Reclamă

Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex. Amy și Lily, printre preferate

Ducii de Sussex duc o viață liniștită de familie în California. Cei doi s-au retras din Familia Regală Britanică. Sunt pe cont propriu atât din punct de vedere financiar, dar și al vieții personale. Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în luna februarie că vor deveni din nou părinți. De atunci țin primele pagini ale publicațiilor. Acum, o altă întrebare stă pe buzele tuturor. Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex.

Publicat: 2 iunie 2021, 13:14 / Actualizat: 2 iunie 2021, 15:17

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni din nou părinți în această vară. Abia așteaptă să-și cunoască fetița, cu toate că nu au dat prea multe detalii despre nașterea ei. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața de familie, mai ales după ce s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex

People face însă speculații cu privire la ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex. Publicația menționată aduce aminte cititorilor de o vizită a Ducilor de Sussex în orașul Birkenhead, în anul 2019. Atunci Meghan Markle era însărcinată cu Archie. Cei doi au primit mai multe sugestii de nume pentru bebelușul lor de la niște copii, neștiindu-se detalii despre sexul bebelușului.

O fetiță în vârstă de 7 ani, pe nume Megan Dudley a vorbit cu Ducesa de Sussex și atunci și-a dat seama că Meg sau Amy sunt nume frumoase pentru viitorul copil.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images
Reclamă

„Am întrebat-o dacă își va numi bebelușul Amy dacă va avea o fată și mi-a spus: Este un nume foarte frumos. Îmi place. Va trebui să ne gândim la asta”, a declarat micuța Dudley. În același timp, Prințul Harry s-a arătat interesat de numele Lily. Acesta chiar a întrebat o mamă cum a scris numele fiicei sale.

În timpul unei vizite în Melbourne, Australia, în anu 2018, Ducii de Sussex s-au întâlnit tot cu un grup de școlari. Copiii nu au pierdut ocazia și le-au sugerat nume pentru bebelușul pe care îl așteptau. Deși Meghan Markle a declarat atunci că au o listă lungă cu nume de la cei apropiați, Prințului Harry i-a atras atenția numele Harriet. Cei doi au întâlnit un fan care avea în brațe o fetiță ce purta acest nume. Mai târziu, Ducele de Sussex a declarat pentru Sunday Express că Harriet este „un nume grozav”.

Nume în cinstea membrilor Familiei Regale Britanice

Reclamă

După decesul Prințului Philip, o casă de pariuri din Marea Britanie a sesizat că Philippa este printre favoritele fanilor Ducilor de Sussex. Dacă ar dori să aducă un omagiu Ducelui de Edinburgh cu acest nume pentru fiica lor, nu sunt singurii. Verișoarele Prințului Harry, Prințesa Eugenie și Zara Tindall și-au numit bebelușii Philip, după bunicul lor.

În topul preferințelor se mai află și alte nume, tot ca un semn de prețuire în cinstea unui membru al Familiei Regale Britanice. Diana, după numele Prințesei Diana, mama lui Harry, sau Elizabeth, în cinstea Reginei Elisabeta a II-a.

În ceea ce privește numele fiului lor, Ducii de Sussex au luat pe toată lumea prin surprindere. Archie nu se regăsea în topul listei de nume de la casele de pariuri.

Ducii de Sussex au anunțat că vor deveni din nou părinți pe data de 14 februarie 2021, prin intermediul unei fotografii alb-negru. Imaginea a fost realizată de la distanță, cu o tabletă și a fost făcută de fotograful Misan Harriman. Meghan Markle și Prințul Harry au declarat în timpului interviului pentru Oprah Winfrey că vor avea o fetiță de această dată.

„Să ai un băiat și mai apoi o fată, ce mai poți cere? Sunt recunoscător indiferent de sex, dar să ai un băiat și apoi o fată? Acum avem familia noastră și suntem patru”, a spus atunci Ducele de Sussex.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×