Reclamă

Primele imagini cu Ducii de Sussex după publicarea volumului Spare. Cei doi soți au luat o cină romantică în oraș

Au apărut primele imagini cu Ducii de Sussex după publicarea volumului Spare. Cei doi au fost surprinși în timp se îndreptau spre un restaurant de lux. Se pare că Meghan Markle și soțul ei au ieși la o cină romantică în doi.

Publicat: 3 martie 2023, 6:12

Ducii de Sussex au fost surprinși într-o stare de spirit foarte bună. Paparazzi i-au pozat în timp ce coborau din mașină și se îndreptau la restaurant. Aceștia au petrecut întreaga noapte în Los Angeles, spun publicațiile internaționale Copiii celor doi au fost lăsați acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Ducii de Sussex după publicarea volumului Spare

Meghan Markle s-a bucurat de timpul pe care l-a putut petrece în compania soțului său. Ducele și Ducesa de Sussex au ales să sărbătorească lansarea volumului Spare și au luat masa în oraș. Aceștia nu au ținut cont de camerele de fotografiat și s-au grăbit să ajungă la rezervarea pe care o aveau făcută.

Vezi ma multe imagini în Galeria Foto!

Pentru această întâlnire au ales ținute elegante. Meghan a purtat  pereche de tocuri negre la care a asortat și o pereche de pantaloni din piele, relatează PageSix.

Reclamă

Ducesa s-a ferit de frig cu ajutorul unui palton călduros. Vremea din Los Angeles nu a fost foarte prietenoasă cu cei doi îndrăgostiți. Aceștia au avut nevoie de o umbrelă. Meghan a fost toată un zâmbet. Ducesa de Sussex pare că se simte foarte bine în această perioadă.

Prințul Harry a avut și el o ținută elegantă Acesta a purtat un cardigan gri, un tricou negru și o pereche de blugi. Cei doi soți au fost însoțiți la restaurant și de un bodyguard.

Aceasta a fost prima lor apariție în public de când Ducele de Sussex și-a lansat cartea de memorii. Harry a făcut mai multe dezvăluiri din spatele ușilor închise din Familia Regală Britanică.

Reclamă

Ce spune Prințul Harry despre cartea sa de memorii

La scur timpp după lansarea cărții s-au scat o mulțime de discuții în întreaga lume. Harry a făcut multe dezvăluiri intime din viața sa. Acesta nu s-a ferit de nimic, iar volumul de memorii a fost văzuți de mulți drept un atac asupra Familiei Regale Britanice.

Regele Charles nu a făcut niciun comentariu cu privire la cartea fiului său. Totuși, mulți experți sunt de părere că relațiile dintre Harry și familia sa se vor răci. Mai mult, Ducele de Sussex s-ar putea să nu fie invitat la încoronarea tatălui său. Un apropiat al Prințului a povestit ce părere are Harry despre succesul pe care l-a avut cartea sa.

”Harry a spus că este foarte încântat de succesul pe care volumul l-a avut. Se bucură de reacțiile pozitive venite din partea publicului. El spune că nu are niciun regret cu privire la dezvăluirile pe care le-a făcut. Ducele consideră că volumul a primit o reacție uimitoare din partea publicului”.

Mulți spun că Meghan nu ar fi fost la fel de încântată de cartea soțului său. Ducesa de Sussex ar fi fost deranjată de anumite dezvăluiri făcute de Harry. Însă orice neînțelegere ar fi existat între cei doi, acum pare că lucrurile s-au rezolvat. Harry și Meghan au fost pozați în ipostaze tandre la întâlnirea romantică pe care au avut-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×