Reclamă

Ce festivaluri au loc în România, în vara 2021

Pandemia a afectat modul în care oamenii se distrau, călătoreau sau poate chiar își trăiau viața. Multe dintre evenimentele de renume au fost anulate în cursul anului trecut. Însă un an jumătate mai târziu, se încearcă timid reluarea acestora. Am făcut o listă ca să afli ce festivaluri au loc în România, în vara 2021.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:00

Dacă te-ai vaccinat și ți-ai ales ținuta de festival încă din iarnă, atunci ai aterizat unde trebuie. Îți vom arăta care sunt cele mai de top festivaluri pe care trebuie să le bifezi ca să consideri vara aceasta o reușită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Festivalul Jazz in the Park are loc în septembrie

Festivalul Jazz in the Park va avea loc între 2-5 septembrie 2021, în orașul Cluj-Napoca. Jazz in the Park se derulează de șapte ani și organizatorii nu ar renunța nici în ruptul capului la continuarea unei tradiții muzicale.

Până acum, locul unde se adunau toți pasionații de jazz era Parcul Central, din mijlocul orașului. Pentru că numărul fanilor devine tot mai mare însă, ediția aceasta jazz-ul nu se va mai auzi doar în parc, ci în întreg orașul.

Așa că, s-a stabilit că Festivalul se va petrece în patru punte principale. În Parcul Etnografic, Iulius Parc și Campusul USAMV, și un al patrulea loc ce urmează a fi anunțat curând. Vor mai urma și o serie de evenimente în alte spații din oraș. Biletele pre-sale ce asigurau intrarea pe cele trei zile la festival au fost epuizate. Mai puteți găsi disponibile bilete de tipul ANY DAY TICKET. Urmând să alegeți ziua în care veți folosi biletul după anunțarea line-up-ului. Organizatorii au anunțat ca în eventualitatea unei schimbări vor returna biletele cumpărătorilor.

Reclamă

Untold se desfășoară în septembrie la Cluj-Napoca

Un alt festival clujean care va avea loc în luna septembrie este Untold. La care puteți participa între 9-12 septembrie. Biletele vor fi puse la vânzare în curând, iar organizatorii au anunțat că în eventualitatea anulării, veți putea intra la următoare ediție cu biletul achiziționat acum. Printre cei care își vor face apariția pe scena festivalului sunt: David Guetta, Inna, Irina Rimes, sau Julian Jordan.

Reclamă

Festivalul Neversea a fost amânat pentru o dată ce urmează să fie anunțată

În 2020, Neversea nu a avut loc din cauza pandemiei cu Covid-19. În 2021, inițial Neversea fusese anunțat pentru data de 8-11 iulie. Din cauza instabilității și a măsurilor de restricție, organizatorii au decis să amâne evenimentul pentru o dată ulterioară, ce urmează a fi anunțată.

Alte festivaluri care au loc în România în 2021

Există însă și festivaluri care s-au adaptat cu brio actualei situații mai sensibile. Ce festivaluri au loc în România în vara 2021? Unul dintre acestea este Summer Well. Cunoscătorii știu că acesta se desfășoară de zece veri, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Deși line-upul nu a fosst încă anunțat, biletele pot fi deja achiziționate. Bănuiala noastră este că vor fi prezenți mulți artiști locali.

Dacă intenționezi să te pui la drum, verifică care sunt sfaturile în privința restricțiilor, dar și pentru o călătorie în siguranță. Analizează orice fel de situație neprevăzută ar putea apărea și ai grijă la măsurile necesare pentru a te proteja.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×