Reclamă

Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex. Amy și Lily, printre preferate

Ducii de Sussex duc o viață liniștită de familie în California. Cei doi s-au retras din Familia Regală Britanică. Sunt pe cont propriu atât din punct de vedere financiar, dar și al vieții personale. Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în luna februarie că vor deveni din nou părinți. De atunci țin primele pagini ale publicațiilor. Acum, o altă întrebare stă pe buzele tuturor. Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex.

Publicat: 2 iunie 2021, 13:14 / Actualizat: 2 iunie 2021, 15:17

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni din nou părinți în această vară. Abia așteaptă să-și cunoască fetița, cu toate că nu au dat prea multe detalii despre nașterea ei. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața de familie, mai ales după ce s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex

People face însă speculații cu privire la ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex. Publicația menționată aduce aminte cititorilor de o vizită a Ducilor de Sussex în orașul Birkenhead, în anul 2019. Atunci Meghan Markle era însărcinată cu Archie. Cei doi au primit mai multe sugestii de nume pentru bebelușul lor de la niște copii, neștiindu-se detalii despre sexul bebelușului.

O fetiță în vârstă de 7 ani, pe nume Megan Dudley a vorbit cu Ducesa de Sussex și atunci și-a dat seama că Meg sau Amy sunt nume frumoase pentru viitorul copil.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images
Reclamă

„Am întrebat-o dacă își va numi bebelușul Amy dacă va avea o fată și mi-a spus: Este un nume foarte frumos. Îmi place. Va trebui să ne gândim la asta”, a declarat micuța Dudley. În același timp, Prințul Harry s-a arătat interesat de numele Lily. Acesta chiar a întrebat o mamă cum a scris numele fiicei sale.

În timpul unei vizite în Melbourne, Australia, în anu 2018, Ducii de Sussex s-au întâlnit tot cu un grup de școlari. Copiii nu au pierdut ocazia și le-au sugerat nume pentru bebelușul pe care îl așteptau. Deși Meghan Markle a declarat atunci că au o listă lungă cu nume de la cei apropiați, Prințului Harry i-a atras atenția numele Harriet. Cei doi au întâlnit un fan care avea în brațe o fetiță ce purta acest nume. Mai târziu, Ducele de Sussex a declarat pentru Sunday Express că Harriet este „un nume grozav”.

Nume în cinstea membrilor Familiei Regale Britanice

Reclamă

După decesul Prințului Philip, o casă de pariuri din Marea Britanie a sesizat că Philippa este printre favoritele fanilor Ducilor de Sussex. Dacă ar dori să aducă un omagiu Ducelui de Edinburgh cu acest nume pentru fiica lor, nu sunt singurii. Verișoarele Prințului Harry, Prințesa Eugenie și Zara Tindall și-au numit bebelușii Philip, după bunicul lor.

În topul preferințelor se mai află și alte nume, tot ca un semn de prețuire în cinstea unui membru al Familiei Regale Britanice. Diana, după numele Prințesei Diana, mama lui Harry, sau Elizabeth, în cinstea Reginei Elisabeta a II-a.

În ceea ce privește numele fiului lor, Ducii de Sussex au luat pe toată lumea prin surprindere. Archie nu se regăsea în topul listei de nume de la casele de pariuri.

Ducii de Sussex au anunțat că vor deveni din nou părinți pe data de 14 februarie 2021, prin intermediul unei fotografii alb-negru. Imaginea a fost realizată de la distanță, cu o tabletă și a fost făcută de fotograful Misan Harriman. Meghan Markle și Prințul Harry au declarat în timpului interviului pentru Oprah Winfrey că vor avea o fetiță de această dată.

„Să ai un băiat și mai apoi o fată, ce mai poți cere? Sunt recunoscător indiferent de sex, dar să ai un băiat și apoi o fată? Acum avem familia noastră și suntem patru”, a spus atunci Ducele de Sussex.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×