Reclamă

Ce festivaluri au loc în România, în vara 2021

Pandemia a afectat modul în care oamenii se distrau, călătoreau sau poate chiar își trăiau viața. Multe dintre evenimentele de renume au fost anulate în cursul anului trecut. Însă un an jumătate mai târziu, se încearcă timid reluarea acestora. Am făcut o listă ca să afli ce festivaluri au loc în România, în vara 2021.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:00

Dacă te-ai vaccinat și ți-ai ales ținuta de festival încă din iarnă, atunci ai aterizat unde trebuie. Îți vom arăta care sunt cele mai de top festivaluri pe care trebuie să le bifezi ca să consideri vara aceasta o reușită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Festivalul Jazz in the Park are loc în septembrie

Festivalul Jazz in the Park va avea loc între 2-5 septembrie 2021, în orașul Cluj-Napoca. Jazz in the Park se derulează de șapte ani și organizatorii nu ar renunța nici în ruptul capului la continuarea unei tradiții muzicale.

Până acum, locul unde se adunau toți pasionații de jazz era Parcul Central, din mijlocul orașului. Pentru că numărul fanilor devine tot mai mare însă, ediția aceasta jazz-ul nu se va mai auzi doar în parc, ci în întreg orașul.

Așa că, s-a stabilit că Festivalul se va petrece în patru punte principale. În Parcul Etnografic, Iulius Parc și Campusul USAMV, și un al patrulea loc ce urmează a fi anunțat curând. Vor mai urma și o serie de evenimente în alte spații din oraș. Biletele pre-sale ce asigurau intrarea pe cele trei zile la festival au fost epuizate. Mai puteți găsi disponibile bilete de tipul ANY DAY TICKET. Urmând să alegeți ziua în care veți folosi biletul după anunțarea line-up-ului. Organizatorii au anunțat ca în eventualitatea unei schimbări vor returna biletele cumpărătorilor.

Reclamă

Untold se desfășoară în septembrie la Cluj-Napoca

Un alt festival clujean care va avea loc în luna septembrie este Untold. La care puteți participa între 9-12 septembrie. Biletele vor fi puse la vânzare în curând, iar organizatorii au anunțat că în eventualitatea anulării, veți putea intra la următoare ediție cu biletul achiziționat acum. Printre cei care își vor face apariția pe scena festivalului sunt: David Guetta, Inna, Irina Rimes, sau Julian Jordan.

Reclamă

Festivalul Neversea a fost amânat pentru o dată ce urmează să fie anunțată

În 2020, Neversea nu a avut loc din cauza pandemiei cu Covid-19. În 2021, inițial Neversea fusese anunțat pentru data de 8-11 iulie. Din cauza instabilității și a măsurilor de restricție, organizatorii au decis să amâne evenimentul pentru o dată ulterioară, ce urmează a fi anunțată.

Alte festivaluri care au loc în România în 2021

Există însă și festivaluri care s-au adaptat cu brio actualei situații mai sensibile. Ce festivaluri au loc în România în vara 2021? Unul dintre acestea este Summer Well. Cunoscătorii știu că acesta se desfășoară de zece veri, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Deși line-upul nu a fosst încă anunțat, biletele pot fi deja achiziționate. Bănuiala noastră este că vor fi prezenți mulți artiști locali.

Dacă intenționezi să te pui la drum, verifică care sunt sfaturile în privința restricțiilor, dar și pentru o călătorie în siguranță. Analizează orice fel de situație neprevăzută ar putea apărea și ai grijă la măsurile necesare pentru a te proteja.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×