Reclamă

Cele mai frumoase plaje din Croația. Unde găsești cel mai fin nisip

Sfârșitul verii te-ar putea găsi într-o vacanță de vis pe una din cele mai frumoase plaje din Croația. Dacă nu ți-ai planificat încă vacanța de vis, atunci avem pentru tine câteva destinații care te vor face să te îndrăgostești de ele încă din primele momente.

Publicat: 3 august 2022, 6:16
Un cuplu de îndrăgostiți care se plimbă pe una din cele mai frumoase plaje din Croația
Sfârșitul verii te-ar putea găsi într-o vacanță de vis pe una din cele mai frumoase plaje din Croația / Profimedia Images

Luna august ți-ar putea aduce noi oportunități de a descoperi locuri mai puțin cunoscute de cei din jurl tău. Am pregătit pentru tine unele dintre cele mai apreciate plaje din Croația. Acestea se bucură de un nisip fin și de ape de adâncimi mici.

Cele mai frumoase plaje din Croația

Cele mai frumoase plaje din Croația sunt ideale pentru vacanțele de familie. Acestea au un nisip fin, peisaje extraordinare și ape de adâncimi mici. În plus destinațiile se bucură de localnici ospitalieri, sunt retrase și ferite de agitația orașului. Dacă vrei să-ți prelungești vacanța sau nu ai ales încă o destinație pentru concediul tău, poate că una din plajele din Croația va fi alegerea cea mai potrivită pentru tine.

Plaja Vela – stațiunea Baška, Riviera Krk

Pe lista cu cele mai frumoase plaje din Croația se numără și Plaja Vela din stațiunea Baška, Riviera Krk. Stațiunea aceasta este renumită tocmai datorită faptului că deține una dintre cele mai frumoase plaje din Kvarner. Plaja Vela este situate tocmai în partea de sud a insulei Krk și surprinde cu peisajele sale de vis, dar și cu nisipul fin.

Reclamă

Plaja se află într-un golf destul de adăpostit de privirile curioșilor, astfel că devine un loc ideal pentru o vacanță liniștită, departe de agitația orașului. Plaja se întinde pe o lungime de mai bine de 3 km și este o destinație de lux din Croația.

Plaja Punta Rata – Riviera Makarska

Plaja Punta Rata este situată într-o localitate micuță, Brela. Acesta este o destinație turistică ideală pentru cuplurile care își doresc puțină intimitate sau pentru familiile care vor o vacanță liniștită. Plaja se bucură de peisaje desprinse din filme, dar și de localnici extrem de calzi și de ospitalieri. Plaja Punta Rata a devenit cunoscută tocmai datorită serviciilor extraordinare pe care le oferă.

Reclamă

În plus apa nu este una de adâncimi foarte mari și este ideală pentru cei mici. Mare parte din plajă este cu pietriș, însă este ideală pentru plimbările relaxante de seară. Plaja Punta Rata este una dintre cele mai cunsocute plaje din Croația.

Uvala Dubovica, Insula Hvar

Insula Hvar este destinația ideală dacă ești dornică de distracție vara aceasta. Insula Hvar este o destinație preferată de cei mai mulți tineri, iar acest lucru se datorează și agitației vibrante din această zonă. Insula ascunde și una din cele mai mari și mai populate plaje, Uvala Dubovica.

Plaja se află pe coasta de sud și este foarte aproape de orașul Milna. Laguna este una liniștită, iar apa este limpede și suficient de adâncă pentru a te bucura de o sesiune de înot sau pentru una de snorkeling.

În ciuda agitației de pe insulă, plaja Uvala Dubovica poate fi o alegere ideală chiar și pentru familiile cu copii.Aceștia se pot distra cu o mulțime de activități care să-i destindă și să-i țină ocupați într-un mod interactiv. 

Vela Przina, Insula Korčula

Vela Przina este o plajă destul de ascunsă de ochii curioșilor. Aceasta se află în apropiere de micul sat Lumbarda. Plaja este una dintre cele mai apreciate din croația, iar acest lucru se datorează faptului că are un nisip extraordinar.

Plaja cu nisip fin se află într-un golf care o protejează de vânturi.

Datorită nisipului fin care se găsește în această locație, dar și a peisajelor superbe, plaja este destul de aglomerată pe timpul verii. Pe lângă localnicii dornici să se bucure de frumusețea peisajelor de acasă, turiștii se înghesuie să se poată relaxa pe  nisipul fin al plajei Vela Przina.

Spiaza, Insula Susak

Plaja Spiaza este una dintre cele mai cunoscute plaje din Insula Susak. Cea mai amre parte a insuleii este cosntruită doar pe nisip. Insula are peisaje de poveste, iar turiștii vin anual să o viziteze datorită nisipului fin. Deși Insula Susak nu este una de dimensiuni foarte mari, plaja Spiaza este destul de spațioasă și încăpătoare pentru toți turiștii curioși. Apele sunt de un albastru surprinzător.

Adâncimea apei este una mică, astfel că este ideală pentru familii. Dacă îți dorești să înoți în aceste ape va fi nevoie să înaintezi destul de mult până ce apa va avea o adâncime necesară înotului.

Plaja este o alegere excelentă pentru părinții cu copii. Dacă îți dorești o vacanță de vis și mai aproape de casă atunci îți recomandăm una din plajele superbe din Grecia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×