Reclamă

Ce personalitate ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut. Trăsăturile care ies la iveală despre tine

Te-ai întrebat vreodată ce tip de personalitate ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut? Studiile arată că vremea poate influența anumite trăsături ale individului. Astfel, în funcție de perioada anului în care ai venit pe lume există posibilitatea să ai anumite caracteristici specifice acelui anotimp.

Publicat: 15 martie 2023, 6:34
Cele patru anotimpuri ilustrate de copaci coloreți pentru a ilustra ce personaliatte ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut
Te-ai întrebat vreodată ce tip de personalitate ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut? Studiile arată că vremea poate influența anumite trăsături / Shutterstock

Pare greu de crezut, dar anotimpurile pot influența personalitatea unei persoane. Un studiu recent a demonstrat că o persoană poate fi influențată de sezonul în care s-a născut. Hormonii precum dopamina și serotonina pot fi inluneati de anotimpurile anului.

Ce personalitate ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut

Fiecare factor extern are o influență parte asupra unei personae. Tot în acest sens, anotimpul în care te-ai născut poate să-ți influențeze personalitatea. Anotimpurile pot determina anumite trăsături specifice fiecărei persoane. Persoanele meteosensibile cunosc cel mai bine acest aspect.

Meteosensibilitatea reprezintă schimbarea de spirit a unei persoane în funcție de vremea de afară. Multe persoane se confruntă și cu probleme din cauza meteosensibilității. Există persoane care experimentează dureri de cap pe fondul scăderii presiunii atmosferice. Mai jos te invităm să afli cum îți influențează anotimpul în care te-ai născut personalitatea.

Primăvara

Despe femeile care s-au născut în sezonul de primăvară se spune că sunt extrovertite și pline de viață. Aceste femei sunt sufletul petrecerii și adoră să se afle în centrul atenției. Persoanele născute primăvara sunt pozitive și empatice. Entuziasmul lor este molipsitor pentru cei din jurul lor.

Reclamă

Persoanele născute în primăvară au tendința să fie muncitoare și să se folosească de ideile lor creative la locul de muncă. Aceste persoane sunt înzestrate cu darul creativității. Află mai multe și despre ce spune despre tine culoarea ochilor.

Vara

Persoanele care s-au născut vara sunt solare și adoră să se pună în situații noi și inedite. Aceste persoane sunt spontane și nu pot să accepte o viață determinată de rutină. Lumina reflectoarelor este locul potrivit pentru o femeie născută în sezonul de vară.

Reclamă

Aceste femei sunt sensibile, iar uneori sunt predispuse stărilor de anxietate și depresie. În ciuda faptului că sunt persoane pline de viață, femeile care s-au născut vara au tendința să pună multă presiune asupra lor. Sunt persoane perfecționiste, cu un talent aparte pentru cuvinte.

Persoanele născute pot avea sentimente contradictorii. Ele trebuie să-și găsească echilibrul în viață și să aibă puterea să facă mai multe compromisuri.

Toamna

Se spune că femeile născute toamna sunt predispuse la depresie. Aceste femei sunt foarte sensibile și au tendința să analizeze fiecare detaliu în parte. Pentru ele este foarte greu să-și găsească puterea de a avea încredere în cei din jurul lor.

Aceste femei preferă să fie independente și să se descurce singure. Femeile născute toamna sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere fizic, dar și intelectual. Sunt persoane foarte inteligente și analitice. Femeile născute toamna nu se plictisesc cu ușurință.

Ele găsesc întotdeauna ceva de făcut. Știu cel mai bine cum să condimenteze o relație care pare că se apropie de sfârșit.

Iarna

Femeile care s-au născut iarna au tendința să fie independente. Aceste persoane se izolează de ceilalți și aleg să meargă singure pe propriul drum. În general aceste femei sunt considerate a fi reci, însă sufletul lor abia așteaptă să fie descoperit și încălzit de către persoana potrivită. Persoanele născute iarna sunt considerate a fi gingașe, dar cu o forță interioară extraordinară.

Aceste femei sunt în general loiale și se dedică în totalitate scopurilor pentru care aleg să militeze. Femeile născute iarna știu ce vor de la viață și fac tot ceea ce le stă în putere pentru a-și atinge obiectivele, spune YourTango.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×