Reclamă

Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex. Amy și Lily, printre preferate

Ducii de Sussex duc o viață liniștită de familie în California. Cei doi s-au retras din Familia Regală Britanică. Sunt pe cont propriu atât din punct de vedere financiar, dar și al vieții personale. Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în luna februarie că vor deveni din nou părinți. De atunci țin primele pagini ale publicațiilor. Acum, o altă întrebare stă pe buzele tuturor. Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex.

Publicat: 2 iunie 2021, 13:14 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni din nou părinți în această vară. Abia așteaptă să-și cunoască fetița, cu toate că nu au dat prea multe detalii despre nașterea ei. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața de familie, mai ales după ce s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex

People face însă speculații cu privire la ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex. Publicația menționată aduce aminte cititorilor de o vizită a Ducilor de Sussex în orașul Birkenhead, în anul 2019. Atunci Meghan Markle era însărcinată cu Archie. Cei doi au primit mai multe sugestii de nume pentru bebelușul lor de la niște copii, neștiindu-se detalii despre sexul bebelușului.

O fetiță în vârstă de 7 ani, pe nume Megan Dudley a vorbit cu Ducesa de Sussex și atunci și-a dat seama că Meg sau Amy sunt nume frumoase pentru viitorul copil.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images
Reclamă

„Am întrebat-o dacă își va numi bebelușul Amy dacă va avea o fată și mi-a spus: Este un nume foarte frumos. Îmi place. Va trebui să ne gândim la asta”, a declarat micuța Dudley. În același timp, Prințul Harry s-a arătat interesat de numele Lily. Acesta chiar a întrebat o mamă cum a scris numele fiicei sale.

În timpul unei vizite în Melbourne, Australia, în anu 2018, Ducii de Sussex s-au întâlnit tot cu un grup de școlari. Copiii nu au pierdut ocazia și le-au sugerat nume pentru bebelușul pe care îl așteptau. Deși Meghan Markle a declarat atunci că au o listă lungă cu nume de la cei apropiați, Prințului Harry i-a atras atenția numele Harriet. Cei doi au întâlnit un fan care avea în brațe o fetiță ce purta acest nume. Mai târziu, Ducele de Sussex a declarat pentru Sunday Express că Harriet este „un nume grozav”.

Nume în cinstea membrilor Familiei Regale Britanice

Reclamă

După decesul Prințului Philip, o casă de pariuri din Marea Britanie a sesizat că Philippa este printre favoritele fanilor Ducilor de Sussex. Dacă ar dori să aducă un omagiu Ducelui de Edinburgh cu acest nume pentru fiica lor, nu sunt singurii. Verișoarele Prințului Harry, Prințesa Eugenie și Zara Tindall și-au numit bebelușii Philip, după bunicul lor.

În topul preferințelor se mai află și alte nume, tot ca un semn de prețuire în cinstea unui membru al Familiei Regale Britanice. Diana, după numele Prințesei Diana, mama lui Harry, sau Elizabeth, în cinstea Reginei Elisabeta a II-a.

În ceea ce privește numele fiului lor, Ducii de Sussex au luat pe toată lumea prin surprindere. Archie nu se regăsea în topul listei de nume de la casele de pariuri.

Ducii de Sussex au anunțat că vor deveni din nou părinți pe data de 14 februarie 2021, prin intermediul unei fotografii alb-negru. Imaginea a fost realizată de la distanță, cu o tabletă și a fost făcută de fotograful Misan Harriman. Meghan Markle și Prințul Harry au declarat în timpului interviului pentru Oprah Winfrey că vor avea o fetiță de această dată.

„Să ai un băiat și mai apoi o fată, ce mai poți cere? Sunt recunoscător indiferent de sex, dar să ai un băiat și apoi o fată? Acum avem familia noastră și suntem patru”, a spus atunci Ducele de Sussex.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×