Reclamă

Cher face noi dezvăluiri despre relația avută cu actorul Val Kilmer. Ce a declarat cântăreața despre fostul iubit

Actorul Val Kilmer a lansat recent un film documentar cu privire la întreaga sa viață și carieră. Fosta lui iubită, Cher face și ea noi dezvăluiri despre relația avută cu celebrul actor cu ocazia lansării peliculei. Cântăreața și-a amintit cu drag de povestea de iubire pe care a trăit-o cu actorul între anii 1982-1984. Cei doi au păstrat o frumoasă prietenie care a continuat să dăinuiască până în prezent.

Publicat: 30 august 2021, 7:41 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:10

Artista Cher nu și-a putut ascunde emoțiile după ce a vizualizat trailerul pentru pelicula Val. Cântăreața a oferit recent un interviu în care a povestit mai multe lucruri despre relația pe care a avut-o cu Val Kilmer. Cher și-a amintit cu plăcere de toate momentele frumoase pe care le-a trăit de-a lungul timpului cu fostul său iubit.

Cher face noi dezvăluiri despre relația avută cu actorul Val Kilmer

Relația dintre cântărața Cher și actorul Val Kilmer a fost una cu totul deosebită. În ciuda diferenței de vârstă care la acel moment a creat multă vâlvă în presă, cei doi s-au iubit puternic. Mai întâi au fost prieteni, apoi prietenia lor a evoluat într-o poveste de iubire, pentru ca mai târziu să se regăsească și să fie din nou de nedespărțit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cântăreața Cher zâmbind, alături de fostul său iubit, Val Kilmer, care poartă un costum cu papion în anul 1987
Relația dintre cântărața Cher și actorul Val Kilmer a fost una cu totul deosebită / Profimedia Images

Artista are doar amintiri frumoase cu Val și a povestit cu multă emoție în suflet despre momentele din trecut. La 75 de ani, cântăreața privește cu nostalgie toate clipele frumoase din trecut. Conform declarațiilor acesteia, ea și Val s-au întâlnit la o petrecere organizată cu ocazia aniversării unui prieten pe care-l aveau în comun.

Reclamă
Reclamă

Personalitățile lor asemănătoare i-a făcut pe cei doi să se împrietenească imediat. La acea vreme, Val avea doar 22 de ani, în timp ce Cher se mândrea cu frumoasa vârstă de 30 de ani.

Diferența de vârstă a creat întotdeauna discuții în presă la acea vreme, prin urmare, relația lor a fost una intens discutată de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Cher nu a ținut seama de părerea celor din jur.

Cântăreața a fost complet fermecată de aspectul și personalitatea actorului. Artista nu s-a ferit în declarații. Atunci când Cher face noi dezvăluiri despre viața sa personală, nu omite niciun detaliu.

Povestea de iubire dintre Cher și Val Kilmer

Cher nu doar că face noi dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Val Kilmer, dar aduce și un mesaj emoționant pentru actor cu ocazia lansării filmului pe care l-a regizat. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 30 de ani și s-au împrietenit imediat. Cher le-a povestit fanilor că foloseau deseori nume de alint unul pentru celălalt. Cei doi își spuneau deseori Valus Maximus și Cherus Reprimandus.

La 75 de ani, Cher își amintește perfect fiecare detaliu despre viața lor intimă de atunci. Deși avea mai multă experiență decât Val la acel moment în lumea filmului, Cher a mărturisit că actorul a încurajat-o să dea probe pentru anumite roluri.

Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas buni prieteni de-a lungul timpului. Val Kilmer s-a căsătorit în anul 1988 cu actrița Joanne Whalley cu care a avut doi copii. Totuși, Cher și Val au rămas mereu prieteni apropiați. În anul 2015 când Kilmer a fost diagnosticat cu cancer la gât, acesta a stat acasă la Cher.

Artista i-a fost alături fostului său iubit și l-a sprijinit la fiecare pas. Cher l-a văzut pe Kilmer fiind puternic și luptând cu boala sa în fiecare zi.

Ce film a lansat Val Kilmer

În cel mai recent interviu, Cher face noi dezvăluiri cu privire la relația pe care a avut-o cu Val Kilmer. Interviu vine la scurt timp după ce Cher a văzut noul film al actorului. Val Kilmer a lansat recent un documentar despre viața sa. Actorul a încercat să surprindă tot parcursul său personal și profesional.

De la primele roluri, la diagnosticul primit, până la felul în care își trăiește viața în prezent. Deși Val Kilmer are dificultăți de comunicare din cauza diagnosticului primit, filmul a fost narat de către fiul său, Jack Kilmer. Impactul este cu atât mai emoționant cu cât, cei doi seamănă izbitor de mult. Cher nu și-a stăpânit nici ea emoțiile.

Este una dintre cele mai creative persoane pe care le-am întâlnit. Este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Știu că dacă m-ar suna aș merge imediat la el, indiferent de locul în care m-aș afla.

– Cher

Cuvintele artistei denotă prietenia puternică dintre cei doi. Cher și Val au trăit o frumoasă poveste de iubire, iar în prezent au o prietenie care depășește orice barieră.

Documentarul actorului a fost un prilej deosebit pentru fani de a afla mai multe despre viața acestuia. Dacă nu ai apucat să vezi unul din filmele lunii septembrie, atunci poți opta pentru pelicula lui Val Kilmer. Aceasta a avut premiera pe data de 6 august pe o platformă de streaming online. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×