Reclamă

Cine este iubitul lui Jennifer Garner. John Miller are mai multe afaceri cunoscute

Despre căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez vorbesc mulți, însă puțini sunt cei care povestesc despre fosta sa soție. Ben Affleck și Jennifer Garner au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Acum, fosta soție a actorului se bucură de compania unui alt bărbat, John Miller. Hai să aflăm împreună cine este iubitul lui Jennifer Garner.

Publicat: 6 februarie 2023, 6:45

Jennifer Garner și John Miller au avut o relație în anul 2018, la scurt timp după ce s-a finalizat divorțul de Ben Affleck. Însă la acel moment relația lor nu a părut deloc una serioasă. Garner a fost mult mai preocupată de creșterea celor trei copii pe care îi avea din căsătoria cu Affleck. Ea a fost o mamă dedicată pentru Violet, Seraphina și Samuel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este iubitul lui Jennifer Garner

Jennifer Garner a fost surprinsă recent în compania lui John Miller. Cei doi pare că au reluat relația pe care au abandonat-o în 2018. Cele mai recente imagini surprinse de paparazzi dovedească că ar exista o legătură amoroasă între ei. Admiratorii actriței se întreabă cine este noul partener al acesteia și cum a reușit să o cucerească.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Garner se ține de mână cu iubitul ei, John Miller, amândoi purtând haine casual
Jennifer Garner petrece timp de calitate cu iubitul John Miller / Profimedia Images

Miller este un cunoscut om de afaceri. El este CEO al Grupului Cali, dar și proprietar al lanțurilor de restaurante CaliBurger. Din anul 2004 până în anul 2010, acesta a lucrat în industria farmaceutică, însă ulterior a ales să își schimbe domeniul de activitate. Miller a lucrat la Arrowhead Pharmaceuticals ca vicepreședinte al proprietății.

Reclamă

Mai mult, acesta este și un renumit avocat, scrie publicația Elle.com. Jennifer și Miller s-au cunoscut în anul 2018, dar relația lor nu a durat mult. Ulterior, aceștia s-au împăcat și au rămas împreună până în luna august 2020. Atunci s-a anunțat din nou despărțirea celor doi. Sursele spuneau că Miller și-ar fi dorit să se căsătorească, însă Jennifer nu era pregătită pentru a face acest pas.

La mai puțin de un an de la despărțire, cei doi au fost văzuți din nou împreună. Aceștia ar fi început să se întâlnească în secret în primăvara anului 2021.

Ce spun apropiații cuplului despre povestea lor de dragoste

Reclamă

Jennifer Garner și John Miller au fost surprinși la o plimbare relaxantă. Cei doi se înțeleg foarte bine și petrec timp de calitate împreună.

Omul de afaceri pare determinat să aibă un viitor alături de frumoasa actriță. Garner însă nu pare că a trecut peste divorțul de Ben Affleck, motiv pentru care nu ar fi pregătită pentru o nouă căsătorie.

Prietenii acestora au o părere foarte bună despre relația lor. O sursă anonimă a făcut mai multe declarații pentru publicația Elle.com.

”Prietenii lui Jen sunt fericiți că a găsit un bărbat care o tratează așa cum merită. Aceștia au încredere în alegerea pe care Jen a făcut-o. În mod cert John are o influență pozitivă asupra sa. Jen scoate și ea tot ce e mai bun din john. Cred că este mai fericit ca niciodată în preajma sa. Sunt un cuplu minunat și au o relație sănătoasă”.

Jennifer și Miller au ales să-și țină relația departe de ochii curioșilor. În centrul atenției s-a aflat tot timpul fostul soț al actriței, Ben Affleck. Împăcarea dintre Affleck și Jennifer Lopez a distrus toată atenția de la viața amoroasă a fostei sale soții. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×