Reclamă

Cel mai bun serial dramă la Globurile de Aur 2021. Care sunt producțiile favorite

„The Crown” și „Lovecraft Country” sunt favorite la categoria cel mai bun serial dramă la Globurile de Aur 2021.

Publicat: 26 februarie 2021, 14:18 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:03

Producția Netflix „The Crown” se întoarce a patra oară la Globurile de Aur cu cel de-al patrulea sezon. După mai multe nominalizări și un trofeu câștigat în edițiile trecute, serialul a atras din nou atenția cu cel mai recent sezon . Serialul s-a remarcat și printr-un număr mare de actori care concurează la categoriile destinate rolurilor principale și secundare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Colman, Emma Corrin sau Josh O’Connor ar putea fi câștigătorii unui trofeu la categoria cel mai bun actor într-un serial dramă televizat, Gillian Anderson sau Bonham Carter ar putea fi premiați la categoria cel mai bun actor în rol secundar într-un serial, mini-serial sau lungmetraj televizat.

Olivia Colman ar putea câștiga un Glob de Aur pentru interpretarea rolului Reginei Elisabeta a II-a în „The Crown” / Profimedia Images

Producțiile favorite ale categoriei cel mai bun serial dramă la Globurile de Aur 2021

Celelalte patru producții nominalizate la această categorie concurează pentru prima dată, deși au sezoane la activ.

„The Mandalorian” și  „Ozark” au atras atenția juriului cu sezoanele doi și, respectiv, trei. „Lovecraft Country” și „Ratched” au dat lovitura de la primul sezon. 

Reclamă

The Crown

Michael Schneider, editor Variety, pariază pe „The Crown” la categoria cel mai bun serial dramă.

Eram un copil când au avut loc evenimentele din acest sezon, dar încă mi le amintesc foarte bine. Îmi amintesc romantismul fals dintre Charles și Diana și curiozitatea pe care o aveam despre cine a fost Margaret Thatcher și de ce a fost temută.

– Michael Schneider

Reclamă

Danielle Turchiano, al doilea editor al publicației Variety, crede că serialul are toate ingredientele pentru a fi pe placul juriului. 

„Sezonul acesta demonstrează tot ceea ce HFPA [Hollywood Foreign Press Association] iubește la acest show. Teme importante și îndrăznețe, politice, personale și de familie și o distribuție proaspătă”, spune Danielle Turchiano, editor Variety.

Emma Corrin interpretează rolul Prințesei Diana în „The Crown” / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Sezonul patru din „The Crown” abordează cele mai mari drame politice din anii în care Margaret Thatcher a fost prim-ministru al Marii Britanii, inclusiv extinderea atacurilor Armatei Republicane Irlandeze, Războiul Falkland și relația tensionată a Marii Britanii cu Africa de Sud, aflată încă sub stăpânirea apartheidului. Conflictul dintre Downing Street și Palatul Buckingham în urma victoriei lui Thatcher în 1979 este, de asemenea, relatat în detalii minuscule. Tensiunile culminează cu eliminarea ei de către propriul cabinet în 1990.

Gillian Anderson o interpretează pe Margaret Thatcher în „The Crown” / Profimedia Images

Curtarea Dianei de către Prințul Charles, nunta lor din 1981 și deteriorarea ulterioară a căsătoriei sunt, de asemenea, momente centrale ale sezonului 4, la fel ca și devotamentul lui Charles față de Camilla Parker Bowles. 

Lovecraft Country

Turchiano crede că „Lovecraft Country” are o șansă la fel de bună să câștige un trofeu. Editorul Variety apreciază modul în care producătoarea Micha Green a îmbinat elementele horror supranaturale cu rasismul din America și legile lui Jim Crow. 

„Oricare dintre aceste teme ar fi putut face un spectacol cu ​​adevărat interesant pe cont propriu și, atunci când le-a pus împreună, mi-a depășit așteptările”, a spus Turchiano.

Lovecraft Country este un serial horror american de televiziune bazat pe romanul lui Matt Ruff cu același nume din 2016. 

Lovecraft Country este un serial horror american de televiziune bazat pe romanul lui Matt Ruff cu același nume din 2016 / Profimedia Images

Lovecraft Country prezintă povestea unui tânăr de culoare care călătorește în America anilor ‘50 în căutarea tatălui său dispărut. În drumul său, Atticus Freeman află secretele întunecate care afectează un oraș devenit celebru în cărțile scriitorului H. P. Lovecraft și se confruntă cu teoriile rasiste ale Americanilor caucazieni. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×