Reclamă

Ce personalitate ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut. Trăsăturile care ies la iveală despre tine

Te-ai întrebat vreodată ce tip de personalitate ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut? Studiile arată că vremea poate influența anumite trăsături ale individului. Astfel, în funcție de perioada anului în care ai venit pe lume există posibilitatea să ai anumite caracteristici specifice acelui anotimp.

Publicat: 15 martie 2023, 6:34
Cele patru anotimpuri ilustrate de copaci coloreți pentru a ilustra ce personaliatte ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut
Te-ai întrebat vreodată ce tip de personalitate ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut? Studiile arată că vremea poate influența anumite trăsături / Shutterstock

Pare greu de crezut, dar anotimpurile pot influența personalitatea unei persoane. Un studiu recent a demonstrat că o persoană poate fi influențată de sezonul în care s-a născut. Hormonii precum dopamina și serotonina pot fi inluneati de anotimpurile anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce personalitate ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut

Fiecare factor extern are o influență parte asupra unei personae. Tot în acest sens, anotimpul în care te-ai născut poate să-ți influențeze personalitatea. Anotimpurile pot determina anumite trăsături specifice fiecărei persoane. Persoanele meteosensibile cunosc cel mai bine acest aspect.

Meteosensibilitatea reprezintă schimbarea de spirit a unei persoane în funcție de vremea de afară. Multe persoane se confruntă și cu probleme din cauza meteosensibilității. Există persoane care experimentează dureri de cap pe fondul scăderii presiunii atmosferice. Mai jos te invităm să afli cum îți influențează anotimpul în care te-ai născut personalitatea.

Primăvara

Despe femeile care s-au născut în sezonul de primăvară se spune că sunt extrovertite și pline de viață. Aceste femei sunt sufletul petrecerii și adoră să se afle în centrul atenției. Persoanele născute primăvara sunt pozitive și empatice. Entuziasmul lor este molipsitor pentru cei din jurul lor.

Reclamă

Persoanele născute în primăvară au tendința să fie muncitoare și să se folosească de ideile lor creative la locul de muncă. Aceste persoane sunt înzestrate cu darul creativității. Află mai multe și despre ce spune despre tine culoarea ochilor.

Vara

Persoanele care s-au născut vara sunt solare și adoră să se pună în situații noi și inedite. Aceste persoane sunt spontane și nu pot să accepte o viață determinată de rutină. Lumina reflectoarelor este locul potrivit pentru o femeie născută în sezonul de vară.

Reclamă

Aceste femei sunt sensibile, iar uneori sunt predispuse stărilor de anxietate și depresie. În ciuda faptului că sunt persoane pline de viață, femeile care s-au născut vara au tendința să pună multă presiune asupra lor. Sunt persoane perfecționiste, cu un talent aparte pentru cuvinte.

Persoanele născute pot avea sentimente contradictorii. Ele trebuie să-și găsească echilibrul în viață și să aibă puterea să facă mai multe compromisuri.

Toamna

Se spune că femeile născute toamna sunt predispuse la depresie. Aceste femei sunt foarte sensibile și au tendința să analizeze fiecare detaliu în parte. Pentru ele este foarte greu să-și găsească puterea de a avea încredere în cei din jurul lor.

Aceste femei preferă să fie independente și să se descurce singure. Femeile născute toamna sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere fizic, dar și intelectual. Sunt persoane foarte inteligente și analitice. Femeile născute toamna nu se plictisesc cu ușurință.

Ele găsesc întotdeauna ceva de făcut. Știu cel mai bine cum să condimenteze o relație care pare că se apropie de sfârșit.

Iarna

Femeile care s-au născut iarna au tendința să fie independente. Aceste persoane se izolează de ceilalți și aleg să meargă singure pe propriul drum. În general aceste femei sunt considerate a fi reci, însă sufletul lor abia așteaptă să fie descoperit și încălzit de către persoana potrivită. Persoanele născute iarna sunt considerate a fi gingașe, dar cu o forță interioară extraordinară.

Aceste femei sunt în general loiale și se dedică în totalitate scopurilor pentru care aleg să militeze. Femeile născute iarna știu ce vor de la viață și fac tot ceea ce le stă în putere pentru a-și atinge obiectivele, spune YourTango.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×