Reclamă

Cele mai frumoase plaje din Croația. Unde găsești cel mai fin nisip

Sfârșitul verii te-ar putea găsi într-o vacanță de vis pe una din cele mai frumoase plaje din Croația. Dacă nu ți-ai planificat încă vacanța de vis, atunci avem pentru tine câteva destinații care te vor face să te îndrăgostești de ele încă din primele momente.

Publicat: 3 august 2022, 6:16

Luna august ți-ar putea aduce noi oportunități de a descoperi locuri mai puțin cunoscute de cei din jurl tău. Am pregătit pentru tine unele dintre cele mai apreciate plaje din Croația. Acestea se bucură de un nisip fin și de ape de adâncimi mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase plaje din Croația

Cele mai frumoase plaje din Croația sunt ideale pentru vacanțele de familie. Acestea au un nisip fin, peisaje extraordinare și ape de adâncimi mici. În plus destinațiile se bucură de localnici ospitalieri, sunt retrase și ferite de agitația orașului. Dacă vrei să-ți prelungești vacanța sau nu ai ales încă o destinație pentru concediul tău, poate că una din plajele din Croația va fi alegerea cea mai potrivită pentru tine.

Plaja Vela – stațiunea Baška, Riviera Krk

Pe lista cu cele mai frumoase plaje din Croația se numără și Plaja Vela din stațiunea Baška, Riviera Krk. Stațiunea aceasta este renumită tocmai datorită faptului că deține una dintre cele mai frumoase plaje din Kvarner. Plaja Vela este situate tocmai în partea de sud a insulei Krk și surprinde cu peisajele sale de vis, dar și cu nisipul fin.

Reclamă

Plaja se află într-un golf destul de adăpostit de privirile curioșilor, astfel că devine un loc ideal pentru o vacanță liniștită, departe de agitația orașului. Plaja se întinde pe o lungime de mai bine de 3 km și este o destinație de lux din Croația.

Plaja Punta Rata – Riviera Makarska

Plaja Punta Rata este situată într-o localitate micuță, Brela. Acesta este o destinație turistică ideală pentru cuplurile care își doresc puțină intimitate sau pentru familiile care vor o vacanță liniștită. Plaja se bucură de peisaje desprinse din filme, dar și de localnici extrem de calzi și de ospitalieri. Plaja Punta Rata a devenit cunoscută tocmai datorită serviciilor extraordinare pe care le oferă.

Reclamă

În plus apa nu este una de adâncimi foarte mari și este ideală pentru cei mici. Mare parte din plajă este cu pietriș, însă este ideală pentru plimbările relaxante de seară. Plaja Punta Rata este una dintre cele mai cunsocute plaje din Croația.

Uvala Dubovica, Insula Hvar

Insula Hvar este destinația ideală dacă ești dornică de distracție vara aceasta. Insula Hvar este o destinație preferată de cei mai mulți tineri, iar acest lucru se datorează și agitației vibrante din această zonă. Insula ascunde și una din cele mai mari și mai populate plaje, Uvala Dubovica.

Plaja se află pe coasta de sud și este foarte aproape de orașul Milna. Laguna este una liniștită, iar apa este limpede și suficient de adâncă pentru a te bucura de o sesiune de înot sau pentru una de snorkeling.

În ciuda agitației de pe insulă, plaja Uvala Dubovica poate fi o alegere ideală chiar și pentru familiile cu copii.Aceștia se pot distra cu o mulțime de activități care să-i destindă și să-i țină ocupați într-un mod interactiv. 

Vela Przina, Insula Korčula

Vela Przina este o plajă destul de ascunsă de ochii curioșilor. Aceasta se află în apropiere de micul sat Lumbarda. Plaja este una dintre cele mai apreciate din croația, iar acest lucru se datorează faptului că are un nisip extraordinar.

Plaja cu nisip fin se află într-un golf care o protejează de vânturi.

Datorită nisipului fin care se găsește în această locație, dar și a peisajelor superbe, plaja este destul de aglomerată pe timpul verii. Pe lângă localnicii dornici să se bucure de frumusețea peisajelor de acasă, turiștii se înghesuie să se poată relaxa pe  nisipul fin al plajei Vela Przina.

Spiaza, Insula Susak

Plaja Spiaza este una dintre cele mai cunoscute plaje din Insula Susak. Cea mai amre parte a insuleii este cosntruită doar pe nisip. Insula are peisaje de poveste, iar turiștii vin anual să o viziteze datorită nisipului fin. Deși Insula Susak nu este una de dimensiuni foarte mari, plaja Spiaza este destul de spațioasă și încăpătoare pentru toți turiștii curioși. Apele sunt de un albastru surprinzător.

Adâncimea apei este una mică, astfel că este ideală pentru familii. Dacă îți dorești să înoți în aceste ape va fi nevoie să înaintezi destul de mult până ce apa va avea o adâncime necesară înotului.

Plaja este o alegere excelentă pentru părinții cu copii. Dacă îți dorești o vacanță de vis și mai aproape de casă atunci îți recomandăm una din plajele superbe din Grecia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×