Reclamă

Care sunt lucrurile pe care nu le ierți, în funcție de zodie. Până când poți lupta pentru iubire

Dacă îți dorești o relație de lungă durată, trebuie să cunoști care sunt lucrurile pe care nu le ierți, în funcție de zodie. De asemenea, poate fi vorba și de trădări în familie sau alături de prietenii apropiați. Cu toate acestea, cea mai căutată sursă de iubire este în cadrul unui cuplu. Astrele spun că trebuie să identificăm încă de la început compromisurile pe care le acceptăm.

Publicat: 28 iulie 2022, 7:28

Cei mai mulți dintre noi avem puncte sensibile peste care nu putem trece în nicio ipostază. Iertarea nu este un lucru imposibil, însă atunci când suntem puși în fața faptului împlinit totul devine mult mai greu. Personalitatea fiecăruia poate atenua situația sau o poate denatura, asta dacă ne dorim cu adevărat armonie și liniște. Atunci când suntem sinceri este mult mai dificil să greșim, asta pentru că adevărul este întotdeauna apreciat.

Care sunt lucrurile pe care nu le ierți, în funcție de zodie

Atunci când nu poți ierta este posibil ca rănile adânci să ți le faci tocmai ție. Dacă ajungi să dobândești capacitatea de iluminare, aceasta îți poate deschide calea către o gândire logică și naturală.

Nu toți nativii pot întoarce și celălalt obraz atunci când sunt răniți, însă atunci când o fac se pot simți chiar fericiți. Câmd iubesc cu pasiune, certurile pot ajunge chiar nesemnificative, însă trebuie o maturitate excepțională pentru această deprindere.

Berbec – nu poate ierta trădarea

Iubesc cu pasiune, dar urăsc și mai intens. Atunci când sunt puși în fața unui fapt de care nu erau conștienți înainte se simt încolțiți. Își doresc iubire și pasiune, însă atunci când nu o primesc se simt inferiori, arată Astrology.com. Dacă vrei să știi care sunt lucrurile pe care nu le ierți, în funcție de zodie, află că aici este vorba despre trădare.

Reclamă

Taur – nu poate ierta încălcarea promisiunilor

Atunci când intră într-o relație, indiferent dacă este de lungă durată sau nu, nativul Taur își dorește pasiune și încredere. Atunci când lipsesc aceste două lucruri sau doar una dintre ele, totul se destramă.

Loialitatea este punctul forte al acestui semn zodiacal și se așteaptă ca și ceilalți să fie la fel. Nu poate ierta încălcarea promisiunilor și atunci când se simt nervoși, reacționează.

Reclamă

Gemeni – nu poate ierta posesivitatea

Secretoși din fire dar și siguri pe forțele propria, nativii Gemeni nu își doresc parteneri care să fie altfel. Dacă nu știi cu exactitate ce îți dorești în următorii 5 ani, atunci nu ai ce căuta aici. Acest semn zodiacal nu poate ierta posesivitatea și se simte constrâns atunci când partenerul devine gelos, spune Yourtango.com. Acuzațiile aduse asupră-i îl lasă rece.

Rac – nu poate trece peste singurătate

Acest nativ debordează de iubire și se simte stingher atunci când se află alături de un partener total diferit. Poate fi adus într-o stare de anxietate dacă vorbim de o atitudine distantă a celor din jur, în special a prietenilor. Deși sunt dispuși să facă totul pentru dragoste, nu așteaptă dovezi de iubire fără sentimente reale. Atunci când se simt singuri vor adopta o defensivă.

Leu – nu poate ierta descurajarea

Fiind un nativ plin de forță, Leul își dorește să aibă lângă el un partener încrezător. Cu toate acestea, dacă există alte calități care să îl atragă poate să treacă cu vederea. Nu poate ierta totuși descurajarea din partea celui iubit. Atunci când simte că a dat totul pentru a-și construi o relație, verifică de mai multe ori pentru a vedea dacă totul este real. Dacă subestimezi ceea ce vrea acest nativ să îți comunice asta înseamnă că tot ghinionul se va abate asupra ta.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară – nu poate ierta minciuna

Dacă vrei să știi care sunt lucrurile pe care nu le ierți, în funcție de zodie, află că nativul Fecioară nu poate suporta minciuna. Face totul pentru a îmbunătăți lucrurile, dar de cele mai multe ori se regăsește obosită din cauza efortului. Exigența pe care o cere de la propria persoană poate fi aceeași pe care o pretinde de la cei din jur. Deși are un talent deosebit de a ierta, astrele recomandă să nu minți atunci când te afli în preajma sa.

Balanță – nu poate ierta conflictele

Dacă nu știai deja până acum, Balanța este cel mai sufletist semn zodiacal. Acesta îți poate ierta orice ai făcut, asta dacă ești sincer până la capăt. Cu toate acestea, atunci când certurile degenerează, nu mai poate exista cale de întors. Respectul de sine este o calitate pe care o regăsești în acest nativ, fără să știi că de fapt deții și tu acest izvor nesecat de înțelepciune.

Scorpion – nu poate ierta răzbunarea

Dacă vrei să știi care sunt lucrurile pe care nu le ierți în funcție de zodie, află că acest nativ este credul și plin de iubire. Atunci când se găsește într-un conflict, de cele mai multe ori abandonează lupta. De aceea, Scorpionul nu poate ierta răzbunarea și crede că această metodă de abordare este greșită. Poate fi afectată atât psihic cât și fizic de anumite conflicte interioare ce pot avea repercursiuni în exterior. Astrele recomandă iertarea de dragul celor din jur.

Săgetător – nu poate ierta copilăriile

Deși stă foarte bine la capitolul renunțare și iertare, iată că micile momente ale vieții pot fi destule de difficile pentru acesta. Își dorește ca toată lumea să renunțe la mânie și suferință, însă nu este dispusă să ajute pe nimeni. Nu poate vedea în altă parte defectele pe care le deține și se agită atunci când în jurul său se află incidente neprevăzute.

Capricorn – nu poate ierta dezamăgirea

Dacă de-a lungul timpului a avut parte de exemple de acest gen, Capricornul va trece în continuare peste întâmplări asemănătoare. Astfel, va fi păcălit în viață de foarte multe ori și cel mai tare lucru îl supără atunci când se simte dezamăgit. Încrederea în oamenii din jur îl face să cadă de pe propriul piédestal pe care s-a urcat încă de la bun început. Astrele spun că cea mai bună modalitate ca totul să fie perfect, este ca acceptarea să-și intre în rol.

Vărsător – nu poate ierta condițiile stabilite

Acest nativ are propriul mod de a-și rezolva problemele și poate ajunge să-și creeze o cu totul altă viață decât semenii săi. Are nevoie de timp pentru a-și vizualiza planurile și nu dorește să-i fie impusă o anumită stabilitate. Este empatic, dornic să pornească în aventuri. Cu toate acestea nu se știe dacă aceste aventuri se realizează în singurătate sau în cuplu.

Pești – nu poate ierta vanitatea

Deși iartă cu ușurință, Peștii nu suportă vanitatea și nu vor să facă aceleași greșeli la nesfârșit. Deși au tendița de a oferi oamenilor din jur mai multe șanse, este posibil ca totul să se întoarcă împotriva lor atunci când se așteaptă mai puțin. Chiar și prietenii pot profita de bunătatea lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×