Reclamă

Cum arată Dolph Lundgren la 66 de ani. Transformarea neașteptată prin care a trecut actorul din Universal Soldier

Paparazzi au dezvăluit cum arată Dolph Lundgren la 66 de ani. Actorul din seria de filme de acțiune Universal Solidar a trecut printr-o transformare neașteptată. Aparițiile sale în public sunt tot mai rare în ultima perioadă. La începutul acestui an a dezvăluit că se luptă cu cancerul de mai bine de opt ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 decembrie 2023, 6:24

Dolph Lundgren a fost pozat pe străzile din Los Angeles. Actorul internațional încearcă să nu atragă foarte mult atenția asupra sa atunci când apare în public. Dolph a fost pus la încercare încă din anul 2015, atunci când a aflat că are o tumoare canceroasă pe rinichi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată Dolph Lundgren la 66 de ani

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood a fost pozat într-o ținută casual pe străzile din Los Angeles. Dolph a fost surprins în timp ce a coborât dintr-o mașină neagră. Acesta a purtat un pulover bleumarin și o pereche de pantaloni care să se asorteze.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Dolph Lundgren la costum pe o stradă din Los Angeles
Dolph Lundgren este complet transformat la 66 de ani / Profimedia Images

Actorul a încercat să se ferească de paparazzi. Acesta a purtat tot timpul o pereche de ochelari de soare. Dolph pare că s-a recuperat destul de bine față de ultima sa apariție din luna mai a acestui an. Atunci a fost surprins mergând cu ajutorul cârjelor.

Reclamă

Transformarea actorului a avut loc și pe fondul problemelor de sănătate. Din anul 2015 acesta spune că s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate. Dolph merge la fiecare șase luni la control își încearcă să țină totul sub control. Actorul a descoperit în anul 2020 faptul că nu a scăpat complet de cancer.

Acesta a descoperit șase tumori la acel momente. Tot atunci a început și terapia sistemică deoarece una dintre ele nu a putut fi îndepărtată.

Un an mai târziu, înainte de filmările pentru Aquaman și The Expendables, Dolph a descoperit că problemele sale de sănătate „sunt mai grave decât a crezut”, scrie People.

Reclamă

Cine este și cum a devenit cunoscut Dolph Lundgren

Dolph Lundgren este un actor suedez care s-a născut pe 3 noiembrie 1957. Actorul este și regizor, dar și specialist în arte marțiale. Dolph a crescut în mare parte a vieții sale în Stockholm și s-a făcut remarcat datorită inteligenței sale.

Acesta nu era foarte bun la sport, dar excela la materii rpecum fizică și chimie. Încă din copilărie a visat să meargă în Statele Unite ale Americii, dar familia nu și-a putut permite să-l trimită.

Totuși, atitudinea lui Lundgren pentru inginerie chimică l-a ajutat să primească bursă la una dintre cele mai apreciate universității din lume. În paralel cu universitatea, Dolph a cochetat și cu actoria.

Bursa Fulbright la MIT nu l-a împiedicat pe viitorul actor să se implice în ceea ce îi făcea plăcere pe lângă cursurile preferate. Lundgren spune că a avut nevoie de doar două săptămâni ca să-și regândească obiectivele academice și să renunțe la programul școlar pentru a se întoarce în New York.

Actorul a știut încă de la început că altul este drumul său în viață. Acesta a mers la o audiție pentur Rocky IV al lui Sylvester Stallone, dar un agent l-a respins pe Dolph pe motiv că acesta era „prea înalt”. Însă Dolph nu a renunțat.

Actorul și-a făcut o serie de poze în echipamentul de box și printr-o serie de conexiuni le-a trimis direct la Stallone. În doar câteva zile, Dolph susține că a trecut de la un necunoscut, la o vedetă de film.

După ce s-a cunoscut cu Sylvester Stallone, Dolph s-a antrenat luni de zile pentru a trece „testul ecranului”. Lundgren a obținut rolul de răufăcător din Rocky IV. Actorul a declarat ulterior că premiera filmului din 1985 a reprezentat un moment esențial din cariera sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×