Reclamă

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.

Publicat: 1 decembrie 2021, 7:06
O imagine de ansamblu cu unul din cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa ținut la Praga
Te invităm să descoperi care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa și unde te poți distra alături de cei dragi iarna aceasta / Shutterstock

Magia sărbătorilor va fi prezentă anul acesta în cele mai multe orașe mari din întreaga Europă. Târgurile de Crăciun au prins deja culoare și își așteaptă vizitatorii. Organizatorii au muncit din zodi și până seara pentru a oferi un spectacol de neuitat turiștilor din lumea întreagă.

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Târgurile de Crăciun din Europa sunt întotdeauna desprinse din basme. Dacă vacanța asta ți-ai propus să guști din preparatele tradiționale ale țărilor europene, atunci acesta este momentul ideal pentru tine. Magia sărbătorilor este capturată în fiecare oraș diferit în funcție de propriile tradiții. Diversitatea culturală te va purta pe tărâmuri de poveste într-un peisaj de iarnă desprins din basme. Te invităm să descoperi care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa și unde te poți distra alături de cei dragi iarna aceasta. 

Budapesta – Ungaria

Dacă ai vizitat deja o parte din târgurile de Crăciun din România, atunci te invităm să le vezi pe cele din Europa. Budapesta este o destinație ideală pentru iarna aceasta. Orașul este pregătit de sărbătoare, iar luminile te vor lăsa fără cuvinte.

Deschiderea târgurilor a avut loc pe data de 19 noiembrie, iar ele vor aștepta doritorii până pe 1 ianuarie 2022. Târgul va fi organizat cu măsuri de protecție împotriva virusului de COVID-19. Moș Crăciun este și el pregătit să se întâlnească cu micuții din întreaga lume.

Reclamă

Pentru a putea lua parte este necesar certificatul european de vaccinare împotriva virusului sau un certificat care să ateste că s-a trecut prin boală. Copii trebuie să fie însoțiți de un adult. Cei care nu au un certificatul verde și nici nu au trecut prin boală trebuie să prezinte un test PCR din ultimele 72 de ore.

Praga – Cehia

Reclamă

Pentru și mai multă distracție îți propunem câteva târguri de Crăciun din Europa care te vor lăsa fără cuvinte. Praga este deja o destinație renumită pentru frumusețile sale. Anul acesta au fost multe zvonuri conform cărora târgul s-ar putea anula. Cu toate acestea, autoritățile au decis să le ofere oamenilor atmosfera de Crăciun.

Târgul a început de pe data de 27 noiembrie 2021 și se va încheia pe data de 6 ianuarie 2022. Oamenii sunt așteptați să bea o ciocolată caldă lângă bradul frumos împodobit. Căsuțele comercianților sunt și ele gata să-și primească vizitatorii.

Ca în fiecare an, târgul se va ține în centrul vechi al orașului. Totodată, aici se vor ține mai multe festivități în tot cu atmosfera de Crăciun. Intrarea se va face pe baza certificatului european de vaccinare. Totuși, autoritățile încă încearcă să suspende activitatea târgurilor, prin urmare nu se știe dacă acesta va rămâne deschis.

Poznan – Polonia

Printre alte târguri de Crăciun din Europa pe care trebuie să le vizitezi anul acesta se numără cel de la Poznan. Pentru că anul trecut lucrurile au fost foarte dificile pentru cei mai mulți dintre noi, anul acesta, târgul va fi deschis pentru o perioadă mai lungă de timp.

Ceremonia de inaugurare a târgului din 221 a avut loc pe data de 20 noiembrie. Oamenii sunt așteptați cu mic, cu mare până pe data de 26 decembrie 2021. Polonezii promit o atmoseferă desprinsă din basme pentru toții vizitatorii târgului. Vor fi câteva spectacole, căsuțele care își așteaptă musafirii, bradul frumos împodobit și mult alte distracții de sărbătoare.

Tot în această perioadă se ba găzdui și celebrul festival al sculpturilor în gheață. Pentru a lua parte la târgul de Crăciun va fi necesar să prezinți certificatul european de vaccinare împotriva COVID-19.

Basel – Elveția

Dacă ți-ai propus să ajungi la unul din cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, atunci trebuie să treci pe lista ta Elveția. Târgul din Basel a primit anul acesta titlul de cel mai frumos târg de Crăciun în 2021 de către European Best Destinations.

Acesta s-a deschis deja din data de 25 noiembrie 2021 și așteaptă vizitatori până pe 23 decembrie. Târgul are o tradiție veche în elveția și an de an atrage mii de turiști.

Anul acesta se așteaptă să participe 130 de meșteșugari care să-și afișeze produsele. Ca în fiecare an, acest târg este organizat în centrul istoric al orașului. Accesul se face în baza certificatului digital al UE privind COVID și a unui document de identificare. Totodată, măștile trebuie purtate de vizitatorii târgului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
2
Adele într-un sacou alb în timp ce este invitată la o emisiune, a anunțat amânarea concertelor
Divertisment
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Cântăreața a dat vestea printr-un videoclip emoționant
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Vestea a fost oferită de cântăreață printr-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fanii artistei au fost anunțați cu doar 24 de ore...
3
Katy Perry și Orlando Bloom pe covorul roșu la Hollywood
Divertisment
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere alături de prietenii lor. Cum au fost surprinși în Las Vegas
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere în Las Vegas alături de prietenii lor. Cuplul de îndrăgostiți a fost urmărit la fiecare pas de paparazii prezenți. De data aceasta cei doi...
4
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
5
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
PARTENERI
×