Reclamă

Ce spun fiii lui Britney Spears despre bunicul lor. Jamie a fost acuzat că a intrat într-o altercație fizică cu unul dintre nepoții săi

Tensiunile din viața lui Britney Spears nu s-au încheiat, dar se pare că cineva este dispus să treacă mai departe. Ce spun fiii lui Britney Spears despre bunicul lor. Jamie a fost acuzat că a intrat într-o altercație fizică cu unul dintre nepoții săi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 august 2024, 7:06

Presa internațională scrie că băieții artistei l-au „iertat” pe bunicul Jamie pentru acțiunile care au dus la ordin de restricție. S-a mai menționat că le este dor de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spun fiii lui Britney Spears despre bunicul lor

Fiii lui Britney Spears, Sean Preston și Jayden James, au lăsat să treacă timpul pentru ca rănile să se vindece când vine vorba de bunicul lor matern, Jamie Spears.

„Băieților le este dor de bunicul lor”, a declarat marți, în exclusivitate, pentru Page Six, avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan. „Ei l-au iertat.”

În august 2019, Jamie a fost acuzat că a intrat într-o altercație fizică cu nepotul său Sean Preston. Băiatul avea 13 ani la acea vreme. Tatăl lui Spears ar fi spart o ușă pentru a ajunge la adolescent în timpul unei altercații.

Procuratura a decis în cele din urmă să nu-l acuze penal pe Jamie pentru incident. Cu toate acestea, a fost instituit un ordin de restricție.

Reclamă

„Nu era dorința lui Kevin să-l facă pe Jamie Spears să fie urmărit penal”, a spus Kaplan la acel moment pentru Page Six.

„Raportul de poliție pe care l-a inițiat a fost doar în scopul obținerii ordinelor de protecție pentru copii”.

Băieții artistei au de gând să-și viziteze bunicul

Reclamă

Cu toate acestea, acum că au trecut cinci ani de când a avut loc incidentul, avocatul din Los Angeles spune că ordinul de restricție „a expirat în propriile sale condiții”.

„Nu există nicio reținere pentru Jamie să comunice cu ei sau ei să comunice cu Jamie”, confirmă Kaplan.

Când a fost întrebat dacă Sean Preston, în vârstă de 18 ani, și Jayden James, în vârstă de 17 ani, vorbesc cu Jamie, în vârstă de 72 de ani, el adaugă: „Au vorbit cu el”.

O sursă a mai spus pentru TMZ că băieții ar avea de gând să meargă să-și vadă bunicul în Louisiana. Kaplan nu a putut confirma călătoria. El a spus însă că Federline, în vârstă de 46 de ani, nu s-ar „împotrivi” vizitei. Fostul DJ „sprijină” ca fiii săi să se împace cu bunicul lor.

Nu este clar ce a dus la această reconciliere și dacă problemele de sănătate ale lui Jamie au jucat un rol în asta.

Presa internațională scrie că artista nu are grijă de tatăl ei

Tatălui lui Britney i-a fost amputat piciorul în noiembrie 2023, după ce o problemă la genunchi l-a făcut să aibă o „infecție teribilă”. În consecință, a ajuns în scaunul cu rotile.

Mai multe surse au declarat anterior pentru Page Six că Britney, în vârstă de 42 de ani, nu a vrut să se preocupe de tatăl ei, în ciuda sănătății sale în declin. Cu toate acestea, sentimentele ei nu au dispărut complet.

În decembrie 2023, Britney a postat o serie de fotografii cu tatăl ei, dar nu le-a descris cu niciun fel de mesaj.

Federline, la rândul său, a spus că fiii săi sunt deschiși să se împace cu Jamie încă din 2022.

„L-aș vrea cu adevărat pe Jamie Spears înapoi în viața băieților. Mai ales dacă asta și-au dorit băieții”, a spus el la acea vreme. „Oamenii greșesc. Îmi pare rău pentru el. Simt că a fost prins într-un moment prost.”

Sean Preston și Jayden James au ajuns, de asemenea, mai apropiați de faimoasa lor mamă, după ce au stat departe de ea ceva timp.

Page Six a scris în luna august a anului anul trecut că băieții au reluat legătura cu Britney. De asemenea, Kaplan a confirmat în iunie că Sean Preston și Jayden James au vorbit cu cântăreața de Ziua Mamei, numind decizia lor „un pas în direcția cea bună”.

El a menționat însă că „este un proces care necesită mai mult decât un simplu apel telefonic pentru a fi realizat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×