapie cu Gabor Mate. Ducele de Sussex a participat la un livestream special. Acesta și-a dorit să-și promoveze în continuare cartea sa de memorii, Spare. Soțul lui Meghan Markle a vorbit sincer cu publicul larg.

Publicat: 8 martie 2023, 6:24

Gabor Mate i-a pus Ducelui de Sussex mai multe întrebări despre viața personală. Acesta și-a dorit să afle de la Harry ce crede despre acuzațiile care i-au fost aduse în ultimul timp. După lansarea cărții Spare, mulți l-au acuzat pe Harry că se victimizează.

Prințul Harry a vorbit deschis despre terapie cu Gabor Mate

Prințul Harry este întotdeauna sincer cu publicul său. Acesta nu se ferește să recunoască atunci când are o problemă. De data aceasta a povestit despre terapie cu Gabor Mate. Întrebat ce crede despre acuzațiile care îi sunt aduse, Harry a răspuns cu zîmbetul pe buze.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry, în sacou și blugi, la o emisiune tv
În timpul unui fragment din Spare, Harry a povestit cum Regele Charles al III-lea obișnuia să râdă de bârfele regale despre Hewitt / Getty Images

”Nu mă văd ca o victimă. Sunt recunoscător pentru faptul că am putut să-mi împărtășesc povestea cu publicul larg. Sper că asta îi va ajuta pe ceilalți. Sper ca povestea mea să le ofere curaj și altora. Sper că prin dezvăluirile pe care le-am făcut oamenii să înțeleagă că la un anumit nivel suntem toți conectați unul cu celălalt”.

Reclamă

Cartea Ducelui de Sussex a fost lansată în luna ianuarie a anului acesta și a ținut încă de la început primele pagini din presa internațională. Ducele de Sussex a făcut o mulțime de dezvăluiri despre viața pe care a trăit-o în interiorul Familiei Regale Britanice.

Ducele de Sussex nu s-a ascuns de nimic și a povestit despre toate traumele pe care le-a suferit în copilărie și cum terapia l-a ajutat să-și găsească din nou fericirea ca persoană adultă.

Prințul Harry își dorește să fie o inspirație pentru ceilalți și să-i inspire să lucreze mai mult la sănătatea lor mintală, scrie publicația UsMagazine.

Reclamă

Ce spune Ducele de Sussex despre experiențele trăite de-a lungul timpului

Experiențele pe care le-a trăit de-a lungul timpului i-au conturat viața. Ducele de Sussex a trecut prin multe încercări, iar cel mai marcant moment din viața sa a fost reprezentat de pierderea mamei sale.

În ciuda momentelor grele, Harry și-a găsit puterea să vorbească deschis despre traumele pe care le-a suferit în copilărie.

”Experiențele pe care le-am trăit până la 38 de ani m-au marcat. Nu sunt atât de nerăbdător să ajung la vârsta de 40 de ani. Însă am lucrat cu toate experiențele pe care le-am trăit. De mai bine de două decade mă preocup de sănătatea psihicului meu. Mereu am simțit că dacă împărtășesc din povestea mea o să ot să-i ajut și pe alții la un anumit nivel.”

Prințul Harry a povestit și despre știrile false care s-au scris despre el și familia sa de-a lungul timpului. Ducele de Sussex spune că a învățat să nu mai acorde importanță lucrurilor pe care nu le poate controla. Harry a explicat cât de important a fost pentru el să lucreze cu un terapeut.

Tot procesul de terapie l-a ajutat pe Ducele de Sussex să treacă peste traumele din copilărie și peste momentele marcante din viața sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez într-o mașină în timp ce vine la un eveniment public din Los Angeles
Divertisment
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Coafura artistei a atras privirile tuturor
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Artista internațională și-a luat prin surprindere fanii din lumea întreagă. Diva latino și-a schimbat coafura și a atras privirile tuturor. Paparazzi au surprind-o în...
2
Kate Middleton și Prințul William în Londra la un eveniment public
Divertisment
Cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Ce spune presa internațională despre infidelitatea Prințului de Wales
Presa internațională vorbește despre cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Se zvonește că cei doi ar fi avut o relație și că Prințul de Wales i-ar fi fost infidel soției sale, Kate Middleton. Zvonurile...
3
Mâini de femeie pe un fundal turcoaz, cu multe culori și forme de diferite dimensiuni
Frumusețe
Unghii de primăvară. 8 modele simple pe care le poți face acasă
Primăvara își intră în rol și mai mult ca sigur ai nevoie de o reîmprospătare de look. Îți propunem câteva modele de unghii de primăvară, simplu de realizat, fără ustensile profesionale. Pentru că pe...
4
Un ceas negru pe un perete roz în timp ce este schimbat la ora de vară 2023 de o mână de femeie
Timp liber
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din Uniunea Europeană sunt încă nelămurite de acest aspect. Statisticile arată că peste 60 % din țările...
5
Fată frumoasă poartă o pălărie și stă într-o pădure
Horoscop
Care este sufletul tău pereche, în funcție de zodie. Nativii care trăiesc cele mai frumoase povești de iubire
Dacă vrei să știi care este sufletul tău pereche în funcție de zodie, ai venit în locul potrivit. Trăsăturile fiecăruia sunt extrem de importante în alegerea partenerului de viață. De asemenea, chiar dacă pare...
PARTENERI
×