Reclamă

Modalități de îmbunătățire a somnului, conform semnului tău zodiacal. Ce spun specialiștii

Dacă vrei să știi care sunt acele modalități de îmbunătățire a somnului, potrivit semnului tău zodiacal atunci ai venit în locul potrivit. De cele mai multe ori, încercăm să păcălim această rutină pentru a putea lucra mai mult și mai eficient. Din păcate, această falsă eficiență scade odată cu trecerea timpului, asta dacă nu încercăm să îmbunătățim fiecare parte a vieții noastre.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 14 martie 2023, 9:21

Astrologia ne poate ajuta totuși în acest sens. Cu toate că de cele mai multe ori tindem să nu credem în astfel de idei, ele ne pot fi benefice pe termen lung. O abordare recentă a ideii de astrologie antică vine cu o perspectivă mai nuanțată a experiențelor pe care le trăim zi de zi. Rezultatul este că nu mai trebuie să pășești în fiecare zi ca și cum nu ai cunoaște misiunea pe care o ai de îndeplinit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modalități de îmbunătățire a somnului, conform semnului tău zodiacal

În general, citim horoscopul pentru a vedea cum ne poate merge într-o zi anume, ce să facem în diferite situații sau pur și simplu pentru a ne relaxa. Aici găsim de fapt și câteva idei eficiente pentru a ne îmbunătăți somnul atunci când avem probleme. Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât căutăm modalități mai eficiente de a dormi mai bine. Există studii care arată că ne putem îmbolnăvi dacă ni ne odihnim așa cum este normal.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Natura ta neînfricată te face să crezi că-ți poți maximiza efortul dacă dormi mai puțin. La sfârșitul zilei, ceea ce ai nevoie de fapt este să dormi. Dacă îți dorești să ai un somn odihnitor, poți scrie în jurnal înainte de rutina pe care o ai în fiecare seară.

Te poți gândi la lucrurile pe care vrei să le realizezi a doua zi, asta pentru a dormi mai motivat. Un alt lucru care te poate ajuta este să-ți imaginezi că ești o vedetă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Faptul că ești constantă și îți dorești de fiecare dată ce-i mai bun poate fi transferat și în partea de pregătire pentru somn, în fiecare seară. Un aranjament floral sau o imagine îmbietoare îți poate fi de ajutor atunci când vrei să adormi.

Dacă ești genul care pierde prea mult timp în pat, atunci trebuie să iei în considerare faptul că ai lucruri de făcut pe parcursul zilei, spune Yourtango.com. Ține aproape o sticlă cu apă, telecomanda și acea loțiune luxuriantă de care ai atâta nevoie.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni trebuie să renunțe la toate luminile albastre înainte de culcare. De asemenea, nu este indicat să citești știri sau să navighezi pe internet cu două ore înainte de a te băga în pat. Oprește orice sursă care ar putea să te deranjeze.

Ai nevoie de o distragere de la toate acele lucruri care nu te lasă să te odihnești cu adevărat. Dacă găsești liniștea mult prea provocatoare, folosește un tip de zgomot mai slab.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac apreciează momentele de liniște înainte de culcare. Cu toate acestea, ajunge să se gândească la toate problemele care îi macină iar acest lucru le îngreunează somnul. Te poți pierde în contemplare, dar nu în cea a propriei vieți. Poți citi o carte sau te poți uita la un film lejer odată ce te-ai băgat în pat.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Entuziasmul pe care nativii Leu îl aduc în fiecare zi a vieții lor poate să îi împiedice să aibă un somn odihnitor pe timpul nopții. Dacă simți că te chinui să adormi, îndreaptă-ți atenția către acel pumn care îți oferă liniște pentru minte, corp și suflet. Fiind foarte focusată pe nevoile tale, poți accesa foarte ușor acel gând care îți spune că trebuie să dormi și să te odihnești pentru a putea funcționa la capacitate maximă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară dețin o parte analitică ce nu poate fi oprită cu greu, mai ales pe timpul nopții. În loc să te lupți cu faptul că-ți dorești rezolvarea problemelor într-un timp record, ai putea să aplici această idee pentru a-ți oferi un somn odihnitor, spune Astrology.com. Nu există persoană mai potrivită care să facă o selecție amănunțită în rutina de seară. În clipele de insomnie, nu te gândi prea mult la greșeli și nu lua toate întâmplările personal.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță știu cum să-și aranjeze dormitorul pentru a avea un somn odihnitor. Vor ca totul să fie pus la pumn înainte de a se băga în pat și a intra în lumea viselor. Muzica pe care o ascultă în fiecare seară este de ajutor în cele mai multe dintre perioadele de insomnie. Nu este cazul să practici sport cu două sau trei ore înainte.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Intensitatea pe care o arăți în fiecare dintre acțiuni îți poate crea probleme atunci când vrei să dormi. Dacă vrei să scapi de emoțiile care nu te lasă să ai un somn odihnitor, poți vedea filme de comedie. De asemenea, astrele recomandă sexul în orice astfel de situație. Partenerul poate fi de mare ajutor și îți poate oferi o oază de liniște.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător simt că au întotdeauna o povară foarte grea de cărat pe umeri. Dacă mai reduci din responsabilitățile care de fapt nu sunt ale tale, poți dormi liniștită. Oferă-le și celor din jur șansa de a face acte de caritate pentru ca tu să te poți odihni. Poți scrie pe o listă toate îngrijorările pe care le ai. De asemenea, orice fel de medicament, rugăciune sau idee de putere superioară poate fi de ajutor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn tind să creadă că ei dețin toate puterea și pot muta munții din loc. De aceea, îți place să îți împingi limitele de cele mai multe ori. De fiecare dată când experimentezi insomnii, acest lucru poate fi un semnal de alarmă. Ai nevoie să fii singură și să-ți regăsești buna dispoziție. Un lucru care te poate ajuta este o mască de ochi pe care poți s-o aplici foarte ușor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor întotdeauna să arate că sunt unici. La finalul zilei se pot simți epuizați și pot avea probleme cu somnul. Încearcă să te concentrezi asupra lucrurilor care îți aduc bucurie în viață. Lasă grijile în urmă și practică mai multe exerciții de respirație. Dimineața te vei simți o cu totul altă persoană care își va dori de fapt aceleași lucruri de la viață.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt înconjurați de mistic și profan. De cele mai multe ori le este dificil să facă distincție între vis și realitate. Cu toate acestea, știu unde să-și concentreze atenția. Dacă vrei să intri într-o stare de somn profund, trebuie să fii înconjurată de confort. Folosește mai multe pături, chiar dacă acest lucru înseamnă să lași căldura la minim în dormitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×