Reclamă

Cum îți poți tunde părul gri. Cele mai elegante coafuri pentru doamne

Părul gri este foarte apreciat în tendințele de anul acesta. Este considerat un simbol al frumuseții vieții, maturității, puterii și rezistenței și se potrivește cu o serie de coafuri, în special cu tunsorile. Dacă te întrebi cum îți poți tunde părul gri, există o mulțime de tunsori scurte. Multe dintre acestea se potrivesc oricărei culori, mai ales acesteia.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 27 mai 2023, 6:54

Poate fi greu de găsit o culoare care să se potrivească tipului tău de păr. Uneori apar prea multe variante, în funcție de textura părului și lungimea preferată. În general, coafurile gri inspiră respect. Acestea încadrează fața într-un mod impunător și atrag asupra tuturor trăsăturilor tale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum îți poți tunde părul gri

Înainte, femeile depuneau eforturi mari pentru a acoperi părul gri. Acestea își doreau să arate mai tinere, culoarea gri fiind asociată cu bătrânețea. Cu toate acestea, astăzi, chiar și celebritățile mai tinere care pot lucra cu cei mai buni coloranți și pot aplica orice nuanță de păr, optează pentru gri.

Tunsoare pixie ultra-scurtă

Părul foarte scurt poate fi o opțiune foarte avantajoasă în multe situații. Poți opta pentru ea, când vrei să renunți la părul pe care l-ai vopsit de prea multe ori sau îți dorești să fii atrăgătoare fără a depune prea mari eforturi.

Reclamă

Dacă îți place mult această variantă, obții ușor și rapid o tunsoare pixie ultra-scurtă cu straturi texturate.

O tunsoare bob lejeră și voluminoasă

Un bob lejer și voluminos este o alegere la modă, indiferent de vârstă. Dacă părul tău are în mod natural o anumită textură, această tunsoare îți va oferi volum, fiind și foarte ușor de coafat.

Reclamă

Chiar dacă este o tunsoare scurtă, lungimea pe care o are îți permite să încerci o varietate de coafuri diferite, cum ar fi împletituri, cocuri sau cozi de cal minuscule.

Tunsoare bob lung

Părul tău ar trebui să-ți reflecte personalitatea, mai ales în cazul unei tunsori bob lung. A adopta o nuanță de gri poate fi un pas dificil, dar poate avea un rezultat interesant, mai ales cu o tunsoare drăguță, spun specialiștii în beauty pentru Latest Hairstyles.com.

Bobul lung este recunoscut pentru forma tăieturilor care se mențin identice cu cele ale unui pixie scurt, dar care sunt mult mai lungi decât în cazul unui pixie obișnuit.

De asemenea, este indicată mai ales când ai fața în formă de inimă. De obicei, evidențiază linia maxilarului și trăsăturile.

O tunsoare bob cu onduleuri

Cum îți poți tunde părul gri atunci când este creț poate fi o provocare. Părul creț tinde să se micșoreze pe măsură ce se usucă, așa că optează pentru o tunsoare puțin mai lungă decât ceea ce dorești.

Un bob gri și ondulat este o coafură care necesită puțină întreținere, scrie publicația Glam. Acesta este caracterizat de câteva straturi de încadrare a feței folosite pentru a atenua liniile feței. În plus, variațiile tonurilor de gri îți vor face buclele mai atrăgătoare.

Tunsoare bob cu breton filat

Datorită varietății de nuanțe pe care le are părul gri natural, să alegi un breton este întotdeauna o idee inspirată. Dacă vrei să-ți evidențiezi părul natural alege un bob scurt cu breton filat. Acesta te va ajuta să-ți expui tot volumul.

Păr scurt cu o parte laterală voluminoasă

O parte laterală voluminoasă poate adăuga o notă interesantă și elegantă oricărei coafuri. Poate fi, de asemenea, combinată cu părul scurt.

O tunsoare pixie cu straturi mai lungi îți permite să-ți aranjezi diferit părul, mai ușor decât în cazul unui pixie foarte scurt. O parte laterală voluminoasă atrage întotdeauna atenția asupra ochilor și a pomeților.

Tunsoare bob asimetric

Dacă te mai întrebi cum îți poți tunde părul gri, mai ai la îndemână o mulțime de variante de tunsori bob, mai ales cel asimetric.

Un bob asimetric gri este un stil foarte modern și edgy. Acesta prezintă păr mai lung pe o parte sau pe ambele părți în față. Tăieturile ascuțite pe care le oferă această tunsoare pot ajuta la un aspect mai alungit al feței. Din acest motiv este avantajoasă pentru oricine are o față rotundă sau în formă de inimă.

Tunsoare pixie cu breton lateral

Dacă te gândești la o tunsoare pixie, dar ți se pare prea mult pentru stilul tău, poți alege o versiune puțin mai lungă și mai moale, cu breton lateral.

Deoarece părul tău va fi mai lung în față, dar mai scurt în spate, toate nuanțele de gri pe care le ai vor fi evidențiate.

Tunsoare shaggy scurtă cu breton

Coafurile cenușii scurte precum tunsoarea shaggy scurtă sunt mereu la modă, indiferent dacă ești tânără sau ai peste 60 de ani și cu părul gri natural. Încearcă un shaggy cu breton și asigură-te că adaugi o mulțime de straturi.

Tunsoare pixie voluminoasă

Părul devine mult mai mai sănătos odată ce încetezi să-l vopsești și să-l decolorezi în mod regulat. De asemenea, când se menține mai sănătos, tinde să devină mai gros.

Un fir de păr mai gros înseamnă că vei avea suficient volum. O tunsoare elegantă și sofisticată de pixie, cu șuvițe mai lungi deasupra, necesită întreținere redusă și foarte modernă.

Tunsoare pixie cu vârfuri subțiate

Cum îți poți tunde părul gri atunci când vrei să-l vopsești poate fi foarte ușor. În timp ce majoritatea oamenilor tind să opteze pentru tunsori foarte scurte sau să-și vopsească părul gri în totalitate atunci când trec la culoarea naturală, poți să te rezumi doar la a-ți vopsi vârfurile.

De fapt, tunsoarea potrivită îți va oferi un aspect de păr aproape vopsit. Aceasta este o modalitate de a-ți ușura culoarea naturală. Vârfurile subțiate vor lăsa impresia că vopseaua se pierde ușor, odată cu lungimea firului.

Păr scurt neted

Părul gri, scurt, și neted, este o coafură modernă, cu întreținere redusă, care se potrivește oricărei vârste. Poți să folosești un produs de păr care să ți-l mențină lustruit și aranjat pe tot parcursul zilei.

De asemenea, diferitele nuanțe de gri adaugă profunzime și volum aspectului general. Acest aspect evidențiază mai mult tunsoarea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×