Reclamă

Chrissy Teigen a fost fotografiată în costum de baie de paparazzi. Cum arată trupul soției lui John Legend după ce a născut trei copii

Chrissy Teigen a fost fotografiată în costum de baie de paparazzii care au surprins-o în timpul vacanței din Mexic, alături de familia sa. Vezi cum arată trupul soției lui John Legend după ce a născut trei copii. Celebrul cuplu a trăit o dramă fără margini în 2020, când au pierdut un bebeluș. Vedeta a suferit un avort spontan.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 10 august 2023, 6:42

Chrissy Teigen și John Legend trăiesc o poveste superbă de dragoste care a început în urmă 16 ani. Luna viitoare, pe 14 septembrie, ei vor aniversa 10 ani de la nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen a fost fotografiată în costum de baie de paparazzi

Cuplul format din Chrissy Teigen și John Legend a fost surprins în Mexic împreună cu copiii. Aceasta este prima vacanță petrecută în formulă de șase. Celebrul model american a adus pe lume cel de-al treilea copil la începutul acestui an. Iar în iunie, ea și soțul său au devenit părinți pentru a patra oară, după ce au apelat la o mamă surogat.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Chrissy Teigen în timp ce se relaxează alături de doi dintre copii săi
Chrissy Teigen a adus pe lume cel de-al patrulea copil cu ajutorul unei mame surogat / Profimedia Images

În vârstă de 37 de ani, vedeta a ales să poarte un costum de baie întreg când s-a relaxat la una dintre piscinele aflate în Puerto Vallarta, un oraș splendid de pe coasta Pacificului, conform People.

Reclamă

După cum se poate observa în imaginile imortalizate de fotografii de peste hotare, Chrissy Teigen pare că și-a revenit destul de repede la forma dinainte de a rămâne însărcinată pentru a patra oară.

Croiala costumului de baie, dar și faptul că era negru sunt detalii care au contribuit la apariția sexy a soției lui John Legend.

Atât Chrissy Teigen, cât și partenerul ei au făcut postări emoționante pe rețelele de socializare. Într-una dintre pozele de album, John Legend se află alături de doi dintre băieții săi: Wren Alexander, care are 7 săptămâni, și Miles Theodore, în vârstă de 5 ani. „Prima noastră vacanță ca o familie de șase persoane. Până acum, atât de bine!” este mesajul scris de celebrul artist în mediul online.

Reclamă

Chrissy Teigen și John Legend au 4 copii împreună

Celebrul cuplu din SUA are patru copii împreună, însă, doar primii trei au fost aduși pe lume de Chrissy Teigen. Mezinul a fost născut de o mamă surogat pe 19 iunie 2023. Ei au ales ca băiețelul lor cel mic să poarte numele Wren Alexander Stephens.

„De când mă știu mi-am dorit patru copii”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram, unde a anunțat venirea pe lume a bebelușului. Vedeta a decis ca al doilea prenume al acestuia să fie după cel al femeii care l-a purtat în pântece.

La scurt timp după ce s-a născut al patrulea copil, soția lui John Legend i-a mulțumit mamei surogat. „Cu doar câteva minute înainte de miezul nopții, pe 19 iunie, am putut vedea cum cea mai frumoasă femeie, prietena mea, mama noastră surogat, a născut cu putere, bucurie și iubire” sunt mărturiile scrise de divă pe Instagram. Ea a aflat că procedura de surogat prin FIV (fertilizare in vitro) a funcționat la Alexandra în timp ce era însărcinată cu Esti Maxine Stephens.

Chrissy Teigen a devenit mamă pentru a treia oară la începutul acestui an. Esti Maxine Stephens s-a născut pe 13 ianuarie 2023. Fetița celebrilor soți a venit la doi ani, după ce ei au trăit o dramă fără margini. În ianuarie 2020, soția starului a suferit și un avort spontan cu fiul lor, Jack, au relatat cei de la Page Six.

Luna Simone Stephens este primul copil al cuplului. Copila a venit pe lume în aprilie 2016. Iar în mai 2018 familia s-a mărit din nou. Chrissy Teigen și soțul ei au ales să își numească băiatul Miles Theodore Stephens.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×