Reclamă

Winnie Harlow a arătat senzațional la MTV Europe Music Awards 2021. Fusta scurtă care i-a pus silueta în evidență

Winnie Harlow a arătat senzațional la MTV Europe Music Awards 2021. Gala s-a ținut în acest an la Papp László Budapest Sportaréna din Ungaria. Modelul canadian de numai 27 de ani a arătat spectaculos într-un top cu pene și o fustă mini asortată.

Publicat: 15 noiembrie 2021, 13:05

Detaliul care le-a atras atenția tuturor a fost imprimeul de la tivul rochiei. Winnie a atras atenția și cu faptul că a purtat ciorap doar pe piciorul stâng. Modelul și-a accentuat frumusețea cu un machiaj simplu, iar la capitolul coafură a optat tot pentru ceva deloc extravagant. Winnie și-a lăsat părul lung să cadă liber pe spate, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul timpului, Winnie s-a făcut mereu remarcată cu ținute autentice, care i-au pus frumusețea în valoare.

Winnie Harlow a arătat senzațional la MTV Europe Music Awards 2021

Winnie a emanat încredere în timp ce a pășit pe covorul roșu al galei MTV Europe Music Awards 2021. Aceasta le-a oferit fotografilor cele mai frumoase imagini, plus că s-a lăsat pozată din toate unghiurile. De asemenea, vedeta a radiat la cameră și atunci când a făcut selfie-uri cu fanii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Winnie Harlow, într-o fustă scurtă, albastră, la MTV Europe Music Awards
Winnie a atras atenția și cu faptul că a purtat ciorap doar pe piciorul stâng / Profimedia Images
Reclamă

Gazda galei, Saweetie, s-a alăturat modelului Victoria’s Secret pe covorul roșu. Anul acesta, gala s-a făcut în direct, față de anul trecut, când s-a optat pentru o ceremonie virtuală. Saweetie a fost gazda show-ului de anul acesta, luând locul lui Little Mix, care a prezentat anul trecut.

Printre cei care au cântat la eveniment s-au numărat Saweetie împreună cu Ed Sheeran, Justin Bieber, Kim Petras, Maluma, Imagine Dragons și Måneskin. BTS au fost marii câștigători la ceremonia de anul acesta, luând acasă patru premii, Best Pop, Best K-Pop, Biggest Group and Biggest Fans.

Ed Sheeran s-a bucurat de asemenea de o noapte triumfală la Laszlo Papp Budapest Sports Arena. Artistul a câștigat premiile pentru Best Artist și Best Song gong. Starul pop a primit premiul pentru hitul său single Bad Habits, care apare pe albumul său recent lansat „=”.

Reclamă

Nicki Minaj a fost desemnată câștigătoarea premiului Best Hip Hop. David Guetta a primit premiul pentru Best Electronic la ceremonia de premiere din capitala Ungariei. Justin Bieber, care a fost nominalizat de opt ori, nu a câștigat niciun premiu la MTV Europe Music Awards 2021.

De ce s-a ținut MTV Europe Music Awards în Budapesta

MTV a plănuit să folosească evenimentul pentru a-și demonstra „solidaritatea cu comunitatea LGBTQ+ din Ungaria și din întreaga lume”. Țara a adoptat o lege în iunie care interzice conținutul considerat a promova homosexualitatea și schimbarea de gen la tv în timpul orelor de vârf.

Într-un interviu obținut de The Hollywood Reporter, Chris McCarthy, președinte și CEO al MTV Entertainment Group Worldwide, a declarat că decizia de a ține ceremonia în Ungaria a fost probabil o surpriză pentru mulți.

„Trebuie să fiu sincer cu tine, în calitate de bărbat gay, emoțiile mele personale m-au învins. După ce am aflat că această legislație a fost adoptată, reacția mea neclintită a fost că ar trebui să mutăm evenimentul într-o altă țară. Cu toate acestea, după ce emoțiile mi s-au răcit, am luat telefonul pentru a lua legătura cu susținătorii LGBTQ+ la nivel mondial. Am vorbit cu All Out, am primit feedback de la susținătorii LGBTQ+ din Ungaria, am vorbit cu Raffaele, Bruce și alți membri ai echipei din întreaga lume și m-am consultat cu grupul LGBTQ+ din echipa mea.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×