Reclamă

Maisie Williams a trecut prin „momente de coșmar” atunci când a încercat să slăbească. Actrița s-a transformat pentru rolul din The New Look

Maisie Williams a trecut prin „momente de coșmar” atunci când a încercat să slăbească. Actrița s-a transformat complet pentru rolul ei din The New Look. Vedeta a interpretat-o pe Catherine Dios și a fost nevoită să slăbească aproximativ 11 kilograme.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 februarie 2024, 9:19

Maisie, în vârstă de 26 de ani, spune că a trecut printr-un proces dificil pentru noul ei rol. Actrița o portretizează pe Catherine Dior, o eroină a Rezistenței Franceze din cel de-Al Doilea Război Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maisie Williams a trecut prin „momente de coșmar” atunci când a încercat să slăbească

Serialul este bazat pe o carte intitulată „Miss Dior”, care urmărește povestea de viață a surorii lui Christian Dior. Catherine avea doar 26 de ani atunci când a fost arestată și totrurată pentru că a participat la Rezistența Franceză.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Maisie Williams într-o fotografie alb-negru în serialul The New Look
Maisie Williams a fost nevoită să slăbească 11 kilograme pentru rolul ei din The New Look / Profimedia Images

„Mâncam foarte puțin și încercam să meditez, să aprind lumânări și să nu mă gândesc la mâncare. A trebuit să mă transform pentru acest rol. Mă trezeam de la patru dimineața pentru a începe un antrenament, totul ca să încep să transpir”.

Reclamă

„Cu o seară înainte, pe la ora 19 sau 20, aveam voie să consum ceva sprat și deshidratant. De obicei mâncam niște somon afumat și un pahar mic de vin. Apoi făceam o baie fierbinte cu răsuri în ea. Dormeam mult, iar când mă trezeam mâncam o mână de nuci”.

„Uneori nu puteam să dorm întreaga seară. Mă trezeam de multe ori și mă îngrozitor”, a spus Meisie într-un interviu recent.

Pe lângă episoadele de insomnie, Williams spune că a avut multe vise despre Catherine în timp ce se pregătea pentru rolul ei.

Reclamă

„Am avut multe momente ciudate, paralizie în somn, visam că eram capturată și atacată” a spus actrița despre experiența ei din timpul filmărilor pentru noul serial.

Ce spune Maisie Williams despre noul ei rol

Maisie Williams a devenit cunoscută după ce a jucat în seria Game of Thrones. Actrița s-a dedicat în totalitate boului ei proiect, cahir dacă acest lucru a presupus „un antrenament” dificil. Williams spune că a încercat mereu să se concentreze asupra aspectelor pozitive din viața Catherinei.

„Fiecare zi de filmări ne amintea că portretizam o poveste îngrozitoare de care oamenii au fost capabili cândva, dar în același timp surprindeam magia speranței, a iubirii și a schimbării. Am vrut să facem un serial care să fie înălțător”, a spus Williams despre cel mai recent proiect în care joacă.

Serialul The New Look va avea premiera chiar anul acesta, după cum scrie IMDb. Mai mult, producătorii au anunțat deja că serialul va avea și un al doilea sezon. Fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Williams în noul ei rol.

Vedeta este cunoscută pentru transformările sale incredibile, dar și pentru talentul impresionant. La fel ca mulți alția cotri, Williams se dedică în totalitate rolurilor pe care le acceptă. Vedeta spune că noul ei rol a reprezentat o adevărată „provocare”.

Williams nu a fost provocată doar fizic, ci și psihic. Vedeta a învățat să treacă peste momentele grele provocate de suferințele prin care a trecut personajul ei. Williams spune că în timp a învățat să vadă lucrurile frumoase care au rezultat din povestea Catherinei Dior.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×