Reclamă

Ce este Dirty Soda și de ce este atât de populară pe TikTok

Tot internetul abundă zilele acestea cu informații despre ce este Dirty Soda. Acesta este un trend pe care utilizatorii uneia dintre cele mai mari platforme sociale din lume îl practică în ultima perioadă. Noua tradiție din online îi surprinde pe utilizatori combinând tot felul de arome cu sifon.

Maria Nica-Dantes
Maria Nica-Dantes
Publicat: 8 decembrie 2022, 8:32

Pentru că rețelele sociale sunt kilometrul zero al creativității și al circulației informațiilor, Dirty Soda câștigă din ce în ce mai mulți adepți. Fie că vorbim de arome, de fructe sau lapte, Dirty Soda este vedeta ultimelor zile.

Ce este Dirty Soda și care este istoria acestei băuturi

De departe, unul dintre cele mai apreciate trend-uri din social media, Dirty Soda este o idee ce datează, de fapt, din anul 2010. A apărut pentru prima dată în Utah, într-un restaurant. De acolo, mai multe lanțuri de restaurante și magazine au remodelat această idee.

Astfel, băutura din sifon era amestecată cu mai multe tipuri de arome fructate sau spicy. Ulterior, a devenit din ce în ce mai amuzant să adaugi tot felul de ingrediente neașteptate.

Dirty Soda este o băutură extrem de versatilă care se poate face din aproape orice. Se poate consuma în timpul evenimentelor, petrecerilor sau într-o zi în care vrei să te relaxezi. Poți profita de o Dirty Soda în zilele toride de vară, alături de niște gheață, fulgi de ciocolată, frișcă și înghețată de diverse sortimente.

Reclamă

Există, literalmente, sute de rețete pe care le poți încerca pentru a-ți găsi favorita. Poți folosi mai multe feluri de siropuri îndulcite (cocos, caramel sărat, vanilie etc), până la zeci de variante de piureuri de fructe. Iată și o rețetă de sirop de gutui, în cazul în care vrei un Dirty Soda de sezon.

Elementul „dirty” al acestei băuturi este, de fapt, înghețata. De asemenea, se poate amesteca și cu frișcă pentru a obține un gust mai uniform și mai plăcut. Folosește cuburi de gheață în băutură. Acestea vor rezista mai mult și vor ține băutura rece pentru mai mult timp.

Desigur, dacă preferi mai mult înghețata de tip fulgi (mixată la blender), o poți folosi cu încredere. Vedetele acestei băuturi trebuie să fie siropurile și aromele.

Reclamă

De ce a devenit atât de populară

Despre acest subiect s-a scris și anii trecuți, băutura fiind asociată comunității mormone din Utah, în 2016, scrie Vice. Din cauza legilor din religia mormonilor, consumul de cofeină și de alcool era complet interzis așa că, aceștia au fost nevoiți să găsească o alternativă gustoasă.

Însă, important este să explicăm de ce este Dirty Soda în topul trend-urilor din social media zilelor noastre. Această combinație de băuturi a devenit virală în cadrul uneia dintre cele mai populare platforme sociale din lume.

Dirty Soda e o băutură răcoritoare folosită drept înlocuitor pentru alcool sau cofeină. De asemenea, această băutură se poate obține acasă, respectând doar imaginația și nivelul tău de creativitate. Ține minte, nu există reguli.

Intervenția influencerilor din social media este răspunsul la întrebarea de ce este Dirty Soda atât de populară în zilele noastre. Aceștia au promovat băutura și au creat un adevărat trend în ultima perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie blondă și slabă îmbracă o pereche de blugi care i-au rămas mari pentru că a ținut o serie de obiceiuri simple care te ajută să slăbești
Sănătate
Obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Activitățile zilnice benefice organismului
Pentru a te bucura de o viață sănătoasă ține cont de câteva obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Acestea sunt activități zilnice care susțin organismul să se dezvolte corespunzător. De asemenea, specialiștii susțin...
3
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
4
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
5
Leni Klum, machiată, cu ruj roșu, la premiera Shotgun Wedding
Divertisment
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său. Fiica lui Heidi Klum și Seal au atras toate privirile asupra lor
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său, iar din imagini se poate că „este fata lui tati”. Duo-ul tată-fiică a participat la premiera plină de vedete a noului film al lui Jennifer...
PARTENERI
×