Reclamă

Emilia Clarke s-a întâlnit cu Prințul William. Actrița din Game of Thrones a fost onorată pentru actele sale de caritate

Emilia Clarke s-a întâlnit cu Prințul William. Actrița din Game of Thrones a fost onorată pentru actele sale de caritate. Emilia a fost însoțită de mama sa, Jennifer Clarke. Evenimentul emoționant a avut loc la Castelul Windsor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 februarie 2024, 20:37

Emilia Clarke și mama ei au primit un MBE de la Prințul William. Cele două se află pe lista cu onoruri pentru serviciile oferite persoanelor cu leziuni cerebrale. Emilia a suferit două hemoragii cerebrale la 20 de ani, apoi a înființat organizația de caritate SameYou în 2019 împreună cu mama sa, Jenny.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emilia Clarke s-a întâlnit cu Prințul William

Emilia Clarke a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. Actria a declarat că este „onorată” să fie invitată la Castelul Windsor. Totodată, aceasta a declarat că premiul i-a oferit „un altfel de impuls de energie”. Emilia a fost tot timpul zâmbitoare și optimistă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actrița din GOT a avut prima hemoragie cerebrală în anul 2011, la scurt timp după ce a terminat filmările sezonului unu din Game of Thrones.

Reclamă

A doua hemoragie a suferit-o doi ani mai târziu. Ea a declarat pentru BBC că „a fost un miracol” că a reușit să se recupereze fără prea multe probleme. Actrița spune că intervențiile nu au avut „repercusiuni majore”, în afară de episoade de oboseală.

Emilia și-a amintit, de asemenea, că a descoperit în acea perioadă faptul că nu există sprijin adecvat pentru pacienții cu leziuni cerebrale.

Acela a fost momentul în care a decis să înființeze o organizație caritabilă. Same You, al cărui director executiv este Jenny, face campanii pentru a schimba acest lucru, precum și pentru un tratament mai bun de recuperare a sănătății.

Reclamă

„Să administrez această organizație a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut. Totuși nu am vrut să renunț. Am fost motivată de evenimentele prin care am trecut. M-am simțit abandonată atunci când a fost vorba de recuperare”, a spus actrița în timpul unui interviu din trecut.

Ce a spus Emilia Clarke despre onorurile primite la Castelul Windsor

Emilia Clarke, una dintre cele mai cunoscute actrițe din seria GOT, a mărturisit că a avut emoții în timpul ceremoniei. De asemenea, ea l-a felicitat pe Prințul de Wales pentru faptul că a reușit să o facă „să se simtă confortabil” la eveniment.

„Am crezut că o să-i ceară să fie în consiliul de administrație, dar nu a făcut-o”, a glumit Emilia despre mama sa. Alături de Emilia și Jenny la ceremonia s-au aflat și fondatorul JD Wetherspoon. Sir Tim Martin și fostul cancelar Sir Sajid Javid, care au primit titlul de cavaleri.

Alte persoane recunoscute au primit mai multe titluri onorifice de la Prințul William. Emilia a declarat după ceremonie că „a subestimat inițial magia momentului”.

Onorurile sunt de obicei acordate de Regele Charles, Prințul de Wales sau Prințesa Regală la Palatul Buckingham, Castelul Windsor sau Palatul Holyroodhouse din Scoția. Cei care urmează să fie onorați își pot alege data și locația, dar nu și ce persoană urmează să le ofere investitura.

Cum Regele Charles se află sub tratament pentru forma de cancer de care suferă, Prințul William a fost cel care i-a ținut locul monarhului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×