Reclamă

Ducii de Sussex și-au pus prietenii într-o postură dificilă. Ce spun experții regali despre relațiile pe care și le-au creat în Statele Unite ale Americii

Ducii de Sussex și-au pus prietenii într-o postură dificilă. Experții regali au făcut câteva dezvăluiri despre relațiile pe care Ducii și le-au creat în Statele Unite ale Americii. Meghan Markle și Prințul Harry au prieteni din cercurile cele mai bune de la Hollywood.

Publicat: 8 martie 2023, 13:05

Experții regali au analizat dinamica relațiilor de prietenie dintre Ducii de Sussex și prietenii lor. Conform experților, ultimele dezvăluiri făcute de Meghan Markle și soțul său au dus la distanțarea Ducilor de cei care le-au stat alături. Cartea Prințului Harry ar fi fost și ea un catalizator al distanțării de grupul de prieteni pe care l-au avut.

Ducii de Sussex și-au pus prietenii într-o postură dificilă

Prințul Harry și Meghan Markle se află într-o situație dificilă. Prietenii lor au ales să se distanțeze. Acest lucru s-ar fi întâmplat ca urmare a declarațiilor pe care Ducii le-au făcut față de Familia Regală Britanică. De altfel, cuplul regal a fost tot mai des ”atacat” de foștii prieteni de la Hollywood.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o rochie albă alături de Prințul Harry, care poartă costum, în timp ce părăsesc castelul Windsor
Prima întâlnire dintre Prințul Harry și Meghan Markle nu mai este un mister pentru admiratorii Familiei Regale / Getty Images

Chris Rock este unul dintre actorii care a făcut aluzie la mai multe afirmații aduse de Meghan împotriva Familia Regale. Comediantul a făcut-o pe Ducesa de Sussex subiectul glumelor sale.

Reclamă

Experții regali sunt de părere că Meghan și Harry și-au pus prietenii într-o postură dificilă. Multe celebrități de la Hollywood nu mai sunt alături de Duci în această perioadă.

”Unde este Oprah să-i apere? Să ne amintim de celebrul interviu oferit acesteia. Ducii și Oprah erau atunci cei mai buni prieteni”, a declarat Kinsey Schofield, expert regal.

Experții sunt de părere că prietenii Ducilor de Sussex ”au dispărut” din viața acestora. La baza acestui lucru ar fi stat comportamentul celor doi din ultimele luni.

Reclamă

În ciuda afirmațiilor făcute de experții regali, Meghan și Harry au fost surprinși recent la un restaurant de lux din Statele Unite ale Americii. Ducii de Sussex au petrecut alături de un grup de prieteni.

Ducii de Sussex trebuie să elibereze Frogmore Cottage

Meghan Markle și Prințul Harry nu reușesc să depășească momentele dificile. În ultima vreme lucrurile nu au mai mers la fel de bine pentru cei doi.

Ducii au fost anunțați că sunt nevoiți să elibereze Frogmore Cottage. Ducii trăiesc în prezent în California, însă dețineau o proprietate și în Marea Britanie. Aceasta le-a fost oferită în dar de către Regina Elisabeta a II-a. Reședința va fi dăruită acum Ducelui de York, Prințul Andrew.

Regele Charles nu vrea să-și îndepărteze fiul definitiv. Astfel, acesta ia în considerare posibilitatea de a-i oferi lui Harry și familiei sale un apartament la Palatul Buckingham. Conform publicațiilor internaționale Meghan și Harry trebuie să elibereze Frogmore Cottage până la finalul anului.

Ducele de York se va muta cât mai repede în reședință. Meghan Markle și Harry mai au câteva lucruri lăsate în Marea Britanie, după cum relatează apropiații cuplului regal.

Ducii de Sussex par să traverseze o perioadă mai dificilă. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Harry a povestit despre procesul de terapie pe care l-a urmat. Ducele de Sussex a vorbit deschis despre acest subiect cu Gabor Mate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez într-o mașină în timp ce vine la un eveniment public din Los Angeles
Divertisment
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Coafura artistei a atras privirile tuturor
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Artista internațională și-a luat prin surprindere fanii din lumea întreagă. Diva latino și-a schimbat coafura și a atras privirile tuturor. Paparazzi au surprind-o în...
2
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă întinsă în pat
Horoscop
Zodii a căror inimă e greu de cucerit. Ce spun specialiștii despre acești nativi
Există zodii a căror inimă e greu de cucerit, dar alături de care vei trăi momente unice și povești frumoase. Doar persoanele care știu cât de ușor pot fi rănite se vor lăsa citite...
3
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
5
Icre de fasole cu ceapă caramelizată în bol alb
Rețete
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Dacă adori preparatele pe bază de fasole boabe, nu ezita să încerci și rețeta de icre de fasole cu ceapă caramelizată. Este delicioasă servită cu felii de pâine prăjită. Denumirea rețetei este atribuită faptului...
PARTENERI
×