Reclamă

Covorul roșu de la Gala LACMA Art + Film 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la marele eveniment

Gala LACMA Art + Film 2023 a avut loc pe data de 4 noiembrie, iar lista de invitați a fost plină de nume sonore din showbiz. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez, Billie Eilish și alții au apărut pe covorul roșu de la Gala LACMA Art + Film 2023. Vezi și tu cum s-au îmbrăcat celebritățile la eveniment.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 noiembrie 2023, 12:12 / Actualizat: 6 noiembrie 2023, 13:30

DiCaprio, administratorul LACMA Eva Chow, directorul de creație Gucci Sabato De Samo și președintele și CEO-ul Gucci, Jean-François Palus, au co-prezidat evenimentul care a fost prezentat de Gucci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Gala LACMA Art + Film 2023

Pe lista de invitați s-au aflat Ben Affleck, Kim Kardashian, Keanu Reeves, Andrew Garfield, Jessica Chastain, Lee Jung-Jae, Ava DuVernay, Jodie Comer, Lupita Nyong’o, Ke Huy Quan, Celine Song, Laura Harrier, Colman Domingo , Quinta Brunson, Heidi Klum și Paris Hilton, printre mulți alții. Lopez a avut rolul și de invitatul muzical al serii.

La eveniment, Gucci și-a prezentat colecția Ancora Notte, prima colecție de îmbrăcăminte de seară concepută de Sabato De Sarno.

Celebrități precum ASAP Rocky, Elliot Page, Garfield și Pedro Pascal au dezvăluit primele idei ale lui De Sarno în îmbrăcămintea formală pentru bărbați.

Vezi cum s-au îmbrăcat cele mai sonore nume pe covorul roșu de la Gala LACMA Art + Film 2023.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck au purtat amândoi creații Gucci. Lopez a uimit într-o rochie aurie din dantelă florală. Ținuta era compusă dintr-un top și o fustă transparentă cu șliț înalt pe coapsă. Ea a completat ținuta cu pantofi stiletto, un clutch auriu, un colier cu rubin, cercei cu diamante și o brățară din aur.

Jennifer Lopez și Ben Affleck în creații Gucci, la Gala LACMA Art + Film 2023
Jennifer Lopez și Ben Affleck au purtat amândoi creații Gucci / Profimedia Images
Reclamă

Kim Kardashian

Într-o rochie fucsia din satin, cu o trenă lungă, mănuși negre, colier cu diamante și o coadă de cal pe spate, Kim Kardashian a atras toate privirile la Gala LACMA Art + Film 2023.

Kim Kardashian într-o rochie fucsia la Gala LACMA Art + Film 2023
Kim Kardashian a atras toate privirile la Gala LACMA Art + Film 2023 / Profimedia Images

Salma Hayek

Salma Hayek a fost fotografiată într-o rochie maxi aurie, în două nuanțe, cu un gât structurat de la Gucci. Actrița a purtat cercei pandantiv asimetrici Lierre de Paris de la Maison Boucheron.

Salma Hayek și soțiul ei, eleganți la Gala LACMA Art + Film 2023
Salma Hayek a fost fotografiată într-o rochie maxi aurie, în două nuanțe / Profimedia Images

Heidi Klum

Heidi Klum a vrut să atragă toate privirile și a reușit cu siguranță. Modelul a apărut într-o rochie din detalii albe strălucitoare, pantofi cu toc. Vedeta și-a pus în evidență și unghiile roșii care au dat o notă de eleganță vestimentației alese.

Heidi Klum într-o rochie albă cu detalii strălucitoare la Gala LACMA Art + Film 2023
Heidi Klum și-a pus în evidență și unghiile roșii care au dat o notă de eleganță vestimentației alese / Profimedia Images

Lupita Nyong’o

Într-o rochie de un vișiniu superb, colier cu diamante și un machaj închis la culoare, Lupita Nyong’o a bifat o apariție de ținut minte.

Lupita Nyong’o, într-o rochie vișinie, transparentă la Gala LACMA Art + Film 2023
Lupita Nyong’o a bifat o apariție de ținut minte, care i-a pus formele trupului în evidență / Profimedia Images

Pedro Pascal

Pedro Pascal a purtat un costum negru cu detalii albe la Gala LACMA Art + Film 2023. Ținuta este unul dintre primele modele formale de îmbrăcăminte pentru bărbați ale directorului de creație Gucci, Sabato De Sarno.

Pedro Pascal într-un costum Gucci negru la Gala LACMA Art + Film 2023
Pedro Pascal a purtat un costum negru cu detalii albe la Gala LACMA Art + Film 2023 / Profimedia Images

Paris Hilton

Paris Hilton și-a făcut apariția la eveniment într-o rochie albastră și argintie cu mânecă pelerină. Vedeta și-a completat ținuta cu pantofi stiletto cu diamante.

Paris Hilton, într-o rochie bleu la Gala LACMA Art + Film 2023
Paris Hilton și-a făcut apariția la eveniment într-o rochie albastră și argintie / Profimedia Images

Gala a avut loc în cadrul expoziției LACMA „Pictură în râul îngerilor: Judy Bacă și Marele Zid”.

Încasările din Gala anuală Art+Film sunt destinate susținerii inițiativei LACMA de a face filmul mai central în programarea curatorială a muzeului, finanțând în același timp misiunea mai largă a LACMA, inclusiv expoziții, achiziții și programare educațională care explorează intersecția dintre artă și film.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×