Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex. Amy și Lily, printre preferate

Ducii de Sussex duc o viață liniștită de familie în California. Cei doi s-au retras din Familia Regală Britanică. Sunt pe cont propriu atât din punct de vedere financiar, dar și al vieții personale. Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în luna februarie că vor deveni din nou părinți. De atunci țin primele pagini ale publicațiilor. Acum, o altă întrebare stă pe buzele tuturor. Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex.

Publicat: 2 iunie 2021, 13:14 / Actualizat: 2 iunie 2021, 12:17

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni din nou părinți în această vară. Abia așteaptă să-și cunoască fetița, cu toate că nu au dat prea multe detalii despre nașterea ei. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața de familie, mai ales după ce s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex

People face însă speculații cu privire la ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex. Publicația menționată aduce aminte cititorilor de o vizită a Ducilor de Sussex în orașul Birkenhead, în anul 2019. Atunci Meghan Markle era însărcinată cu Archie. Cei doi au primit mai multe sugestii de nume pentru bebelușul lor de la niște copii, neștiindu-se detalii despre sexul bebelușului.

O fetiță în vârstă de 7 ani, pe nume Megan Dudley a vorbit cu Ducesa de Sussex și atunci și-a dat seama că Meg sau Amy sunt nume frumoase pentru viitorul copil.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

„Am întrebat-o dacă își va numi bebelușul Amy dacă va avea o fată și mi-a spus: Este un nume foarte frumos. Îmi place. Va trebui să ne gândim la asta”, a declarat micuța Dudley. În același timp, Prințul Harry s-a arătat interesat de numele Lily. Acesta chiar a întrebat o mamă cum a scris numele fiicei sale.

În timpul unei vizite în Melbourne, Australia, în anu 2018, Ducii de Sussex s-au întâlnit tot cu un grup de școlari. Copiii nu au pierdut ocazia și le-au sugerat nume pentru bebelușul pe care îl așteptau. Deși Meghan Markle a declarat atunci că au o listă lungă cu nume de la cei apropiați, Prințului Harry i-a atras atenția numele Harriet. Cei doi au întâlnit un fan care avea în brațe o fetiță ce purta acest nume. Mai târziu, Ducele de Sussex a declarat pentru Sunday Express că Harriet este „un nume grozav”.

Nume în cinstea membrilor Familiei Regale Britanice

După decesul Prințului Philip, o casă de pariuri din Marea Britanie a sesizat că Philippa este printre favoritele fanilor Ducilor de Sussex. Dacă ar dori să aducă un omagiu Ducelui de Edinburgh cu acest nume pentru fiica lor, nu sunt singurii. Verișoarele Prințului Harry, Prințesa Eugenie și Zara Tindall și-au numit bebelușii Philip, după bunicul lor.

În topul preferințelor se mai află și alte nume, tot ca un semn de prețuire în cinstea unui membru al Familiei Regale Britanice. Diana, după numele Prințesei Diana, mama lui Harry, sau Elizabeth, în cinstea Reginei Elisabeta a II-a.

În ceea ce privește numele fiului lor, Ducii de Sussex au luat pe toată lumea prin surprindere. Archie nu se regăsea în topul listei de nume de la casele de pariuri.

Ducii de Sussex au anunțat că vor deveni din nou părinți pe data de 14 februarie 2021, prin intermediul unei fotografii alb-negru. Imaginea a fost realizată de la distanță, cu o tabletă și a fost făcută de fotograful Misan Harriman. Meghan Markle și Prințul Harry au declarat în timpului interviului pentru Oprah Winfrey că vor avea o fetiță de această dată.

„Să ai un băiat și mai apoi o fată, ce mai poți cere? Sunt recunoscător indiferent de sex, dar să ai un băiat și apoi o fată? Acum avem familia noastră și suntem patru”, a spus atunci Ducele de Sussex.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×