Reclamă

Covorul roșu de la Premiile Grammy 2023. Ce ținute au ales celebritățile la marele eveniment

Vedetele au uimit pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023. Acestea și-au etalat ținutele alese la cea mai importantă seară din lumea muzicii internaționale. Evenimentul a fost unul spectaculos, iar vedetele s-au întrecut în ținute elegante și pline de glamour.

Publicat: 6 februarie 2023, 7:46

Gala Premiile Grammy s-a desfășurat și anul acesta într-un eveniment grandios de la Los Angele. Cele mai importante nume din industria muzicii au urcat pe scenă pentru a-și revendica trofeele. Printre cei care au urcat pe scenă pentru a aduce spectacolul în fața celor prezenți s-au numărat artiști precum Lizzo, Kim Petras, Sam Smith și Harry Styles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Premiile Grammy 2023

Unele dintre cele mai importante nume din industria muzicii s-au întâlnit și anul acesta la Premiile Grammy. Vedetele au participat la evenimentul care s-a ținut la Crypto.com Arena. Gala a fost prezentată pentru al treilea an de Trevor Noah, relatează Vogue.

Printre marii câștigători ai serii s-a numărat Beyonce. Diva a reușit să-și depășească propriul record. Aceasta este primul artist care deține 31 de Premii Grammy până în momentul prezent. Descoperă mai jos unele dintre cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu.

Adele

Adele a surprins publicul într-o ținută impecabilă. Diva a ales pentru marele eveniment o rochie roșie din catifea cu umerii bufanți.

Reclamă
Adele într-o rochie roșie pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023
Adele a surprins publicul într-o ținută impecabilă / Getty Images

Cântăreața a fost nominalizată la mai multe categorii și a reușit să ducă acasă premiul pentru ”Best Pop Solo Performance”, în urma interpretării piese Easy on Me.

Adele a urcat pe scenă și le-a mulțumit tuturor celor prezenți, dar și celor care au susținut-o de acasă.

Reclamă

Taylor Swift

Taylor Swift a avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu de la Premiile Grammy. Cântăreața a fost nominalizată și anul acesta la mai multe categorii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Taylor Swift într-o rochie albastră la Premiile Grammy 2023
Taylor Swift a avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023 / Getty Images

Pentru eveniment a ales o rochie care să-i pună în valoare silueta. Ținuta din două piese a fost completată de un machiaj spectaculos și de bijuteriile cu pietre prețioase. Taylor s-a numărat printre vedetele care au impresionat cu alegerile vestimentare elegante.

Beyonce

O altă apariție impresionantă a fost cea a legendarei Beyonce. Cântăreața a avut un real succes la ceremonia din acest an.

Beyonce într-o rochie argintie pe covorul roșu la Premiile Grammy 2023
O altă apariție impresionantă a fost cea a legendarei Beyonce / Getty Images

Beyonce a egalat recordul pentru cele mai multe premii Grammy câștigate în istorie. Anul acesta a plecat acasă cu patru trofee, iar în total deține un număr de 31. Cântăreața nu și-a dezamăgit nici de această fanii și s-a aflat printre marii câștigători.

Camila Cabello

Camila Cabello a avut o apariție elegantă pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023. Diva a fost nominalizată la categoria ”Best Pop Duo/ Group Performance” cu melodia Bam Bam.

Camila Cabello într-o rochie elegantă la Premiile Grammy 2023
Camila Cabello a avut o apariție elegantă pe covorul roșu / Getty Images

Totuși aceasta nu a reușit să plece cu marele premiu acasă. În ciuda nereușitei Camila s-a simțit foarte bine la eveniment. Aceasta a ales o rochie elegantă cu un decupaj sexy în zona bustului.

Doja Cat

Doja Cat a fost una dintre surprizele serii. Cântăreața internațională și-a făcut apariția într-o rochie neagră din latex. Vedeta a optat pentru o ținută care să-i pună în valoare silueta de invidiat.

Doja CAt într-o rochie neagră din latex la Premiile Grammy 2023
Doja Cat a fost una dintre surprizele serii / Getty Images

Doja a fost nominalizată anul acesta la cel puțin trei categorii, însă nu a reușit să plece cu niciun premiu acasă.

Cardi B

Cardi B știe cum să impresioneze când vine vorba de covorul roșu. Diva a avut una dintre cele mai spectaculoase ținute de anul acesta.

Cardi B într-o rochie albastră pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023
Cardi B știe cum să impresioneze când vine vorba de covorul roșu / Getty Images

Cardi și-a făcut apariția într-o rochie albastră cu un detaliu surprinzător în zona chipului. Cântăreața a schimbat mai multe ținute în cadrul evenimentului, însă aceasta a fost cea mai impresionantă dintre toate.

Blac Chyna

Blac Chyna a optat pentru o ținută nonconformistă. Diva s-a acoperit cu paiete și a ales o rochie complet ieșită din comun. Vedeta a purtat un body negru cu pene, în timp ce în partea din spate a avut în continuare un penaj negru.

Blac Chyna într-o ținută all black la Premiile Grammy 2023
Blac Chyna a optat pentru o ținută nonconformistă / Getty Images

Cântăreața nu se sfiește să se afișeze cu stilul său vestimentar unic. Diva i-a încântat pe fotografi, dar și pe cei prezenți la eveniment.

Paris Hilton

Paris Hilton a fost definiția eleganței pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023. Proaspăta mămică a ales să poarte o rochie argintie. În zona bustului a avut un decupaj sexy care i-a lăsat la vedere decolteul impresionant.

Paris Hilton într-o rochie argintie la Grammy 2023
Paris Hilton a fost definiția eleganței pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023 / Getty Images

Paris a optat pentru o coafură care i-a pus în valoare părul lung și blond. Diva s-a bucurat de atenția primită și s-a bucurat de marele eveniment ca în fiecare an.

Heidi Klum

Heidi Klum nu putea să lipsească de pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023. Modelul internațional a avut o apariție desprinsă din epoca plină de glamour de la Hollywood.

Heidi Klum într-o rochie aurie pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023
Heidi Klum nu putea să lipsească de pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023 / Getty Images

Aceasta a optat pentru o rochie aurie plină de paiete. Piesa de rezistență a fost reprezentată de decolteul impresionant. Bustul generos al vedetei a făcut spectacol printre cei prezenți.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×