Reclamă

Chris Hemsworth ia o pauză de la actorie. Actorul a descoperit că are risc crescut de Alzheimer

Chris Hemsworth ia o pauză de la actorie. Actorul a spus că a luat această decizie în urma unui diagnostic oferit de testele pentru documentarul „Limitless”. Starul are un risc ridicat de a dezvolta Alzheimer. Actorul în vârsta de 39 de ani a declarat că va lua această pauză după ce va termina turul de promovare al documentarului.

Publicat: 23 noiembrie 2022, 6:19

Hemsworth a aflat despre starea sa medicală în urma unor teste la care a fost supus în timpul filmărilor pentru serialul documentar "Limitless". Actorul a declarat pentru Vanity Fair că testele au confirmat "cea mai mare teamă a sa". S-a mai aflat că în momentul de față încearcă pe cât posibil să aibă grijă de sănătatea lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Hemsworth ia o pauză de la actorie

Boala Alzheimer este una dintre cele mai comune forme de demență care poate să cauzeze probleme de memorie, confuzie, dar și dificultăți de comunicare. Chris Hemsworth a aflat că este posibil să moștenească genele specifice dezvoltării bolii de la ambii săi părinți. Aceste gene, ApoE4, îl fac pe actor să fie de 10 ori mai vulnerabil în fața aceste afecțiuni decât o persoană care nu are varianta dublă a genelor.

Cu toate acestea, actorul este optimist și dorește să ia o pauză pentru a avea grijă de sănătatea sa. Chris spune că decizia sa nu reprezintă o acțiune de resemnare, ci dimpotrivă. Este un semn că vrea să se odihnească. Acesta a mai declarat că are nevoie de timp pentru a se relaxa, departe de stres. Dorește să își îmbunătățească programul de odihnă, dieta alimentară și nu vrea să se oprească din a face mișcare. Mai mult decât atât, actorul trebuie să renunțe la fumat și la consumul de alcool, potrivit Daily Mail.

De asemenea, actorul a explicat că încă nu a fost diagnosticat cu Alzheimer, dar este conștient de riscurile acestei boli. El a spus că acum are nevoie de o pauză mai mult ca niciodată. Mai mult, actorul a spus râzând că din momentul în care a aflat rezultatele testelor, memoria sa a început să îi joace feste, invocând efectul placebo.

Serialul documentar „Limitless”

Reclamă

Starul Marvel a declarat că, de fapt, rezultatele testului ar fi trebuit să îi fie înmânate chiar în momentul filmărilor. Această opțiune era doar pentru a-i suprinde reacțiile. Creatorul serialului documentar, Darren Aronosky, a decis însă că rezultatele lui Chris trebuie anunțate înainte de filmări, în privat.

Ulterior, s-a propus ca orice referire despre Boala Alzheimer să fie omisă pe tot parcursul serialului, implicit și despre situația reală a actorului. Chris Hemsworth a decis că trebuie menționate detalii despre aceste riscuri. Chris dorește să tragă un semnal de alarmă. În acest fel, vrea să crească nivelul de conștientizare și înțelegere în rândul publicului, cu privire la boala Alzheimer.

Lui Chris Hemsworth i s-a oferit şi opţiunea de a ține secrete rezultatele testelor. Actorul însă a ales să îl facă public. El a spus că își dorește să se întâmple așa pentru ca oamenii să înţeleagă importanţa prevenţiei când vine vorba de starea lor de sănătate.

Reclamă

De asemenea, actorul a mai anunțat că bunicul său a fost diagnosticat cu Alzheimer. „Limitless” urmărește povestea actorului și barierele pe care le depășește corpul său. Film documentar explorează secretele longevităţii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×