Reclamă

Ce poți face cu rochia de mireasă. Moduri originale prin care o poți pune în valoare după nuntă

Designerii vestimentari au dezvăluit ce poți face cu rochia de mireasă după marele eveniment. Nu trebuie să o depozitezi într-un loc uitat de vreme. În schimb, poți să-i oferi rochiei tale sensuri noi. Descoperă câteva moduri originale prin care poți pune în valoare rochia după marele eveniment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 mai 2024, 6:52
O femeie frumoasă care poartă o rocie de mireasă și pozează pe o canapea
Designerii vestimentari au dezvăluit ce poți face cu rochia de mireasă după marele eveniment. Nu trebuie să o depozitezi într-un loc uitat de vreme / Shutterstock

După încheierea nunții, cel mai probabil altele sunt preocupările unei mirese. Totuși, la un moment dat aceasta este pusă în fața unui obiect vestimentar extrem de important. Vestea bună este că există multe opțiuni prin care poți să-ți pui în valoare rochia după nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce poți face cu rochia de mireasă

Rochia ta superbă nu ar trebui să-și petreacă tot restul timpului într-o cutie din dulap. Există nenumărate modalități de a folosi rochia de mireasă.

Indiferent de ceea ce decizi să faci cu ea, primul pas este să o cureți pentru a îndepărta petele și mirosurile. În acest fel, rochia ta de mireasă va arăta la fel de bine chiar și după prima purtare.

De altfel, rochia de mireasă poate să devină cea mai specială piesă vestimentară pe care o ai în garderobă. Din fericire, există o mulțime de modalități prin care poți să o păstrezi în forma ei perfectă sau prin care poți să-i redai un aspect nou.

Dacă rochia de mireasă ți-a fost alături într-unul dintre cele mai importante, atunci i tu poți face un efort pentru a o avea în viața ta cât mai mult timp.

Reclamă

Poți să porți rochia de mireasă în diferite ținute reinterpretate. De altfel, în colaborare cu un croitor, poți să o transformi într-o combinație extraordinară.

În schimb, dacă vrei ca oamenii să-ți admite rochia de mireasă mai mult timp, atunci poți încerca să o înrămezi.

Pare o idee neobișnuită, însă în multe țări miresele își păstrează rochia de mireasă și o atârnă pe perete ca o piesă uimitoare de artă, scrie TheKnot.com.

Reclamă

Ce să faci cu rochia de mireasă dacă vrei să păstrezi

Poate că unele mirese nu-și doresc să păstreze rochia de mireasă. Aceasta poate fi destul de voluminoasă și paote ocupa destul de mult spațiu atunci când trebuie să fie depozitată.

Înainte să te desparți de rochia de mireasă, poți să iei în considerare câteva alternative sustenabile. Nu trebuie să-ți arunci rochia la gunoi, încearcă în schimb să o donezi.

Multe organizații acceptă donații de îmbrăcăminte, inclusiv rochii de mireasă. Poți să postezi un anunț online prin care să informezi oamenii că îți donezi rochia din ziua nunții.

O mireasă cu mai puține posibilități îți va fi recunoscătoare pentru acest act de caritate. O altă opțiune de „reciclare” este să vinzi rochia.

Dacă ai făcut o investiție majoră și nu-ți dorești să o donezi, atunci poți încerca să o vinzi. Există o mulțime de platforme și grupuri online unde îți poți posta anunțul de vânzare.

Descoperă și ce poți să faci cu voalul de mireasă după nuntă.

Moduri prin care poți să reutilizezi rochia de mireasă

Înainte de a o depozita, poți să iei în considerare numeroasele moduri prin care poți să reutilizezi rochia de mireasă.

Există o mulțime de opțiuni practice, iar creativitatea este singura ta limită. Dacă nu îți place ideea de a renunța complet la rochia de mireasă, atunci ia în considerare transformarea ei în piese vestimentare noi.

Poți modela o rochie mini fermecătoare sau un set din două piese din materialul rochiei tale de mireasă. Totodată, este un mod plăcut prin care poți să-ți surprinzi partenerul la prima voastră aniversare de la nuntă.

Dacă ești talentată și îți place să-ți petreci timpul lucrând la o mașină de cusut, designerii de peste hotare spun că poți transforma rochia de mireasă în suveniruri.

Poți realiza o mulțime de accesorii pe care le poți folosi mai târziu la alte ținute casual. O ultimă opțiune propusă de cei de la Glamour este să vopsești rochia de mireasă. Poți încerca să transformi rochia, iar mai apoi să folosești o vopsea specială pentru a-i schimba culoarea.

Totuși, ia în considerare că unele țesături nu sunt compatibile cu vopseaua colorată. Dantela, de exemplu, nu poate să absoarbă culoarea la fel de ușor ca un alt tip de țesătură.

Indiferent de decizia pe care o iei, ține cont de faptul că rochia de mireasă ți-a fost alături în momente importante și merită să-i oferi un viitor special. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×