Reclamă

Cher face noi dezvăluiri despre relația avută cu actorul Val Kilmer. Ce a declarat cântăreața despre fostul iubit

Actorul Val Kilmer a lansat recent un film documentar cu privire la întreaga sa viață și carieră. Fosta lui iubită, Cher face și ea noi dezvăluiri despre relația avută cu celebrul actor cu ocazia lansării peliculei. Cântăreața și-a amintit cu drag de povestea de iubire pe care a trăit-o cu actorul între anii 1982-1984. Cei doi au păstrat o frumoasă prietenie care a continuat să dăinuiască până în prezent.

Publicat: 30 august 2021, 7:41 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:10

Artista Cher nu și-a putut ascunde emoțiile după ce a vizualizat trailerul pentru pelicula Val. Cântăreața a oferit recent un interviu în care a povestit mai multe lucruri despre relația pe care a avut-o cu Val Kilmer. Cher și-a amintit cu plăcere de toate momentele frumoase pe care le-a trăit de-a lungul timpului cu fostul său iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cher face noi dezvăluiri despre relația avută cu actorul Val Kilmer

Relația dintre cântărața Cher și actorul Val Kilmer a fost una cu totul deosebită. În ciuda diferenței de vârstă care la acel moment a creat multă vâlvă în presă, cei doi s-au iubit puternic. Mai întâi au fost prieteni, apoi prietenia lor a evoluat într-o poveste de iubire, pentru ca mai târziu să se regăsească și să fie din nou de nedespărțit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cântăreața Cher zâmbind, alături de fostul său iubit, Val Kilmer, care poartă un costum cu papion în anul 1987
Relația dintre cântărața Cher și actorul Val Kilmer a fost una cu totul deosebită / Profimedia Images

Artista are doar amintiri frumoase cu Val și a povestit cu multă emoție în suflet despre momentele din trecut. La 75 de ani, cântăreața privește cu nostalgie toate clipele frumoase din trecut. Conform declarațiilor acesteia, ea și Val s-au întâlnit la o petrecere organizată cu ocazia aniversării unui prieten pe care-l aveau în comun.

Reclamă

Personalitățile lor asemănătoare i-a făcut pe cei doi să se împrietenească imediat. La acea vreme, Val avea doar 22 de ani, în timp ce Cher se mândrea cu frumoasa vârstă de 30 de ani.

Diferența de vârstă a creat întotdeauna discuții în presă la acea vreme, prin urmare, relația lor a fost una intens discutată de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Cher nu a ținut seama de părerea celor din jur.

Cântăreața a fost complet fermecată de aspectul și personalitatea actorului. Artista nu s-a ferit în declarații. Atunci când Cher face noi dezvăluiri despre viața sa personală, nu omite niciun detaliu.

Reclamă

Povestea de iubire dintre Cher și Val Kilmer

Cher nu doar că face noi dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Val Kilmer, dar aduce și un mesaj emoționant pentru actor cu ocazia lansării filmului pe care l-a regizat. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 30 de ani și s-au împrietenit imediat. Cher le-a povestit fanilor că foloseau deseori nume de alint unul pentru celălalt. Cei doi își spuneau deseori Valus Maximus și Cherus Reprimandus.

La 75 de ani, Cher își amintește perfect fiecare detaliu despre viața lor intimă de atunci. Deși avea mai multă experiență decât Val la acel moment în lumea filmului, Cher a mărturisit că actorul a încurajat-o să dea probe pentru anumite roluri.

Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas buni prieteni de-a lungul timpului. Val Kilmer s-a căsătorit în anul 1988 cu actrița Joanne Whalley cu care a avut doi copii. Totuși, Cher și Val au rămas mereu prieteni apropiați. În anul 2015 când Kilmer a fost diagnosticat cu cancer la gât, acesta a stat acasă la Cher.

Artista i-a fost alături fostului său iubit și l-a sprijinit la fiecare pas. Cher l-a văzut pe Kilmer fiind puternic și luptând cu boala sa în fiecare zi.

Ce film a lansat Val Kilmer

În cel mai recent interviu, Cher face noi dezvăluiri cu privire la relația pe care a avut-o cu Val Kilmer. Interviu vine la scurt timp după ce Cher a văzut noul film al actorului. Val Kilmer a lansat recent un documentar despre viața sa. Actorul a încercat să surprindă tot parcursul său personal și profesional.

De la primele roluri, la diagnosticul primit, până la felul în care își trăiește viața în prezent. Deși Val Kilmer are dificultăți de comunicare din cauza diagnosticului primit, filmul a fost narat de către fiul său, Jack Kilmer. Impactul este cu atât mai emoționant cu cât, cei doi seamănă izbitor de mult. Cher nu și-a stăpânit nici ea emoțiile.

Este una dintre cele mai creative persoane pe care le-am întâlnit. Este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Știu că dacă m-ar suna aș merge imediat la el, indiferent de locul în care m-aș afla.

– Cher

Cuvintele artistei denotă prietenia puternică dintre cei doi. Cher și Val au trăit o frumoasă poveste de iubire, iar în prezent au o prietenie care depășește orice barieră.

Documentarul actorului a fost un prilej deosebit pentru fani de a afla mai multe despre viața acestuia. Dacă nu ai apucat să vezi unul din filmele lunii septembrie, atunci poți opta pentru pelicula lui Val Kilmer. Aceasta a avut premiera pe data de 6 august pe o platformă de streaming online. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×