Reclamă

Ce spun experții regali despre apariția Reginei Mary în timpul plimbării cu trăsura regală. Privirea ei tristă a fost atent analizată

Ce spun experții regali despre apariția Reginei Mary în timpul plimbării cu trăsura regală. Privirea ei tristă a fost atent analizată, după ce mai mulți s-au îngrijorat cu privire la situația ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 ianuarie 2024, 6:15 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:30
Observatorii regali și-au exprimat îngrijorarea cu privire la „trista plimbare cu trăsura” a Reginei Mary a Danemarcei după abdicarea Reginei Margrethe / Profimedia Images

Observatorii regali și-au exprimat îngrijorarea cu privire la „trista plimbare cu trăsura” a Reginei Mary a Danemarcei după abdicarea Reginei Margrethe. Un expert în limbajul corpului susține că noua Regină este pur și simplu „ușurată” și „obosită”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spun experții regali despre apariția Reginei Mary în timpul plimbării cu trăsura

În timpul călătoriei ei, Regina proaspăt încoronată a părut „slăbită”și mulți au subliniat că ea nu își ținea de mână soțul, Regele Frederik al X-lea.

Cu toate acestea, profesionistul în limbajul corpului Louise Mahler a spus că noua Regină pare încrezătoare în decizia ei de a deveni regină și, în timp ce „zâmbetul și energia au dispărut”, femeia de 51 de ani pare „relaxată și posibil obosită, ceea ce este destul de corect!”.

„Nu o văd tristă”, a spus ea pentru FEMAIL. De asemenea, s-a mai spus că starea ei putea să fie și din cauza faptului că trăsurile regala nu sunt deloc comode.

Reclamă

Perechea proaspăt încoronată și-a marcat urcarea pe tron cu un sărut public pe balconul Palatului Christiansborg Totul a fost spre bucuria celor 100.000 de oameni care au venit să-i vadă.

Mulțimea a oferit urale uriașe pentru a-și întâmpina noul rege, Frederik, în vârstă de 55 de ani, pe balcon. Oamenii prezenți au aclamat și mai tare când a apărut soția lui.

Copiii cuplului au fost apoi invitați pe balcon, încântând și mai mult mulțimea.

Reclamă

„Trăiască cuplul regal danez, FREDERIK al X-lea și Regina Mary. Îți doresc mulți ani fericiți și o viață lungă alături de iubita ta soție, Queen Mary și de copiii tăi”, a scris un fan entuziasmat.

„Acele zâmbete reprezintă o familie atât de unită și frumoasă”, a spus un al doilea.

Noul Rege al Danemarcei a fost acuzat recent de infidelitate

„Apariția cu adevărat fericită și emoționantă” a lui Frederik de pe balcon a dezvăluit potențiale tensiuni în căsnicia lui, a dezvăluit un expert în limbajul corpului.

Un rege emoționat, Frederik al X-lea, a promis că va fi un monarh modern „de mâine”. Noul suveran i-a cerut „soției sale iubite” și familiei sprijin în timpul unei noi domnii.

În primul său discurs public după ce a fost proclamat rege, tatăl celor patru copii, în vârstă de 55 de ani, a spus: „Mama mea, Majestatea Sa Regina Margrethe a II-a, a condus Danemarca timp de 52 de ani. Timp de o jumătate de secol, ea a urmărit vremurile având ca punct de plecare moștenirea noastră comună. Ea va fi întotdeauna amintită ca un Monarh dincolo de obișnuit. Mama a reușit să fie una cu regatul ei. Astăzi, tronul merge mai departe”.

Despre noul regele al Danemarcei s-a spus că a avut o relație extraconjugală cu Geneveva Casanova. Ei au fost fotografiați împreună în timpul călătoriei sale private la Madrid. Casanova a negat acuzațiile despre o relație romantică cu membrul regal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×