Reclamă

Ce nu îți spune niciodată, în funcție de zodie

Pentru ca o relație să funcționeze așa cum trebuie, astrele îți arată ce nu îți spune niciodată în funcție de zodie. Este natural pentru fiecare dintre noi să mințim din când în când. Chit de este vorba despre o situație care se cere omiterea adevărului sau un moment în care dorim să impresionăm, fiecare minte la un moment dat în viață. Deși poate deveni o dependență, nu poți nega acest fapt la nesfârșit. Există totuși anumite persoane care mint mai mult decât altele.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 2 septembrie 2022, 9:22

Acestea sunt rareori sincere, indiferent că minciuna lor poate răni pe cei din jur. Este binecunoscut faptul că nativii din zodia Scorpionului sunt extrem de secretoși, iar Fecioarele sunt rezervate. Indiferent de poziția în care se află în viața ta, este bine să afli ce nu îți spune niciodată, în funcție de zodie. Nu o să auzi niciodată din gura unui bărbat faptul că a găsit o altă femeie frumoasă, însă acest sentiment poate apărea oricând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nu îți spune niciodată, în funcție de zodie

Ca în orice alt moment al vieții, este posibil să te întâlnești cu acel bărbat care nu dezvăluie nimic despre sine. Vei avea senzația că doar tu îți deschizi sufletul într-o relație, în vreme ce el se ascunde. Există anumite lucruri pe care este important să le cunoști, de aceea astrele recomandă comunicarea sinceră într-o comuniune. Chiar dacă nimeni nu poate fi sincer până la capăt, o relație nu poate funcționa astfel pe termen lung.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă vrei să știi ce nu îți spune niciodată în funcție de zodie, află că nativul Berbec nu va vorbi în preajma ta despre o altă femeie.

Dacă te cunoaște ca fiind geloasă, cu atât mai puțin. Va încerca pe cât posibil să ocolească subiectul. Este un cuceritor și va dori să aibă o aventură cu fiecare femeie care îi va ajunge în cale. Nu vei avea șansa de a cunoaște adevărul absolut din partea lui, indiferent cât de mult ți-ai dori acest lucru.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Un nativ Taur va evita să mărturisească ce anume a făcut în celelalte relații. Dacă a fost respins, va fi timid și nu vei scoate nimic de la el.

Este mândru și nu își recunoaște înfrângerile. Va nega până în pânzele albe orice fel de minciună. Dacă vei descoperi că ceva nu este în regulă, va arunca sentimentele de vină asupa ta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu este cazul să te bazezi pe un nativ Gemeni dacă îți dorești sinceritate în relație. Va dori cu tot dinadinsul să nu îi calci spațiul personale. Un astfel de bărbat știe cum să păstreze secretele și nu va face din acest lucru un mister. Natura sa dublă îl va face să nu mărturisească niciodată ceea ce pe tine te macină atât de mult. Consideră că orice ți-ar spune, te-ar întoarce împotriva sa.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ce nu îți spune niciodată, în funcție de zodie este un aspect tabu atunci când vine vorba despre nativul Rac. Nu va dezvălui nimic despre traumele avute în copilărie, mai ales dacă este vorba despre abuzuri în familie. Dacă în general se dezvăluie trup și suflet, anumite lucruri pot părea dureroase, arată Astrology.com. Vei ști imediat dacă îți ascunde ceva, însă nu îl vei putea schimba dacă nu îți dorește de la sine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leul își dorește să rămână în lumina reflectoarelor și se va întâmpla acest lucru indiferent cum se va obține. În ochii femeii iubite își dorește să fie întotdeauna pe primul loc și astfel se va prezenta într-o lumină favorabilă. Nu vei afla niciodată dacă într-o anumită situație s-a arătat neputincios. Alături de tine se simte în al nouălea cer și își dorește să simți exact același lucru. Atunci când are ceva de ascuns, acest bărbat devine controlat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Sunt cei mai rezervați bărbați ai zodiacului, așa că nu vei auzi prea multe secrete din partea unui nativ Fecioară. Nu va vorbi despre dragostea pe care a avut-o în trecut, asta pentru va simți o profundă dezamăgire. Dacă reușește să aibă încredere în tine, este posibil să ai parte de surprize, arată Yourtango.com. Dacă totuși se gândește să îți ascundă anumite fapte, nu vei reuși să afli despre ce este vorba. Natura sa meticuloasă îl face un maestru al păcălelilor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acestui nativ nu îi place să vorbească despre lucrurile neplăcute, așa că cu siguranță va găsi un moment în care să nu fie sincer în totalitate. Va evita multe subiecte de conversație, asta pentru îi fac rău. Evenimentele care i-au marcat viața vor ajunge să fie rușinoase pentru existența sa și va încerca să le eliminte. Chiar dacă va găsi pe parcurs ceva care nu-l va mai atrage la tine, nu va menționa acest lucru. Trebuie să te obișnuiești cu astfel de secrete dacă vrei să intri într-o relație cu el.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă vrei să știi ce nu îți spune niciodată în funcție de zodie, află că nativul Scorpion este un maestru al secretelor. Dacă vrei să cunoști detalii din viața sa anterioară, nu vei afla nimic. Nu vei cunoaște numărul femeilor pe care le-a întâlnit, dar nici ce anume i-a plăcut la fiecare. De cele mai multe ori ascunde și lucruri legate de locul său de muncă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este unul dintre cei mai deschiși nativi ai zodiacului, însă la fel de nehotărât. Acest tip de bărbat își dorește atât independență cât și o schimbare majoră în viața sa. Te va avertiza din star ce planuri are și tu vei avea de hotărât cum anume să reacționezi pe mai departe. Dacă simte că nu îi poți accepta secretele, se va retrage ușor din relație. Nu îi plac de asemenea angajamentele care îl constrâng.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Bărbatul Capricorn poate fi o carte deschisă, asta dacă începe să capete încredere în tine. Atunci când ascunde ceva, o face pentru a nu te răni, însă este măcinat pe dinăuntru de faptele pe care le face. Nu îți va dezvălui lucruri grave, asta pentru că știe că te va răni. Nu va vorbi nici despre problemele medicale sau faptul că și-a pierdut slujba.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Atunci când îți dorești să intri într-o relație cu un nativ Vărsător, află că orice ți-ar ascunde se află în trecut. Dacă te place cu adevărat, îți va spune tot adevărul, indiferent despre ce este vorba. Nu va vorbi totuși despre planurile sale de viitor până nu este sigur că le poate îndeplini. Nu vrea să îți lase impresia că tu îi stai în calea fericirii sale profesionale. Înnarmează-te cu răbdare și mergi pe acest drum pentru că poți descoperi lucruri uimitoare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Bărbatul Pești știe cu siguranță cum să își facă partenera fericită, asta chiar dacă înseamnă să o mintă în cea mai mare parte a timpului. Va ascunde tot ce va considera că îi dăunează într-o relație. Poate pune în pericol sentimentele tale pentru el, dacă la sfârșit se va gândi că iese câștigător. Atunci când ține un secret, devine mult mai afectuos ca de obicei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×