Reclamă

Cum arată și ce mai face Kit Harington. Cât de mult s-a schimbat Jon Snow din Game of Thrones

Fanii au putut să vadă cum arată și ce mai face Kit Harington. Actorul care l-a interpretat pe Jon Snow în serialul Game of Thrones a postat câteva imagini pe conturile sale de social media. Paparazzi l-au surprins recent și pe stradă. Kit a ieșit la o plimbare liniștită cu soția sa și cei doi copii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 iulie 2024, 6:04

Kit Harington și-a expus fizicul de invidiat în mediul online. Acesta a postat câteva imagini în secțiunea de Story a contului său de Instagram. Actorul, în vârstă de 37 de ani, joacă în prezent în Slave Play. Jeremy O. Harris a postat, de asemenea, o poză cu Kit  în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată și ce mai face Kit Harington

Kit pare extrem de ocupat în această perioadă. Actorul a fost surprins recent într-o fotografie la bustul gol. Kit părea că se răcorește în culise.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kit Harington într-o ținută casual în timp ce se plimbă pe strasdă
Kit Harington este tatăl a doi copii / Profimedia Images

Acesta purta o pereche de pantaloni negri și stătea la bustul gol. Alături de aceste imagini au putut fi văzute și câteva instantanee ale distribuției din culise și câteva dintre audiențele incredibile pe care le-a avut până acum, scrie DailyMail.

Reclamă

Piesa în care joacă Kit a avut debutul și în West End după ce și-a obținut publicul pe Broadway. Cu toate acestea, producția s-a lovit de-a lungul timpului de o mulțime de probleme.

Piesa are 12 nominalizări Tony și urmărește trei cupluri care lucrează la relațiile lor. Publicațiile internaționale au spus că publicul trebuie să fie „pregătit să fie uimit” în timpul vizionării.

Actorul nu vorbește des despre proiectele pe care le desfășoară în această perioadă. Paparazzi l-au surprins recent pe străzile din Londra.

Reclamă

Kit se afla brațul soției sale, rose Leslie, și se plimbau împreună cu cei doi copii ai lor.

Viețile actorilor din Game of Thrones s-au schimbat destuld e mult de la încheierea difuzării serialului de succes.

Kit Harrington este un tată fericit

Kit Harington și rose Leslie au devenit părinți pentru a doua oară în luna iulie a anului trecut. Cei doi au adus pe lume o fetiță, iar acasă mai aveau un băiețel.

Harington și Leslie au devenit părinți pentru prima dată în 2021, iar în 2023 a venit pe lume și cel de-al doilea copil. Actorul a declarat într-un interviu din trecut faptul că este „încântat” să fie părinte.

Actorul a vorbit și despre reacția fiului său atunci când a aflat că urmează să aibă o surioară.

„Cred că e pe cale să primească șocul vieții sale. Nu știu dacă a înțeles ceva din punct de vedere conceptual, dar știu că o iubește deja. Băiatul meu iubește această viață. Cred că va fi un om minunat atunci când va crește mare”, a spus actorul într-un interviu din trecut.

People a scris că Harington și Leslie s-au căsătorit în anul 2018. El și Leslie i-au portretizat pe Jon Snow și Ygritte în serialul Game of Thrones.

Cei doi soți s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului, iar zvonuri despre o posibilă relație au circulat încă din 2012.

După o scurtă despărțire, cei doi s-au împăcat și și-au confirmat relația în mod oficial în anul 2016, iar de atunci formează un cuplu minunat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×