Reclamă

Când mai este Luna Nouă în 2022 și ce semnificații are în astrologie

Pentru a cunoaște cele mai importante predicții astrologice trebuie să vedem când mai este Luna Nouă în 2022 și ce semnificații are. În fiecare an, indiferent de circumstanțe, calendarul lunar este important atât pentru astronomi, cât și pentru agronomi, dar și pentru stabilitarea sărbătorile creștine de peste an. Fazele Lunii ne determină și ne schimbă starea emoțională și ne aduce sau ne ia liniștea interioară de care avem nevoie.

Publicat: 7 iulie 2022, 9:09

De foarte multe ori am constatat schimbări în comportament odată cu schimbarea fazelor lunii și astfel am încercat mereu să găsim o explicație plauzibilă pentru modificările survenite. Astfel, ne grăbim de cele mai multe ori să finalizăm proiecte. În speranța că totul se va termina cu bine și nu vom apuca să deținem sensibilitatea cunoscută.

Când mai este Luna Nouă în 2022

Dacă vrem să aflăm când mai este Luna Nouă în 2022, trebuie să știm că acest fenomen afectează fiecare persoană în parte, indiferent de starea sa de spirit la momentul respectiv. Influența pe care această schimbare o va avea în viața ta, va determina comportamentul tău pe o perioadă mai lungă de timp, arată Yourtango.com. Luna Nouă este prima fază de schimbare a Lunii, dar și cea mai ușor de pierdut dacă nu știi cu exactitate când are loc. În această etapă, Luna se poziționează între Soare și Pământ, aproape apărând inexistentă. Când mai este Luna Nouă în 2022 trebuie să aflăm cum să-i folosim energia pentru a ne ajuta.

Luna Nouă în Capricorn: 13 iulie 2022

Dacă vrem să aflăm mai multe despre acest fenomen, trebuie să știm că aceasta se apropie cu pași rapizi în luna lui cuptor. Va exista un moment în care te vei gândi doar la muncă și îți vei urmări obiectivele din carieră.

Te simți inventiv și vii întotdeauna cu soluții eficace la probleme chiar uneori inexistente. Trebuie să te asiguri întotdeauna că flexibilitatea este cuvântul cheie. Vibrațiile Lunii noi în Capricorn îți pot aduce o stare de rigiditate.

Reclamă

Luna Nouă în Leu: 28 iulie 2022

Această perioadă aduce oportunități noi de vacanțe, dar și începerea unei relații de lungă durată. Este bine să-ți aloci timp și pentru ritualurile tale zilnice, fără a uita de puterea ta interioară, spune Astrology.com.

Planurile personale ajung la un nivel mult prea ridicat pentru perioada în cate te găsești. Semnele acestui fenomen astral se pot vedea și în comportamentele de fiecare zi în relație cu cei apropiați sau chiar partenerul de viață.

Reclamă

Luna Nouă în Fecioară: 27 august 2022

Dacă până acum nu ai investit timp și bani în proiectele tale, acum este perioada perfectă de a începe acest lucru. Ulterior, vei avea mustrări de conștiință. Trebuie totuși să faci alegeri corecte ca mai târziu în viață să nu-ți reproșezi lipsa de inventivitate. Activitățile sportive îți pot crește nivelul de dopamină și te pot aduce într-o stare de bine mai ușor decât credeai.

Luna Nouă în Balanță: 25 septembrie 2022

Trebuie să știm că nici măcar toamna nu putem scăpa de acest fenomen. Această perioadă aduce cu sine gânduri și planuri de viitor. Poți să apelezi la un alt domeniu de lucru, te poți interesa chiar de cursuri de calificare sau invenții ce nu au mai fost utilizate până acum. Orice ai alege, creativitatea te ajută enorm în tot acest demers. Nu exclude o călătorie în străinătate pentru a te perfecționa.

Află care este cea mai bună zodie feminină. Are cele mai multe calități din tot zodiacul

Luna Nouă în Scorpion: 25 octombrie 2022

Nativii în Scorpion aduce cu sine și eclipsa parțială de soare, astfel că vom avea de trecut mai multe teste în această perioadă. Va fi un moment dificil pentru căsnicii, relații vechi, dar și pentru acei nativi care își doresc o schimbare și nu știu cum să o obțină. Singurătatea îți poate fi de folos atunci când nu mai găsești niciun răspuns.

Luna Nouă în Săgetător: 24 noiembrie 2022

Pentru această perioadă sunt prevăzute multe schimbări. Decizii rapide pe care le iei te pot debusola la început. Pentru cei care nu au reușit să-și atingă scopurile, acum este momentul ideal. Dacă vrei să-ți schimbi cariera, nu mai ezita. La fel se întâmplă și cu finalizarea relațiilor de lungă durată. Nu este cazul să petreci mai multă vreme acolo unde nu îți dorești cu adevărat.

Luna Nouă în Capricorn: 23 decembrie 2022

Moment benefic pentru împăcare, această fază astrologică nu vine fără incidente. Deși ajungi să comunici mult mai deschis, te poți găsi în cealaltă extremă. Prietenii te găsesc insistentă și încearcă să țină pasul cu tine. Ai deschidere către familie și îți dorești cât mai multe întâlniri ca pe vremuri pentru a vedea ce mai fac rudele îndepărtate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×