Reclamă

Catherine Zeta-Jones a purtat o fustă roșie din piele. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din New York

Catherine Zeta-Jones a purtat o fustă roșie din piele. Actrița internațională a fost surprinsă de paparazzii pe străzile din New York. Se pare că aceasta a mers să viziteze platourile de filmare ale emisiunii Live with Kelly and Ryan.

Publicat: 9 decembrie 2022, 10:45

Catherine Zeta-Jones pare mai fericită ca niciodată. Aceasta a atras privirile tuturor cu ținuta pe care a ales-o. La vârsta de 53 de ani aceasta spune că se simte ai puternică și mai încrezătoare ca niciodată. Actrița care a interpretat-o pe Morticia în serialul Wednesday se bucură din nou de un real succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catherine Zeta-Jones a purtat o fustă roșie din piele

Catherine Zeta-Jones este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Aceasta a avut o carieră plină de suișuri și coborâșuri, însă niciodată nu s-a lăsat pusă la punct de provocările pe care le-a întâmpinat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Catherine Zeta-Jones într-o fustă roșie din piele în timp ce merge pe străzile din New York
Catherine Zeta-Jones a avut o apariție incredibilă într-o fustă mulată din piele / Profimedia Images

De data aceasta a demonstrat din nou că este încrezătoare în imaginea pe care o are. Fotografii s-au bucurat să o vadă în ținuta mulată pe care a ales-o. Catherine a ales să poarte o ținută care să-i pună în valoare fizicul. Aceasta are o siluetă incredibilă și un tonus de admirat.

Reclamă

Vedeta încearcă să adopte un stil de viață cât mai sănătos pentru a avea parte de viața pe care și-o dorește. Catherine Zeta-Jones a purtat o fustă roșie din piele cu o crăpătură amplă pe picior. La aceasta a asortat o pereche de pantofi roșii cu toc, relatează People.

Accesoriile nu au lipsit nici ele din ținuta divei. Catherine a ales o capă neagră la care a asortat o poșetă, o pereche de cercei și o pereche de ochelari de soare. Se pare că diva a împrumutat câteva idei de stil de la personajul pe care l-a interpretat recent, Morticia.

Părul l-a lăsat lung, desprins pe spate, într-o coafură cât mai elegantă. Cu o alură misterioasă a pășit încrezătoare pe platourile de filmare pe care le-a vizitat.

Reclamă

Diva a povestit recent și despre experiența pe care a avut-o în cadrul filmarilor pentru serialul Wednesday.

Ce spune Catherine Zeta-Jones despre personajul Morticia

Catherine Zeta-Jones a fost una dintre vedetele care s-au alăturat producției de succes Wednesday. Actrița internațională a interpretat-o chiar pe Morticia Addams. Rolul nu a fost deloc unul ușor, iar provocarea a supus-o pe Catherine unui adevărat test.

De-a lungul timpului, Morticia Addams a fost protretizată de mai multe actrițe de succes. Prin urmare, Catherine a trebuit să aibă o interpretare autentică, dar să păstreze notele misterioase ale personajului său.Actrița spune că s-a bucurat să o interpreteze pe Morticia.

Faptul că înaintează în vârstă nu o împiedică să aibă în continuare roluri de succes. De altfel, Catherine spune că vârsta o face să se simtă mai puternică și mai încrezătoare.

”Mulți au spus că voi pierde din roluri pe măsură ce înaintez în vârstă. Eu nu cred că este deloc așa. Nu-mi pasă de cei spun ceilalți. Am învățat să mă concentrez pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru mine și să-mi văd cu grație de viața mea. Experiența vine cu vârsta.”

Actrița se bucură de o revenire de succes pe marile ecrane. Rolul Morticiei Addams a propulsat-o din nou în lumina reflectoarelor, scrie publicația Prevention.

Nu doar Caterine se bucură de recunoașterea internațională după apariția serialului Wednesday. Jenna Ortega, actrița care a interpretat personajul principal din serial, este din ce în ce mai apreciată de fanii de pretutindeni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×