Reclamă

Cum impresionează Regina Letizia atunci când merge într-o țară străină. Vizita ei în Olanda i-a lăsat pe admiratori fără cuvinte

Fotografii au arătat cum impresionează Regina Letizia atunci când merge într-o țară străină. Majestatea Sa a fost prezentă la un eveniment oficial din Olanda. Aceasta a fost admirată la fiecare pas și a stat de vorbă cu mai mulți oficiali.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 aprilie 2024, 11:39

Regina Letizia a avut parte de o apariție elegantă în prima zi a vizitei sale se stat în Olanda. Mama a doi copii, în vârstă de 51 de ani, arată superb într-un top fără umeri și o fustă din satin semnată de Hugo Boss. Regina și Regele Felipe au fost surprinși la evenimentul care s-a ținut la Hotelul NH Collection Amsterdam Barbizon Palace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum impresionează Regina Letizia atunci când merge într-o țară străină

Regina Letizia i s-a alăturat soțului ei, Regele Felipe al VI-lea, la recepție, care a avut loc pentru comunitatea spaniolă care are reședința în Țările de Jos.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Felipe alături de Regina Letizia în timpul vizitei lor din Olanda
Regina Letizia și Regele Felipe și-au dedicat timpul angajamentelor regale / Profimedia Images

Regina Letizia a purtat un costum elegant în timpul zborului, iar mai apoi s-a schimbat într-o ținută elegantă.

Reclamă

Ori de câte ori apare în public impresionează cu piesele vestimentare pe care le alege. Regele a arătat perfect într-un costum.

Soția sa a ales un top fără umeri și o fustă care se vinde cu suma de 6 mii de euro, scrie publicația DailyMail. Ținuta ei a fost accesorizată cu o curea care i-a accentuat talia, dar și cu o pereche de pantofi cu toc. Centura neagră i-a accentuat silueta de invidiat.

Vizita a fost destinată pentru consolidarea prieteniei dintre cele două case regale, deoarece Regina Letizia și Regele Felipe se vor întâlni în zilele următoare cu Regina Maxima și Regele Willem-Alexander.

Reclamă

Prima oprire a celor doi monarhi spanioli a avut loc la Amsterdam. Întâlnirea a fost condusă de Regele Felipe și Regina Letizia.

De altfel, Felipe a ținut un discurs pentru a felicitat poporul țării sale. Regele Felipe și Regina Letizia s-au dedicat întotdeauna îndatoririlor regale. În ciuda problemelor de sănătate, aceștia pun întotdeauna datoria pe primul loc.

Regina Letizia și Regele Felipe au fost văzuți părăsind un spital din Spania

Regina Letizia a stârnit îngrijorarea fanilor după ce la începutul acestei săptămâni a fost văzută intrând într-un spital din Spania. Ea și Regele Felipe au mers împreună să o viziteze pe Regina Sofia.

Regele și Regina au mers într-o vizită rapidă la Clinica Internațională Ruber din Madrid. Vizita lor a venit ca urmare a internării Reginei Sofia.

Majestatea Sa, în vârstă de 85 de ani, se află pentru mai multe zile în spital. Chiar dacă se simte mai bine și spune că poate fi externată, personalul spitalului a  decis ca aceasta să mai rămână o vreme pentru câteva investigații suplimentare.

Regina Sofia ar fi fost internată ca urmare a unei infecții urinare. Vizita Regelui a avut și scopul de a liniști admiratorii regali. Aceștia s-au temut pentru sănătatea Reginei.

Prezența Reginei Letizia a vrut să arate grija pe care aceasta i-o poartă soacrei sale, dar și legătura puternică dintre cele două capete regale.

Regina Sofia a primit-o pe Letizia cu brașele deschis în viața ei și a încercat să o învețe cum să navigheze mai ușor în călătoria ei prin îndatoririle regale pe care le-a avut de îndeplinit, a scris publicația PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×