Reclamă

Carmen Electra vrea să renunțe la numele primit la naștere. Vedeta de 51 de ani a luat o decizie importantă la început de an

Carmen Electra vrea să renunțe la numele primit la naștere. Vedeta de 51 de ani a luat o decizie importantă la început de an. Surse apropiate vedetei „Baywatch” au spus pentru TMZ că nu există într-adevăr un motiv anume care a dus la această dorință.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 ianuarie 2024, 6:55

Site-ul menționat mai sus susține că decizia de schimbare a numelui este ceva la care s-a gândit de ceva vreme și, în sfârșit, a făcut pasul, deoarece nu există un moment mai bun decât Anul Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carmen Electra vrea să renunțe la numele primit la naștere

Vedeta, care a fost văzută recent ținându-se de mână cu Sully Erna, 55 de ani, solistul trupei Godsmack, a depus actele pe 29 decembrie 2023.

Carmen Electra nu și-a mai folosit numele primit la naștere, Tara Leigh Patrick, de mai bine de 30 de ani.

TMZ a obținut documentele juridice la începutul acestei săptămâni. Acestea dezvăluie că vedeta vrea să-și schimbe oficial numele în Carmen Electra și își ia rămas bun oficial de la numele Tara. Se pare că singurul motiv din spatele deciziei este că numele scenă e mult mai cunoscut decât cel primit la naștere.

Ceea ce probabil mulți nu știu este faptul că vedeta nu și-a dat singură numele de scenă. Acesta a luat naștere atunci când vedeta a petrecut mult timp la casa de discuri Paisley Park Records a lui Prince, la începutul anilor ’90. Carmen Electra a fost ales pentru un proiect al casei de discuri. Tara, pe numele ei adevărat, urma să facă parte dintr-un grup de fete.

Reclamă

Cum s-a făcut Carmen Electra cunoscută

Din nefericire, proiectul muzical nu a avut succesul pe care toți și l-au dorit. Cu toate acestea, Carmen Electra a continuat să rămână în lumina reflectoarelor și a devenit din ce în ce mai cunoscută.

Electra poartă acest pseudonim de la începutul anilor ’90, când a devenit populară datorită filmului „Baywatch”.

Reclamă

De asemenea, ea nu a luat niciodată numele soților ei cât timp a fost căsătorită. Carmen Electra a fost căsătorită cu muzicianul Dave Navarro din anul 2003 până în 2007. Înainte de acest mariaj, vedeta a mai avut o încercare. Ea s-a căsătorit cu starul NBA Dennis Rodman în anul 1998. Din păcate, căsnicia celor doi s-a destrămat după numai nouă zile.

După divorțul de Dave Navarro, despre Carmen Electra s-a scris că are o relație cu chitaristul Rob Patterson. Relația lor a fost ținută departe de ochii presei și s-a încheiat în 2012.

Tal Coopermann, fondatorul unei companii de modă, a cucerit-o și el pe vedetă la un moment dat. Cei doi au fost împreună un timp scurt, dar intens mediatizată.

Carmen Electra s-a remarcat în domenii precum modelling-ul, televiziunea și cinematografia. Frumusețea a fost cea care a ajutat-o să atragă toate privirile și să se facă remarcată atâția ani în industria divertismentului.

Carmen Electra se numără printre celebritățile care au ales să își facă operații estetice. Despre intervențiile la care a apelat, ea a spus că reprezintă „un rău necesar“.

„Poți să fii cea mai frumoasă persoană din lume, degeaba dacă nu ești fericită. Dacă ești trist sau măcinat de dureri, atunci nu te vei simți frumos. Cred că fiecare este liber să își facă operații estetice, dacă acest lucru contribuie la fericirea ta. Dacă iei în serios o asemenea decizie, atunci asigură-te că te duci la cei mai buni specialiști“, a mărturisit vedeta în trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×