Reclamă

Covorul roșu de la Gala Baby2Baby 2021. Cele mai reușite ținute ale vedetelor

Vedetele au strălucit pe covorul roșu de la Gala Baby2Baby 2021. Anul acesta gala a coincis cu cea de-a zecea aniversare a fundației care poartă același nume. Participanții au fost nevoiți să prezinte un test negativ de COVID-19 și dovada vaccinului pentru a putea lua parte.

Publicat: 15 noiembrie 2021, 13:29

Gala caritabilă Baby2Baby s-a ținut la Pacific Design Center din Hollywood. Pe covorul roșu și-au făcut apariția nume celebre de la Hollywood și nu numai. Paul Mitchell a fost gazda și prezentatorul evenimentului. Susținătorii Galei caritabile au fost premiați pe parcursul întregii seri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Gala Baby2Baby 2021

Fundația caritabilă Baby2Baby a împlinit zece ani de activitate. Evenimentul a coincis cu gala anuală, iar vedetele s-au bucurat să ia parte alături de colegii lor de breaslă. Nume mari de la Hollywood au fost premiate pentru implicarea lor în strângerea de fonduri. Organizația Baby2Baby strânge anual sume impresionante de bani pentru a ajuta copii care trăiesc în sărăcie. Anul acesta, Vanessa Bryant a fost recompensată cu trei premii pentru implicarea sa de lungă durată și dedicarea în activitățile pe care Baby2Baby le organizează.

Ciara

Ciara a impresionat pe covorul roșu de la Gala Baby2Baby 2021. Cântăreața și-a afișat silueta perfectă într-o rochie mulată. Vedeta internațională are trei copii, Future Zahir Wilburn, în vârstă de șapte ani, Win Harrison Wilson, în vârstă de un an și Sienna Princess Wilson, în vârstă de patru anișori.

Cântăreața Ciara într-o rochie elegantă maro pe covorul roșu
Artista în vârstă de 36 de ani a strălucit în rochia impresionantă / Profimedia Images
Reclamă

Artista în vârstă de 36 de ani a strălucit în rochia impresionantă. Machiajul a fost unul simplu care să se potrivească cu restul ținutei.

Vanessa Bryant și Natalia Bryant

A altă prezență remarcabilă pe covorul roșu a fost a familiei fostului jucător de baschet Kobe Bryant. Vanessa Bryant a venit însoțită de fiica sa Natalia Bryant. Vedeta a primit trei premiii în memoria fostului său soț, Kobe. Recent, artista și-a deschis sufletul într-un interviu sincer în care a povestit mai multe despre ziua tragicului eveniment în care soțul său și-a pierdut viața.

Reclamă
Vanessa Bryant într-o rochie argintie alături de fiica sa Natalia Bryant la Gala Baby2Baby 2021
Vanessa Bryant a venit însoțită de fiica sa Natalia Bryant / Profimedia Images

Kobe Bryant a decedat într-un accident cu elicopterul alături de fiica sa Gianna Bryant. Vanessa este recunoscută ca fiind o persoană care s-a implicat activ în strângerea de fonduri a organizației Baby2Baby. Acesta a venit însoțită de fiica sa Natalia, în vârstă de 18 ani. Tânăra voleibalistă a întrecut-o deja pe mama sa în înălțime. A moștenit dragostea pentru sport de la tatăl său, iar frumusețea de la Vanessa.

Hilary Duff

Actrița Hilary Duff a atras privirile tuturor pe covorul roșu de la Gala Baby2Baby 2021. Vedeta internațională a ales o rochie lungă, roșie, cu paiete. Crăpătura rochiei i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate. Vedeta a asortat o pereche de pantofi negri și o poșetă plic în aceeași nuanță.

Hilary Duff într-o rochie roșie cu paiete pe covorul roșu la Gala Baby2Baby 2021
Vedeta a asortat rochiei o pereche de pantofi negri și o poșetă plic în aceeași nuanță / Profimedia Images

Machiajul a fost unul simplu, dar în același timp elegant. Vedeta nu a putut renunța la rujul roșu care a consacrată. Alături de celelalte participante, Hilary a pozat plină de încredere în fața camerelor de fotografiat.

Jennifer Garner

Fosta soție a lui Ben Affleck și-a făcut apariția într-o rochie neagră fără bretele. Jennifer a optat pentru o ținută simplă, dar elegantă. Aceasta a ales un machiaj care să se potrivească cu rochia aleasă, iar părul l-a lăsat desfăcut.

Actrița Jennifer Garner într-o rochie neagră fără umeri la Gala Baby2Baby 2021
Fosta soție a lui Ben Affleck și-a făcut apariția într-o rochie neagră fără bretele / Profimedia Images

Bijuteriile aproape că au lipsit, vedeta alegând doar un colier simplu și o pereche de cercei discreți. Actrița în vârstă de 49 de ani a pozat plină de încredere pe covorul roșu. Fotografii au surprins-o deseori în compania prietenei sale Kate Hudson.

Jessica Alba

Jessica Alba a atras privirile tuturor pe covorul roșu. Actrița în vârstă de 40 de ani a ales să poarte o rochie neagră asimetrică. Silueta perfectă i-a fost pusă în evidență, iar vedeta nu s-a putut opri din pozat. Machiajul ales a fost unul simplu și discret în timp ce părul i-a fost lăsat pe spate.

Jessica Alba într-o rochie neagră alături Cash Warren pe covorul roșu la Gala Baby2Baby 2021
Alături de Jessica Alba s-a aflat și soțul său, Cash Warren / Profimedia Images

În partea de jos. Aceasta a ales o pereche de tocuri negre care să-i evidențieze picioarele. Alături de ea s-a aflat și soțul său, Cash Warren. Acesta a optat pentru un costum negru elegant pentru a se asorta cu soția sa. Cei doi au fost de nedespărțit în lumina reflectoarelor.

Jeannie Mai

Prezentatoarea TV Jeannie Mai Jenkins a știut cum să se facă remarcată pe covorul roșu de la Gala Baby2Baby 2021. Vedeta în vârstă de 42 de ani s-a afișat într-o rochie mulată care să-i lase la vedere burtica de gravidă. Aceasta așteaptă un copil alături de rapperul Young Jeezy.

Prezentatoarea TV Jennie Mai însărcinată la Gala Baby2Baby 2021
Vedeta în vârstă de 42 de ani s-a afișat într-o rochie mulată care să-i lase la vedere burtica de gravidă. Aceasta așteaptă un copil alături de rapperul Young Jeezy / Profimedia Images

Conform New York Post, vedeta este în a șaptea lună, iar burtica vizibilă i-a putut fi admirată la gală. În ciuda sarcinii avansate, aceasta nu a renunțat la tocurile care i-au pus în evidență picioarele lung. Jennie a strălucit alături de celelalte invitate de seamă din cadrul galei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×