Reclamă

Cu cine a înlocuit-o Bradley Cooper pe Irina Shayk. Actorul a fost surprins în timp ce se săruta pasional cu noua lui iubită

S-a aflat cu cine a înlocuit-o Bradley Cooper pe Irina Shayk. Actorul a fost surprins în timp ce se săruta pasional cu noua sa iubită. Imaginile surprinse la concertul cântăreței Taylor Swift spun totul despre relația actorului cu noua lui parteneră.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 mai 2024, 6:28

Bradley Cooper și Gigi Hadid au profitat de timpul liber ți au mers în orașul iubirii. Cei doi au participat la concertul Eras Tour al lui Taylor Swift din Paris. Alături de ei sa aflat și Travis Kelce. Bradley și noua sa parteneră s-au distrat împreună întreaga noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cine a înlocuit-o Bradley Cooper pe Irina Shayk

Într-un videoclip postat pe TikTik, actorul, în vârstă de 49 de ani, a putut fi văzut în timp ce își punea mâinile în jurul taliei supermodelului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cei doi s-au apropiat unul de celălalt și s-au sărutat pasional. Hadid, în vârstă de 29 de ani, a putut fi văzută în timp ce și-a pus mâinile pe pieptul iubitului ei, iar mai apoi întorcându-se la concert.

Reclamă

Perechea a continua să se țină de mână în timp ce Taylor Swift a cântat piesa „The Alchemy”. Gigi a fost vizibil entuziasmată să-și susțină prietena în timpul concertului.

Apropiații modelului au făcut declarații pentru publicația Entertainment Tonight.

„Cei doi au încercat să nu se afișeze foarte mult. S-au sărutat pe furiș și s-au îmbrățișat din când în când. Au vrut să nu fie văzuți”, a declarat sursa pentru presa internațională.

Reclamă

Hadid a devenit virală în online pentru mișcările ei de dans în timpul spectacolului care a durat câteva ore. Cooper a fost mult mai subtil și doar a aplaudat la finalul melodiilor cântate de divă. După încheierea spectacolului, cuplul a părătis concertul ținându-se de mână, a scris publicația PageSix.

Presa scrie că Hadid și Cooper au început să se întâlnească din octombrie 2023, dar au încercat să-și țină relația ferită de ochii publicului. 

Bradley Cooper a mers cu Lea la premiera filmului IF

În ciuda momentelor tandre pe care le-a petrecut cu Hadid, Bradley Cooper nu s-a dezis de la îndatoririle sale principale. Actorul a mers cu fiica sa, Lea, la premiera filmului IF.

Micuța, în vârstă de șapte ani, a putut fi văzută alături de tatăl ei pe covorul roșu. Totul s-a întâmplat la doar o zi după ce Cooper a fost prezent la concertul din Paris.

Actorul nominalizat la Oscar și-a adus fiica de șapte ani la SVA Theatre din New York. Cei doi s-au bucurat de o zi petrecută ca tată și fiică alături de distribuția filmului.

Cooper și-a împrumutat vocea personajului Ice din film, iar Lea a fost încântată să-l vadă pe personajul tatălui ei pe unul dintre afișele filmului.

Cei doi au mers împreună pe covorul roșu, dar nu au pozat pentru fotografi așa cum au făcut-o pentru filmul Maestro, din decembrie anul trecut. Lea a impresionat totuși cu rochița roz pe care a ales-o.

Cooper și Irina Shayk încearcă să rămână la fel de prezenți în viața fiicei lor, chiar dacă ei au ales să meargă pe drumuri separate.

Actorul a demonstrat în repetate rânduri faptul că are o relație strânsă cu fiica lui. Acesta nu ratează nicio ocazie pentru a-și susține micuța și pentru a-i oferi cele mai frumoase amintiri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×