Reclamă

Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă sau stângă. Când e posibil să câștigi bani

Te-ai întrebat și tu ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă sau stângă. De cele mai multe ori aceste sunt doar superstiții care datează din generație în generație, dar sunt oameni pentru care au o mare însemnătate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 octombrie 2024, 7:20

Atunci când te mănâncă palma dreaptă sau stângă, imediat vei face conexiunea cu ceea ce ai auzit din popor. Si anume dacă ai de dat sau de primit bani. Cum fiecare mâncărime în palmă semnifică altceva în funcție de partea corpului, află din rândurile de mai jos ce se spune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă sau stângă

Superstițiile nu sunt specifice doar României. Ele există peste tot în lume. Dar cele legate de bani, noroc sau sănătate sunt cele mai cunoscute și mai apreciate. Deși nu este sigur că lucrurile așa se vor întâmpla, superstițiile încă ocupă un loc important în viețile oamenilor.

Mâncărimile în palmă, fie ea stânga sau dreapta, și superstițiile legate de ele provin din chiromanție. Aceasta din urmă este arta ghicitului în palmă.

Atunci când te confrunți cu mâncărimi în palme, se spune că energii noi trec prin mâinile și brațele tale. Cu toate acestea, oamenii cred că atunci când te mănâncă palma stângă ai de dat bani. Pe de altă parte, dacă ai mâncărimi în palma dreaptă, atunci vei primi niște bani.

Sunt oameni care mai cred și că dacă te mănâncă palma stângă și o freci de un obiect din lemn, atunci vei scăpa de datoria de a da bani.

Reclamă

Tot din arta chiromanției se mai spune că palma stângă este palma pasivă. Pe de altă parte, palma dreaptă este cea activă. Mâncărimile în palma stângă mai pot semnifica că ai nevoie de anumite produse sau servicii. Se spune că ar trebui să le plătești cu bani. Palma dreaptă înseamnă că energia iese din corpul tău sub forma unui produs pentru care vei fi plătită sau recompensată.

Pe de altă parte, frecarea palmei de un obiect din lemn pentru a scăpa de datorii se mai crede că este o metodă ce te ajută să scapi de energiile negative care te pot afecta.

Superstiții despre ghinion

Reclamă

O altă superstiție din popor mai spune că dacă te confrunți dintr-o dată cu dureri de cap însoțite de stări de vomă, țiuit în urechi și căscat, atunci cineva te-a deochiat. Un remediu este să mergi la cineva care știe să rostească descântece sau rugăciuni.

O altă superstiție destul de des întâlnită este că dacă scapi pieptănele din mână atunci când îți descurci părul, nu este un semn bun. Urmează să ai pare de o situație care îți va aduce o mare supărare în viața ta.

De asemenea, dacă din greșeală ajungi să spargi o oglindă, se spune că vei avea parte de 7 ani de ghinion. Cu toate acestea, tot din popor se mai știe că dacă aduni toate cioburile și le pui pe o apă curgătoare, ai șanse să speli ghinionul din viața ta.

Urmează să pleci într-o călătorie? Dacă crezi în superstiții, ai grijă să nu începi vacanța într-o zi de vineri, căci se spune că vei avea o călătorie neplăcută.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×