Reclamă

Cum să afli măsurile potrivite la haine când faci cumpărături online

Dacă te-ai întrebat vreodată cum să afli măsurile potrivite la haine când faci cumpărături online cu siguranță ai găsit o mulțime de sfaturi. Chiar dacă ai urmat câteva dintre ele s-a mai întâmplat să cumperi un produs care să nu-ți vină foarte bine? Este normal să mai treci și prin acest tip de experiențe, nu te îngrijora.

Publicat: 3 iunie 2021, 7:26

În cazul în care vrei să-ți iei toate precauțiile necesare și să mergi doar la sigur, ți-am pregătit câteva sfaturi simple și ușor de pus în practică pentru ca tu să te poți bucura de articolul vesitimentar preferat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să afli măsurile potrivite pentru hainele tale preferate

Cu siguranță știi deja ce măsuri ai la rochii, pantaloni, bluze și la alte articole. Totuși uneori se mai întâmplă să comanzi un produs care să nu-ți vină atât de bine pe cât te așteptai. Este o situație prin care trec foarte multe femei. Trebuie să știi că unele branduri folosesc propriile măsurători pentru clasicele mărimi S, M sau L. De aceea este bine să te documentezi puțin înainte de a dat o comandă. Așa vei scăpa cel puțin de bătaia de cap cu returul produselor.

Pentru că știm cât de neplăcut este să renunți la o bluză pe care o aștepți de mult timp, avem pentru tine câteva idei foarte utile despre cum să afli măsurile potrivite la hainele preferate.

Fă o listă cu firmele tale preferate

Aceasta este o idee bună pe care o poți pune în aplicare. Caută detalii despre mărcile tale preferate de haine. Notează ce produse ai luat de acolo, ce măsuri ai ales și cum ți-au venit ele. În acest fel, atunci când vei dori să cumperi un produs asemănător sau chiar la fel cu ce ai deja, vei merge direct la țintă. Vei ajunge la un moment dat să cumperi haine fără să te mai uiți la toate detaliile de pe etichetă, te asigură Brightside.me.

Reclamă

Citește recenziile altor clienți de-ai magazinului

Chiar dacă deja știi ce vrei să cumperi, mai poți face o mică verificare. Analizează ce note și mai ales ce comentarii a primit brandul tău favorit de la clienții dinaintea ta. Așa vei afla în timp util dacă cineva și-a luat o măsură care să nu-i vină foarte bine. În plus, te vei asigura și că maazinul respectiv este unul de încredere și nu-ți vei pierde timpul cu achiziționarea unor haine de care nu te vei bucura niciodată.

Cunoaște-ți corpul pentru a ști cum să afli măsurile potrivite a hainelor

Reclamă

Ai nevoie doar de un centimetru și de o oglindă, opțional. Trebuie să îți măsori bustul, talia și șoldurile ca să-ți faci o idee despre ce haine poți comanda. Când vrei să-ți afli mărimea exactă a bustului trebuie să măsori în jurul trunchiului, pe sub brațe și peste zona mai proeminentă a bustului. Măsoară chiar pe linia taliei, cam în dreptul buricului. Dacă vrei să afli cât ai la șolduri, măsoară la aproximativ 20 de centimetri sub talie, în zona mai reliefată a bazinului.

Dacă nu vrei să-ți bați capul despre cum să afli măsurile potrivite, poți merge la un croitor. Acesta te va putea ajuta repede și exact, dacă are suficientă experiență. Având informațiile exacte îți va fi foarte ușor să alegi orice articol vestimentar îți dorești. Și desigur, vei evita situațiile neplăcute în care îți umpli dulapul cu haine noi, nepotrivite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×