Reclamă

Chris Hemsworth face surfing cu fiii săi gemeni. E prima apariție după ce a anunțat că face o pauză în carieră

Chris Hemsworth face surfing cu fiii săi gemeni. E prima apariție după ce a anunțat că face o pauză în carieră. El a dezvăluit recent că va petrece mai mult timp cu familia sa. Actorul a descoperit că sunt șanse mari să sufere de boala Alzheimer.

Publicat: 3 decembrie 2022, 7:05

Acum, actorul pare că-și respectă promisiunea. Acesta a fost văzut bucurându-se de o zi la surfing cu băieții săi gemeni, Tristan și Sasha, de opt ani, în Byron Bay. Cei trei s-au bucurat de vremea bună și au petrecut timp de calitate împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Hemsworth face surfing cu fiii săi gemeni

Actorul australian, în vârstă de 39 de ani, care joacă în prezent în serialul National Geographic Limitless, și-a etalat bicepșii și fizicul intens lucrat în sala de sport în timpul ieșirii distractive cu cei mici.

Chris și-a arătat puterea de super-erou purtând nu una, ci două plăci de surf. Vedeta Thor purta inițial o vestă din neopren și pantaloni scurți. Apoi s-a dezbrăcat doar la pantaloni scurți, arătându-și mușchii incredibil de tonifiați ai spatelui.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Chris Hemsworth, la bustul gol, cu băieții săi
Actorul australian, în vârstă de 39 de ani, care joacă în prezent în serialul National Geographic Limitless, și-a etalat bicepșii și fizicul intens lucrat / Profimedia Images
Reclamă

Lui Chris i s-au alăturat în timpul ieșirii fiii săi gemeni, în vârstă de opt ani, Sasha și Tristan, care au îmbrăcat costume de neopren asortate, scrie DailyMail.

Desculț în parcare, starul de la Hollywood a încărcat plăcile de surf în mașină înainte de a-și ajuta fiii să se usuce.

Actorul a declarat recent pentru Vanity Fair că a decis să-și ia o pauză după ce a filmat un episod despre moarte în noua sa serie documentară Limitless.

Reclamă

„Făcând un episod despre moarte și să mă confrunt cu propria mortalitate, m-a făcut să spun: <O, Doamne, încă nu sunt pregătit să merg>, a spus el.

„Vreau să stau. Să fiu în acest spațiu cu un sentiment mai mare de liniște și recunoștință. Și apoi începi să vorbești despre copii și familie.”

Ce a declarat actorul despre familia sa

Chris a explicat: „A declanșat ceva în mine să vreau să-mi iau o pauză. Și de când am terminat filmările, am terminat lucrurile pe care am fost deja contractat”.

El a mai spus că a decis să aibă „mai mult timp liber” cu soția sa Elsa Pataky și cei trei copii ai lor – India, 10 ani și gemenii lor.

Pauza a venit în momentul în care Chris a descoperit că este predispus genetic la Alzheimer. Acest lucru îl face să se confrunte cu „propria moarte” în timpul filmării documentarului.

După ce i s-a făcut analize de sânge pentru documentar, el a fost informat că are „de opt până la 10 ori” mai mult probabilitatea de a dezvolta Alzheimer decât oamenii obișnuiț. Chris intră în categoria de două până la trei procente dintre persoanele cu două copii ale genei APOE4.

Limitless îl urmărește pe Chris în timp ce împinge limitele a ceea ce poate face corpul său.

Analizele de sânge pe care le-a făcut în sprijinul filmului au dus la vestea că el este predispus să sufere de Alzheimer. Acesta e o afecțiune degenerativă a creierului caracterizată parțial prin pierderea memoriei.

Cu toate acestea, în mod evident, există o serie de pași pe care oamenii din poziția sa îi pot face pentru a-și reduce nivelul de risc. Aceștia trebuie să se asigure că au un somn bun, că reduc consumul de alcool și opresc fumatul, potrivit CDC. Drept urmare, Chris a reacționat la vestea propriei predispoziții la Alzheimer, cultivând un stil de viață mai sănătos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×