Reclamă

Ce relație are Violet Affleck cu Jennifer Lopez. Fiica lui Ben Affleck s-a întâlnit tot mai des cu mama ei vitregă

S-a aflat ce relație are Violet Affleck cu Jennifer Lopez. Fiica lui Ben Affleck s-a întâlnit tot mai des cu mama ei vitregă în ultima perioadă. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba pe fondul zvonurilor legate de divorțul lui JLo.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 august 2024, 6:19

Ben Affleck și Jennifer Lopez trec printr-o perioadă dificilă în ceea ce privește căsnicia sa. Apropiații celor doi sunt de părere că aceștia se îndreaptă către divorț. Separarea lor iminentă va avea un efect asupra celor dragi, scrie presa internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce relație are Violet Affleck cu Jennifer Lopez

În timp ce Jennifer Lopez are doi copii cu fostul ei soț, Marc Anthony, Affleck are trei copii cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Adolescenții lui Affleck și adolescenții lui Jennifer Lopez au format o relație strânsă de prietenie în ultimii ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Violet Affleck în timp ce se plimbă împreună
Jennifer Lopez a petrecut timp de calitate cu fiica sa vitregă / Profimedia Images
Reclamă

De altfel, copiii lui affleck au fost văzuți în repetate rânduri petrecând timp cu Jennifer Lopez și cu gemenii săi.

Lopez și Violet Affleck, fiica cea mare a lui Ben cu Garner, au dezvoltat o legătură strânsă în ultimii ani. Se pare că Violet și-a exprimat speranța ca tatăl ei și mama sa vitregă să poată rezolva diferențele dintre ei.

Adolecenta și-a dorit ca Affleck și Jlo să poată rămână împreună și ar fi încercat să ajute la restabilirea legăturii dintre cei doi.

Reclamă

Cu toate acestea, în absența reconcilierii, Violet ar putea întâmpina unele dificultăți în a păstra legătura cu JLo.

Cântăreața și Violet Affleck ar putea să continue și în perioada ce urmează. Apropiații adolescentei susțin că aceasta va încerca să nu piardă prietenia pe care a format-o în ultimul timp cu Jennifer Lopez.

Ce s-ar putea întâmpla dacă Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck

Chiar dacă căsătoria ei cu Affleck se va termina, Lopez și Violet ar putea continua să petreacă la fel de mult timp împreună.

Apropiații divei susțin că artista continuă să acorde prioritate relației sale cu Violet și că va continua să vprbească cu tânăra adoolescentă chair și după divorț. Presa scrie că nu a fost o coincidență atunci când Violet a ieșit recent într-o rochie Dolce & Gabbana pe care Lopez a purtat-o la o întâlnire cu Affleck în 2023. Presa scrie că aceasta a fost o declarație pentru toată lumea, inclusiv pentru tatăl ei.

„Ea s-a apropiat foarte mult de JLo în ultimii doi ani și i-a frânt inima când s-au despărțit”, a dezvăluit un apropiat despre Violet.

Apropiații lui Affleck spun că actorul nu este preocupat de faptul că Violet vrea să mențină o relație de prietenie cu Lopez.

Apropiații lui Ben susțin că acesta nu vrea să provoace tensiuni între copiii săi și Jennifer Lopez. Actorul are, de asemenea, o relație apropiată cu gemenii lui Lopez. Adevărata dorință a lui Violet Affleck ar fi armonia conjugală dintre Affleck și Lopez, spun apropiații divei.

„Violet este un adult și poate avea relații cu oricine alege ea. Din păcate pentru ea, purtarea rochiei lui JLo în public nu va schimba decizia lui Ben”, au spus apropiații actorului într-un interviu din trecut. Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut din ce în ce mai puțin timp împreună în ultimele săptămâni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×