Reclamă

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii

Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie, este necesar să citești horoscopul de mai jos. Fiecare are o emoție diferită și ne ajută să ne menținem spiritul pe un drum drept, fără ocolișuri. Ne ghidează către părțile pozitive ale sinelui, fără abateri. Putem folosi culoarea care ne este destinată atât în amenajarea casei, cât și în alegerea ținutelor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 2 iunie 2023, 9:23

Poate fi de asemenea atribuită unui loc de pe pământ în care ne simțit mai bine ca oriunde. Astfel, toate rădăcinile noastre se vor conecta și vom avea o calmitate rar întâlnită. Cu toate acestea, specialiștii spun că indiferent de culoare destinată fiecărei zodii, aceasta nu trebuie folosită în exces. Indiferent că vorbim despre o culoare mai rece sau mai caldă, aceasta trebuie utilizată cât mai puțin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie

Aceasta poate reprezenta doar un detaliu de pe orice ținută sau un accesoriu ușor sesizabil. Se poate regăsi indirect într-un obiect din mediul înconjurător, fără a pune prea mare accent pe aceasta. Un exemplu elocvent este plimbarea în natură care aduce cu sine culoarea verde. De asemenea, focul reprezintă culoarea roșu, iar apa vine cu nuanțe de albastru.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec folosesc roșu ca fiind culoarea spirituală, divină și vindecătoare. Simbolizează pasiune, putere și energie. Toate aceste elemente fac un întreg aparte. Roșu înseamnă inspirație, dar și ancorarea mai bună cu realitatea. Încrederea în propria pesoană este evidentă de la primele momente. Atunci când există un drum anevoios, acesta va fi mult mai ușor depășit.

Reclamă

Află tot ce trebuie să știi despre nativul Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur folosesc culoare verde. Reprezintă stabilitate, echilibru, dar și conexiunea cu natura. Sunt elemente esențiale pentru călătoria acestuia prin viață. Servește ca armonie, liniște interioară și pace sufletească. În fața provocărilor vieții, toate par mult mai ușor de înfruntat. Astfel, fiecare moment devine o șansă către o transformare profundă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni folosesc galbenul strălucitor ca și culoare spirituală. Acest simbolizează comunicarea, dar și creativitate. De asemenea, ajută în găsirea inspirației, dar și vitalității. În fața provocărilor vieții, această culoare oferă energie și curiozitate. Fiecare lucru nou este văzut cu mintea deschisă, plină de gânduri pozitive către dimensiunile lumii neexplorate încă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac folosesc culoarea argintiu ca și element spiritual. În primul rând este lumina lunii cea care le oferă tot ce au nevoie. Seninătate, calm și subtilitate. Generează un sentiment de protecție și siguranță. Vine cu o energie reconfortantă și ajută la ideea explorării unei lumi noi, spune Astrology.com. Face referire la conexiunea cu sinele, dar și cu vocea interioară.

Leu: 23 iulie – 22 august

Auriul este culoarea ce îi ghidează pe nativii Leu. Este asociată cu bogăția, luxul și pune preț pe încredere. Ajută la împlinirea viselor mărețe și este adusă ca sursă de inspirație. Încurajează creativitatea și conexiunea cu o lume divină. Poate ajuta la descoperirea de noi daruri și talente. Cu cât potențialul este manifestat la maximum, cu atât viața va fi trăită din plin.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Culoarea spirituală pentru nativii Fecioară este verde. Reprezintă echilibru, calm și promovează armonia interioară. Poate avea efecte benefice atunci când vor să atingă lucruri mărețe, atât la locul de muncă, dar și în plan personal. Este un simbol al fertilității, dar și creșterii. Poate simboliza evoluție pe toate palierele. Această culoare este asociată cu ceontru emoțional al fiecărei persoane.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță folosesc culoare roz pentru a-și ghida spiritul. Aceasta este asociată cu iubirea, bucuria, armonia, dar și delicatețea. Ajută atunci când se caută mai multă tandrețe, armonie și compasiunea într-o relație. Aduce echilibru și stabilitate. Armonia de zi cu zi și natura emoțională conferă o senzație de liniște și relaxare. O stare de bine pe care toată lumea și-o dorește în fiecare zi poate fi atribuită unui nativ Balanță fără prea mare greutate, arată Yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion folosesc culoarea roșu închis. Este asociată cu pasiunea, dar și misterul, fiind considerată generatoarea de emoții puternice. Simbolizează puerea, hotărârea și determinarea. În ceea ce privește îndeplinirea viselor, acestea vor fi mult mai ușor luate în serios dacă pe parcursul manifestațiilor vor fi aduse obiecte decorative având această culoare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător folosesc culoarea albastru pentru a-și exprima emoțiile. Aceastea este asociată cu comunixarea și conexiunea rădăcinilor din trecut. Pe urmele propriei istorii, acești nativii reușesc să se elibereze de prejudecăți și își oferă o mai mare conectare cu sinele. Culoarea albastru îi ajută, indiferent de momente dificile din viață.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn folosesc culoarea negru pentru a se ghida în viață. Reprezintă seriozitate, calm și autoritate. De asemenea, are legătură cu profunzimea ideilor care sunt exprimate de acest semn zodiacal în fiecare zi. Absoarbe vulnerabilitate, dar și grijile sau energiile negative. Ajută atunci când se dorește o capacitate de introspecție mai bună.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător folosesc albastrul electric sau turcoazul ca și culoare divină și vindecătoare. Aceasta ajută la stimularea intuiției și imaginație, dar și pentru o putere de conectare aparte cu cei dragi. Este o sursă de inspirație și clarviziune. Acești nativi reușesc să-și fac planuri de viitor foarte bine puse la punct, de aceea uneori sunt foarte greu de înțeles de către cei din jur.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești folosesc culoarea mov atunci când se ghidează în viață. Joacă un rol profund și mistic pe tot parcursul existenței lor. Este un simbol al înțelegerii emoționale și sensibilității, ceea ce ajută la descoperirea fiecărei laturi oculte. Poate stimula autovindecarea și reglarea din punct de vedere emoțional și psihologic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×