Reclamă

Când te va cere în căsătorie, în funcție de zodia lui. Nativii care sunt pregătiți să facă marele pas

Astrologii au dezvăluit când te va cere în căsătorie, în funcție de zodia lui. Acești nativi sunt pregătiți să facă marele pas și își doresc să întemeieze o familie alături de femeia pe care o iubesc. Fiecare bărbat va face marele pas în felul său propriu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 septembrie 2023, 6:49

Orice femeie îndrăgostită visează la momentul în care va fi cerută în căsătorie de cel pe care îl iubesc. Totuși, modul în care va arăta momentul magic poate fi influențat de zodia în care el s-a născut. Astrele au dezvăluit mai multe detalii despre cum vor lua bărbații această decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când te va cere în căsătorie, în funcție de zodia lui

Pentru multe femei devine un adevărat mister momentul în care vor fi cerute în căsătorie, mai ales pentru cele care se află într-o relație de lungă durată. Există femei care au anumite dorințe în ceea ce privește cererea în căsătorie, însă bărbații vor face acest gest și în funcție de zodia în care au fost născuți. Aceste aspecte pot influența decizia finală a nativilor din zodiac.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii preferă să facă acest pas destul de repede. Acești nativi sunt dornici să fie printre primii din grupul lor de prieteni care își întemeiază o familie. Cel mai probabil un Berbec te va lua complet prin surprindere. Există posibilitatea ca tu să nu te fi gândit la acest aspect, însă un bărbat din zodia Berbecului va fi sigur pe alegerea sa.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii te vor lua prin surprindere. Acești nativi vor să facă cererea în căsătorie într-un mod unic. Cel mai probabil, un bărbat din zodia Taurului te va cere în căsătorie în timpul unei vacanțe.

Acesta va pune la punct fiecare aspect și se va asigura că ai parte de un moment magic și romantic.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii se numără printre zodiile spontane. Astrologii spun cp cererea lor te va lua complet prin surprindere. Acest nativ nu îți va da de bănuit că plănuiește să-și întemeieze o familie. Cel mai bine este să nu te gândești prea mult. Gemenii vor face mereu ceva unic și neașteptat pentru tine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii te vor cere în căsătorie în timpul unui moment romantic și profund. Acești nativi sunt orientați asupra familie. Racii nu vor încerca să joace jocuri cu tine. Aceștia vor fi deschiși și îți vor spune direct când sunt pregătiți pentru marele pas. Cererea lor în căsătorie va fi desprinsă din povești, scrie PairedLife.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii te vor cere în căsătorie într-o mulțime de oameni. Acești nativi adoră să se afle în centrul atenției, așa că cererea în căsătorie trebuie să fie în stilul său caracteristic. Leii se vor asigura că ai parte de o experiență de neuitat. De altfel, acești nativi se vor asigura că îți oferă cel mai frumos inel cu diamant.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru Fecioare fiecare detaliu este important. Cererea lor în căsătorie va fi una planificată din timp. Fecioarele se vor asigura de faptul că fiecare lucru este pus la locul său. Fecioarele nu-și doresc ca situația să scape de sub control. Cererea lor în căsătorie va fi directă, dar emoționantă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele s-ar putea să te surprindă cu cererea în căsătorie. Acești nativi au nevoie de foarte mult timp pentru a găsi un echilibru. Balanțele te vor cere în căsătorie, însă acest lucru s-ar putea să dureze și câțiva ani. Ei vor face marele pas doar în momentul în care vor simți un echilibru în viața lor, scrie YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii vor face rapid această cerere în căsătorie. Spre deosebire de Balanțe, acești nativi nu vor aștepta foarte mult pentru a lua decizia finală. Cererea lor va fi învăluită în mister. Acești nativi vor crea un moment magic pentru partenera lor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt destul de indeciși când vine vorba de căsătorie. Acești nativi adoră să iasă la întâlniri, însă se decid foarte greu cu privire la cine ar trebui să rămână definitiv alături de ei. Acești nativi au nevoie de un mariaj în care să se simtă liberi. Acești nativi au nevoie de o femeie înțelegătoare alături de ei. Cererea lor în căsătorie s-ar putea să vină destul de târziu.

Descoperă și care sunt zodiile care își găsesc sufletul pereche până la finalul lunii septembrie. Acești naitivi sunt pregătiți pentru o relație.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt meticuloși și își doresc ca totul să fie pus la punct. Acești nativi te vor cere în căsătorie într-un mod clasic, fără să atragă foarte mult atenția asupra lor. Cel mai probabil nu vei avea parte de o cerere în căsătorie într-un cadru romantic.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii se află la capătul opus de cel al Capricornilor. Acești nativi își doresc să creeze un spațiu superb pentru cererea lor în căsătorie. Vărstării se vor asigura de fapul că partenera lor are parte de un moment romantic.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii te vor cere în căsătorie atunci când se vor simți pregătiți. Aceste zodii de apă pun mare accent pe spiritualitate. Un bărbat din această zodie se va decide greu cu privire la momentul potrivit pentru a te cere în căsătorie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×